Se-Pe-Se
- Post n°376
Re: Se-Pe-Se
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°377
sto je tuzna?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°378
Zbog pobede kapitalizma 5. oktobra.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°379
Zbog pobede Hajdegera nad zivotvornim humanizmom Slobodana Milosevica.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°380
A i keva SPSovka izgubila poso direktorke gimnazije kad dosli zuti. Porodicna tragedija.
_____
- Post n°381
Nemam mnogo dodira sa SNSovcima, ali znam brdo ljudi iz SPSa, odnosno SPSovskih porodica. Stvari se na kraju uvek svedu na to - bio sam/roditelji su mi bili neke glavonje u vreme Milosevica, i tada mi je bilo super. To sto je vama ostalima bilo kurac, ko vam jebe mater.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°382
+1
Imam isto iskustvo. Kao neke ludacke juznjacke porodice kod Tenesi Vilijemsa koje jos nisu prebolele oduzimanje robova.
Imam isto iskustvo. Kao neke ludacke juznjacke porodice kod Tenesi Vilijemsa koje jos nisu prebolele oduzimanje robova.
_____
- Post n°384
Imam i ja jednog mladoog kolegu, tata bio direktor jedne poznate velike fabrike i sekretar komiteja u malom mestu. Odrastao na zlatnoj kašici i ne može da pojmi da mu je plata nedovoljna za sampanjac i bifteke svaki dan. Mora i benzin da placa. Kakav sunovrat
- Post n°385
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°386
Да, а паре су правиле њихове утаљене фирме... Ми смо на стручност и доказе о већ урађеном били добили да развлачимо мрежу по низу неких до јуче државних фирми, и кад смо урадили неких 60% посла (и дигли већ толико пара), одједном нам јаве да више не радимо, уговора није било. „Једног дана ћу можда моћи да ти испричам шта је било“ је незванично објашњење.
Или кад сам од неког са Сезама приватно добио број на који да се јавим око неког конкурса неког државног предузећа, госп... другарица на београдском крају жице се урадила у фрапе кад је чула да смо из Зрењанина, а онда „одакле вама овај број“, крај приче.
Или кад сам од неког са Сезама приватно добио број на који да се јавим око неког конкурса неког државног предузећа, госп... другарица на београдском крају жице се урадила у фрапе кад је чула да смо из Зрењанина, а онда „одакле вама овај број“, крај приче.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°387
https://rs.n1info.com/vesti/markovic-neizvesno-je-da-li-ce-sps-js-biti-deo-buduce-vlade-srbije/
_____
- Post n°388
Само да приметим да су сепесеови омладинци (тј претпостављам да су они, ко би други) закаснили ове године. Почев од 2017. отприлике су редовно уређивали споменик Кочи Коларову и друговима, отприлике 3км ван града, где су стрељани, тј дошли би са тримером и вилама и покосили и склонили. То је редовно било спремно за 4. јули.
Ове године је скоро целог јула тамо био коров до лаката, а покошено је тек пре десетак дана. Е сад, шта им би ове године, а и што су чекали 2017. да почну, то не бих умо касти.
Ове године је скоро целог јула тамо био коров до лаката, а покошено је тек пре десетак дана. Е сад, шта им би ове године, а и што су чекали 2017. да почну, то не бих умо касти.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°389
Debeljuce misle globalno a deluju lokalno.Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/markovic-neizvesno-je-da-li-ce-sps-js-biti-deo-buduce-vlade-srbije/
Uzgred, kako su lako potonule u zaborav one glasine o jagodinskom malodobničkom jebarniku...
- Post n°390
Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/markovic-neizvesno-je-da-li-ce-sps-js-biti-deo-buduce-vlade-srbije/
šta je sad ovo, kakvo je ovo zajebavanje
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°391
nismo sigurni da li ćemo u vladu, vidite da je džo brendon triput bio pozitivan na koronu
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°393
Gaza i Tajvan, dve stvari koje su Palmi prve na listi prioriteta.
A Japan je tek treći.
A Japan je tek treći.
_____
- Post n°394
„Zbog neočekivanih problema na globalnom nivou između Tajvana i Kine ili Sirije i pojasa Gaze, nama sada formiranje vlade nije prioritet. Ne zna se da li će SPS-JS biti deo buduće vlade, jer na globalne probleme ne možemo da gledamo kao nemi posmatrači“, rekao je Marković.
Ne mozemo da gledamo kao nemi posmatraci vec treba da nadjemo nacin da se ponovo poniste izbori na BM u Bujanovcu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°395
Erős Pista wrote:Gaza i Tajvan, dve stvari koje su Palmi prve na listi prioriteta.
A Japan je tek treći.
Јао кад чује Јојоги, јако ће да се увреди.
_____
- Post n°396
Pa kako će sada da dele vlast kad gori Hilandar?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°397
Ajd kad bi mu neko dao globus i pitao da pokaze prstom pojas Gaze
- Post n°398
kapetanm wrote:Ajd kad bi mu neko dao globus i pitao da pokaze prstom pojas Gaze
„Имала је то везано око струка она што нам је играла на столу неко вече“
_____
- Post n°399
kapetanm wrote:Ajd kad bi mu neko dao globus i pitao da pokaze prstom pojas Gaze
Prstom? Palma? Pa on gde god sa pipne pokazaće pojas Gaze
- Post n°400
On bi prstom upro u sliku fudbalera Gaze.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”