Secam se jednog traca u Sapcu od pre pet-sest godina da je zahtev SPS-a bio da VG svira na doceku SNG da ne bi SPS pravio probleme oko neceg
Se-Pe-Se
- Post n°176
Re: Se-Pe-Se
Nisam znao gde bih drugde a zar mu nije Mrka namestao nastupe?
Secam se jednog traca u Sapcu od pre pet-sest godina da je zahtev SPS-a bio da VG svira na doceku SNG da ne bi SPS pravio probleme oko neceg
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°177
E, moguće, nisam znao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°178
Nije posredi politicko opredeljenje vec aranzman pranja love, Georgiev nema ideologiju nego novcanik.
Inace podrzao je Sasu Jankovica na tviteru, mislim da njusi promenu raspolozenja u narodu.
Inace podrzao je Sasu Jankovica na tviteru, mislim da njusi promenu raspolozenja u narodu.
- Post n°179
Skrenuo bih pažnju da nije problem samo u Georgijevu, već i u nama što dozvoljavamo migrantima*™ da rade šta hoće. Da se nastupi pevača-stranaca stave pod daleko strožije zakonske okvire!
* - svi sa one strane Peštera i Prijepolja
* - svi sa one strane Peštera i Prijepolja
- Post n°180
To i Diktoar traži za nastupe Žitoradžanki u Atini (srbskoj).
- Post n°181
Ne mesati. Ne Zitoradzanki vec mafijasici
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°183
- Oni koji mi ubacuju lek za lepru sigurno ne mogu da me leče. I oni od kojih sam branio zemlju u ratu i koji imaju interes da me ućutkaju takođe. Obraćam vam se u očekivanju da mi pomognete u zaštiti od kriminalnih aktivnosti u instituciji koja radi pod znakom OUN i da što pre budem u mogućnosti da dobijem adekvatno lečenje u vašoj bolnici - napisao je Milošević samo tri dana pre nego što je preminuo.
- Post n°185
Ne znam da li da stavim na Naprednjakluk ili ovde.
Saopstenje SPS, ni reci o prebijenim svojim clanovima ali zato cestitka SNS-u. Kakve sline
Saopstenje SPS, ni reci o prebijenim svojim clanovima ali zato cestitka SNS-u. Kakve sline
http://www.sps.org.rs/2017/04/23/saopstenje-72/
САОПШТЕЊЕ Вести
април 23, 2017 у 23:38
„Социјалистичка партија Србије изражава велику захвалност свим грађанима, симпатизерима и члановима који су на локалним изборима дали несумњиву подршку политици коју представља Ивица Дачић и која је препозната у Врбасу, Оџацима, Ковину, Зајечару и Косјерићу.
Јак двоцифрен резултат за СПС потврђује исправност, снагу и утемељеност наше политике, програма и идентитета који је скоро три деценије препознатљив и поштован у Републици Србији. Овакав изборни епилог представља још већи мотив за преузимање одговорности за социјално праведније, економски развијено и институционално уређено друштво.
Драго нам је да честитамо победнички резултат нашем стратешком партнеру СНС-у, али и да изразимо јасну спремност за сарадњом у свим локалним самоуправама како би у свим сферама радили заједничким снагама за бољитак свих грађана“.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2935623/puc-u-sps-ruzic-rusi-dacica-skovao-pakleni-plan-i-preuzima-stranku-citajte-u-kuriru
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°187
mnogo ludovanja u mikrokosmosu jedne vesti
bezvezna
bez kvalitetnog trača a kamoli informacije
priča o nećemu što će se možda dogoditi za godinu+ dana, zato je naslov sa uzbuđenjem i !!!
opet ružić kao neki činilac
jedino što mogu da nategnem je da ameri malo mute vodu dačiću ovakvim besmislicama, ali koga boli kurac više i za njega i za njih. crknite
bezvezna
bez kvalitetnog trača a kamoli informacije
priča o nećemu što će se možda dogoditi za godinu+ dana, zato je naslov sa uzbuđenjem i !!!
opet ružić kao neki činilac
jedino što mogu da nategnem je da ameri malo mute vodu dačiću ovakvim besmislicama, ali koga boli kurac više i za njega i za njih. crknite
- Post n°188
To i ja mislim. Ivan Vejvoda postaje msp i Ruzic sprema puc u SPS - vesti koje nikad ne izlaze iz mode.
_____
- Post n°189
Pa ta prica ide godinama - otprilike oko izbora
- Post n°190
Da.
_____
- Guest
- Post n°192
William Murderface wrote:To i ja mislim. Ivan Vejvoda postaje msp i Ruzic sprema puc u SPS - vesti koje nikad ne izlaze iz mode.
I da je frka oko Zorane Mihajlović koja je američki čovek!
- Post n°193
kapetanm wrote:Pa ta prica ide godinama - otprilike oko izbora
Ne samo da ide godinama, vec ce ici i u buducnosti. Pogledaj datum na toj vesti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°195
_____
- Post n°196
Mene je više šokiralo da je Pavelić planirao da ubije kralja.
- Post n°197
ček, je l se ana razvodi zbog lezbo afere od raste ili je rasta kresnuo neku koleginicu
pa mu je ana dala šut kartu
mrzim neprecizne naslove
pa mu je ana dala šut kartu
mrzim neprecizne naslove
- Post n°198
Rasta-Anak
_____
- Post n°200
На овој фотци баш делује да је пропо. Досад је на свакој требало да погледаш ко има сако да знаш које је прасе, деловао је тако свеже затегнуто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...