Firma za nadzor upozorava: Privremeno zabraniti korišćenje dela železničke stanice u Novom Sadu
https://birn.rs/novi-sad-zeleznicka-stanica-kolaps-nadstresnice-upozorenje/
Pad nadstrešnice u Novom Sadu
- Post n°276
Re: Pad nadstrešnice u Novom Sadu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°277
Del Cap wrote:boomer crook wrote:
mozda vec u sredu izjutra
mislim da on to još gleda kao da li će da mu bude isto (kh) ili bolje (dt).
divim se ideji, stvarno, da bi nova (a stara) usa administracija i za milimetar promenila odnos prema vlastima u srbiji
(mrzi me da tražim sa kakvim se očekivanjima ovde dočekivao hil pre par godina, a ne sećam se. gde je disi kad je najpotrebniji, ili konjski da pronađe)
- Post n°278
Pa progovorio je bivši nadzornik radovačika Condor wrote:Ma to niko nije sporio. Ja sam samo rekao da nekom, pobočnom, nekom ko ni na koji način nije u piramidi vlasti ali jeste bio uključen u čitav projekat - možda može da proradi savest? Da šanse za tako nešto nisu velike, ali možda ipak postoje?ficfiric wrote:
Nije se narod iskvario vec je Srbiju zajahala mafija.
Kad je Mitrovicev sin zgazio devojku na pesackom prelazu, priveli su njenog oca na Pink da brani Zexovog sina.
Oliverovu zenu su isplatili mestom u skupstini.
Dva oca zrtava u Duboni su ove godine doveli na sns-ov miting da aplaudiraju Vucicu i dali su im mesta na odbornickoj listi.
S druge strane, otac radnika u Lucanima je vec nekoliko puta ponovio da on ne trguje smrcu svog sina i eto kroz sta prolazi svih ovih godina.
Ovo su slucajevi kojih sam se sad, na volej, setio. Mozda je nepojmljivo da postoje ljudi koji mogu ovo da rade ali postoje - ovo je vrh vlasti u Srbiji.
Pa, samo pogledaj ovaj slucaj sa nadstresnicom. Nisu se tela pod plocom ni ohladila oni su se vec bacili u racunicu i otpoceli paljbu po zavodu za zastitu spomenika, koji ne stize da udovolji bas svakoj njihovoj zelji. Evo, nedavno su kao malo zatezali oko rusenja generalstaba.
Srbijom vladaju monstrumi a ne ljudi
Pa sam bio nahranjen Kanadom i Holmark stanjem svesti.
https://n1info.rs/vesti/inzenjer-za-n1-na-nadstresnici-je-radjeno-vesic-ne-govori-istinu/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°279
Kome, btw, prosle godine nije produzen ugovor. Na vreme su namirisali savest pa su ga zamenili
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°280
plachkica wrote:Del Cap wrote:
mislim da on to još gleda kao da li će da mu bude isto (kh) ili bolje (dt).
divim se ideji, stvarno, da bi nova (a stara) usa administracija i za milimetar promenila odnos prema vlastima u srbiji
(mrzi me da tražim sa kakvim se očekivanjima ovde dočekivao hil pre par godina, a ne sećam se. gde je disi kad je najpotrebniji, ili konjski da pronađe)
gurace resenje kosova. videcemo ko ce biti secretary of the state i bice promena. ne nuzno dobrih ali bice.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°281
mislim ne znam da li primecujete ali vlast je u potpunom rasulu: strajk prosvetara, nesreca u novom sadu, stari most, litijum, kolaps saobracaja u beogradu. ovo je ozbiljna akumulacija kriza i jedno zahvaljujuci tome sto opozicija nije izasla zajedno na lokalne izbore vlast deluje monolitno i bezbedno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°282
boomer crook wrote:plachkica wrote:
gurace resenje kosova. videcemo ko ce biti secretary of the state i bice promena. ne nuzno dobrih ali bice.
verovatno filip gordon, stari poznanik:
From 1998 to 1999, he served as the Director for European Affairs at the National Security Council under President Bill Clinton.
mada to je bio i kris hil, ne znači taj trek rekord iz 90ih puno više.
- Post n°283
što znači da vlast jeste monolitna i bezbedna
(kosovo je završeno, srbije nema na kosovu, još to nešto oko zso, al to se ne pita srbija već kurti, pa su ovi usa izbori bitniji za njega nego za beograd)
(kosovo je završeno, srbije nema na kosovu, još to nešto oko zso, al to se ne pita srbija već kurti, pa su ovi usa izbori bitniji za njega nego za beograd)
- Post n°284
ficfiric wrote:Kome, btw, prosle godine nije produzen ugovor. Na vreme su namirisali savest pa su ga zamenili
Bas tako. Htedoh i ja da ga pomenem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°285
ficfiric wrote:Firma za nadzor upozorava: Privremeno zabraniti korišćenje dela železničke stanice u Novom Sadu
https://birn.rs/novi-sad-zeleznicka-stanica-kolaps-nadstresnice-upozorenje/
ovo je poruka "postmortem":
U svom upozorenju, Utiber ističe da je došlo do preraspodele statičkih veličina na krovnoj konstrukciji stanične zgrade, što može imati ozbiljne posledice po bezbednost.
Upozoravaju da, s obzirom na to da nemaju uvid u originalni projekat iz 1964. godine, ne mogu da predviđaju ponašanje krovne konstrukcije u bliskoj budućnosti. Iz bezbednosnih razloga, nalaže se izvođaču radova i Infrastrukturi železnica da privremeno obustave korišćenje staničnog hola u Krilu B, uključujući i šaltere za prodaju karata, kao i deo čekaonica i kancelarija koji gleda prema peronima.
Utiber posebno skreće pažnju na to da se ne dozvoli prisustvo ljudi u ovim prostorima, a upozorenje ostaje na snazi do opoziva od strane nadzora.
- Post n°286
vesara: "ja ni ljudi u ministarstvu nemamo ni trunku odgovornosti za ovo, ne prihvatam krivicu, pozivam istragu da istraži sve. ali podnosim ostavku..."
- Post n°287
Non-resignation.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°288
Ostavka kao nemoralni čin.
- Post n°289
podneo je ostavku, krivicu je prebacio na prethodnog ministra (toma mona?), pročitao je tamlajn potpisanih ugovora vezanih za stanicu. još neko će morati da leti
- Post n°290
@condor
Ti nam spocitavas srpski nacionalizam, fasizam, antisemitizam, meni Trampa.... A tebe jebeni Holmark tako pogodio..
Ti nam spocitavas srpski nacionalizam, fasizam, antisemitizam, meni Trampa.... A tebe jebeni Holmark tako pogodio..
- Post n°291
Kakva je ovo gimnastika, "odgovoran sam, ali nisam kriv"?
- Post n°292
beatakeshi wrote:Kakva je ovo gimnastika, "odgovoran sam, ali nisam kriv"?
E za to ti je kriva Hana Arent. Ona je to smislila, pa sad to svako arci.
- Post n°293
plachkica wrote:podneo je ostavku, krivicu je prebacio na prethodnog ministra (toma mona?), pročitao je tamlajn potpisanih ugovora vezanih za stanicu. još neko će morati da leti
da, utisak je da ne dozvoljava da se stvari slome na njemu.
- Post n°294
On je otvarao stanicu, proglasavao je zavrsenom. Istina, ima mnogo odgovornijih, poput Vucevica i njegovih gazda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°295
Na stranu novinarsko patkometrisanje, nego - zgrada stanice nema upotrebnu dozvolu zato što IŽS nisu (još) podnele zahtev za istu.
Dokument koji pominješ juče, imali smo u petak u vanrednom programu. To nam je bio početak za dalje istraživanje, pa smo danas utvrdili da objekat nema upotrebnu dozvolu ZATO što preduzeće „Infrastrukture Železnice Srbije“ do danas nije podnelo zahtev. https://t.co/KiBKJ3tSsH
— Insajder TV (@Insajder_net) November 4, 2024
- Post n°296
Videli smo na 021 da je i pre desetak dana bilo radova, mozda je neko pozeleo jos koji krug rekonstrukcije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°297
boomer crook wrote:mislim ne znam da li primecujete ali vlast je u potpunom rasulu: strajk prosvetara, nesreca u novom sadu, stari most, litijum, kolaps saobracaja u beogradu. ovo je ozbiljna akumulacija kriza i jedno zahvaljujuci tome sto opozicija nije izasla zajedno na lokalne izbore vlast deluje monolitno i bezbedno.
Problem je što bez artikulisanog odgovora to sve može da se produbljuje do nivoa Haitija. Očigledno je da bi ZLF ljudi nazivali salonskim levičarima čak i kada bi uzeli kalaše i otišli u šumu, lokalni aktivisti sjajno rade ali sve je to dosta heterogeno i...lokalno, oni koji bi trebaju da se bave izbornim delom priče, karijerni političari sa resursima, opredeljuju se da poklanjaju gradove režimu, zato što da im jebem mater (hteo sam da napišem da su kupljeni ali ne znam više ni da li je to u pitanju ili se prosto zadovoljavaju mrvicama)
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°298
boomer crook wrote:mislim ne znam da li primecujete ali vlast je u potpunom rasulu: strajk prosvetara, nesreca u novom sadu, stari most, litijum, kolaps saobracaja u beogradu. ovo je ozbiljna akumulacija kriza i jedno zahvaljujuci tome sto opozicija nije izasla zajedno na lokalne izbore vlast deluje monolitno i bezbedno.
Da
- Post n°299
Makar imamo neku korist od tog bojkota, nismo naseli na režimsku varku učešća na nelegitimnim izborima.
Izvinite neću više (to jest, neću danas i na ovom topiku, planiram da ovo pišem dok Đilas ne umre ili ne ode u penziju, stravično je veliku štetu napravio, i on i njegovi svedoci koji su kao leminzi krenuli u predaju gradova Vučiću mimo svakog političkog rezona)
Izvinite neću više (to jest, neću danas i na ovom topiku, planiram da ovo pišem dok Đilas ne umre ili ne ode u penziju, stravično je veliku štetu napravio, i on i njegovi svedoci koji su kao leminzi krenuli u predaju gradova Vučiću mimo svakog političkog rezona)
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°300
Bar nije bilo "peRfORmaNsA"