Umirem
Se-Pe-Se
- Post n°501
Re: Se-Pe-Se
Umirem
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°502
Стварно личи и на бабу.
Diarrhea is like the inheritance - it runs in your genes.
Diarrhea is like the inheritance - it runs in your genes.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°504
Nije baš.
MILOŠEVIĆEV UNUK.
— SEDMA SILA (@novinarica) July 17, 2023
Babino oko. pic.twitter.com/FjnQbdiPUi
- Post n°505
nije mi upadala u lajnu a rekoh da je zicer. Posle sam video jos jednu verziju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°506
uki has spoken
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°507
pa lol
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°508
А како би му се рачунало ово ослањање на династичка права на место у странци? Нисам ја хтео но ме натерали, а?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°509
Mislim da je ovo vrhunac gluposti u upotrebi pojma "rasa".konjski nil wrote:uki has spoken
- Post n°511
Uki je Super-Ego PPP
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°512
Пепепеј толко пропо?
_____
- Post n°513
Fakat nije odgovoran - Sloba se nije konsultovao sa njim ni oko ratova, ni oko pljacke, ni oko ubistava. Nema Markove krivice a ja i ne vidim da neko Marka salje u Hag da mu se sudi za dedina dela. S druge strane unuk Marko svojim uclanjenjem u SPS hoce da kaze da podrzava sve sto je deda cinio i za to i treba da bude prozivan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°514
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°515
ficfiric wrote:Fakat nije odgovoran - Sloba se nije konsultovao sa njim ni oko ratova, ni oko pljacke, ni oko ubistava. Nema Markove krivice a ja i ne vidim da neko Marka salje u Hag da mu se sudi za dedina dela. S druge strane unuk Marko svojim uclanjenjem u SPS hoce da kaze da podrzava sve sto je deda cinio i za to i treba da bude prozivan
Ovo i jeste jedan od simptoma srBstva. Naravno da unuk nije odgovoran, ali niko i ne trazi da se unuku sudi. S druge strane, naravno da postoji moralna/politicka/itd. odgovornost, a ovde kao sto si lepo primetio lik podrzava te stvari. I to ne prostim uclanjenjem, vec direktnim ukljucivanjem u glavni jebeni odbor.
Pa ako neko nekad bude smatrao da treba pobiti sve glavne, upravne i izvrsne odbore svih partija u ovoj zemlji, zajedno sa lokalnim sefovima i odborima, ja cu biti tu da kazem kako to nije lepo, niti u skladu sa nacelima demokratije
- Post n°516
А не, локалне сефове обити, не побити, и благо поделити народу.
_____
- Post n°517
Sad se setih, moram kupiti senf.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°518
Rasuo se pa ga kupis?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°519
ficfiric wrote:Fakat nije odgovoran - Sloba se nije konsultovao sa njim ni oko ratova, ni oko pljacke, ni oko ubistava. Nema Markove krivice a ja i ne vidim da neko Marka salje u Hag da mu se sudi za dedina dela. S druge strane unuk Marko svojim uclanjenjem u SPS hoce da kaze da podrzava sve sto je deda cinio i za to i treba da bude prozivan
Ne može ovako. Može se imati i lična i porodična hipoteka zbog koje si unapred odgovorniji nego neko drugi. Unuk Marko je pripadnik porodice koja je imetak stekla ratnim zločinima i kriminalom i čiji su pripadnici izneli Bog zna koliko ukradenog novca iz zemlje (novca koji je gotovo izvesno materijalna baza unuka Marka). E taj dečko se poziva u GO stranke, da učestvuje u odlučivanju u državnim pitanjima ne kao neki momak sa dobrim idejama za Srbiju, već kao neko koga ratni zločinci grumuju za visoke državne funkcije.
Svaka kritika toga je opravdana, i svaka pretpostavka krivice MMM-a je na mestu. Njega guraju kao pripadnika kriminalne dinastije i tako ga treba i tretirati, uz jakobinski fanatizam.
- Post n°520
Е сад ако пресалдуми и реши да донесе дедине паре и врати у државну касу...
_____
- Guest
- Post n°522
osnovna misao ovde mi je - ček da vidimo tvoju imovinu, kompletnu imovinu, tebe i tvoje porodice, i dok ne dokažeš da nisi nasledio ništa što je nelegalno stečeno, ti si što se ovog društva tiče pripadnik porodičnog ganga koji je odgovoran za šestocifreni broj mrtvih i za najveću pljačku u istoriji zemlje.
a ono što piše Uki a tercira mu potpuno izmenjeni Hamlet može da se stavi mačku o rep i da se skrušeno odriče svoje porodice
ja bih naravno voleo i da vidim Marka kako nosi kapu na kojoj piše 战犯之子 i da se skrušeno odriče svoje porodice (idealno na nekom trgu i da Filipenko organizuje tu manifestaciju, ali mislim da to nije u skladu sa aktuelnim građanskim normama pa zato insistiram na minimumu zvanom "okle pare batice"
a ono što piše Uki a tercira mu potpuno izmenjeni Hamlet može da se stavi mačku o rep i da se skrušeno odriče svoje porodice
ja bih naravno voleo i da vidim Marka kako nosi kapu na kojoj piše 战犯之子 i da se skrušeno odriče svoje porodice (idealno na nekom trgu i da Filipenko organizuje tu manifestaciju, ali mislim da to nije u skladu sa aktuelnim građanskim normama pa zato insistiram na minimumu zvanom "okle pare batice"
- Post n°523
beatakeshi wrote:Mislim da je ovo vrhunac gluposti u upotrebi pojma "rasa".konjski nil wrote:uki has spoken
Afroamerikanci iz JAR-a?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°524
Američki Hitlerovi sinovci su promenili prezimena i sami odlučili da nemaju decu.
Samo_kažem.jpg
Samo_kažem.jpg
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°525
Pa taj unuk sigurno ne gleda na dedu iz optike opozicionara iz devedesetih. Tj. on gleda na Miloševića isto kao i sredina u kojoj je odrastao. Teško da je tu imao izbora, ili prilike da kroz lična iskustva ospori taj narativ.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!