Pad nadstrešnice u Novom Sadu
- Post n°251
Re: Pad nadstrešnice u Novom Sadu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°252
VJT: Stefanović naložio istragu zbog pretnji državnim funkcionerima
https://n1info.rs/vesti/vjt-stefanovic-nalozio-istragu-zbog-pretnji-drzavnim-funkcionerima/
Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović naložio je Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal tog tužilaštva da hitno identifikuje i procesuira odgovorne za pretnje upućene najvišim državnim funkcionerima u objavi na društvenoj mreži "X".
U pitanju je objava koja glasi: „Kada ponovo budemo videli nekoga da izgovara ove rečenice u glavnom dnevniku, tada će ovoj zemlji konačno svanuti!“, uz video klip u kojem tadašnja predsednica Skupštine Srbije Nataša Mićić proglašava vanredno stanje zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, saopštilo je VJT.
Glavni javni tužilac VJT u Beogradu je upozorio da objave na društvenim mrežama u kojima se preti smrću najvišim državnim funkcionerima neće biti tolerisane i da predstavljaju krivično delo.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°253
Ahahahhaha
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°254
Гаће, жвака...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°255
Nenad S, dežurna kerina, gledao seriju za vikend pa mašta.
Evo, i ovi samo dok se dogovore, prepakuju poslove, nadležnosti, daju lične garancije....
Evo, i ovi samo dok se dogovore, prepakuju poslove, nadležnosti, daju lične garancije....
Поред кривичне одговорности надлежни још једном уверавају да ће бити и политичких последица.
"Што се тиче политичке одговорности она мора да постоји... причао сам са Александром Вучићем. То уопште није упитно, само што ћемо ту одлуку донети хладне главе и рационално, а не ношени бројем твитова и објава на мрежама и лепљења плаката. Него за ту одлуку од које се не бежи, нити се може побећи, то ће биће резултат политичких разговора и објективног сагледавања", рекао је премијер Милош Вучевић.
- Post n°256
паће wrote:Гаће, жвака...
...duhovnost, med.
- Post n°257
Pa u pravu si. Nije cinizam misliti da su svi oko tebe totalni zombiji, a ti nekim čudom ostao pošteđen, dobar i lep. Nego teška malograđanština, koja dabome ispliva u svakoj krizi.Erős Pista wrote:Mislim da ovde nije stvar u cinizmu glede ljudske prirode, nego u cinjenici da je sistem tako ustrojen da savest itsl ne igra nikakvu ulogu.
- Post n°258
biće Vesarina kzm u 18.
možda padne ostavka
možda padne ostavka
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°260
Jel se to promenjuje na sve topike, ili samo na ovaj? Pitam za druga.čika Condor wrote:Pa u pravu si. Nije cinizam misliti da su svi oko tebe totalni zombiji, a ti nekim čudom ostao pošteđen, dobar i lep. Nego teška malograđanština, koja dabome ispliva u svakoj krizi.Erős Pista wrote:Mislim da ovde nije stvar u cinizmu glede ljudske prirode, nego u cinjenici da je sistem tako ustrojen da savest itsl ne igra nikakvu ulogu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°261
čika Condor wrote:Pa u pravu si. Nije cinizam misliti da su svi oko tebe totalni zombiji, a ti nekim čudom ostao pošteđen, dobar i lep. Nego teška malograđanština, koja dabome ispliva u svakoj krizi.Erős Pista wrote:Mislim da ovde nije stvar u cinizmu glede ljudske prirode, nego u cinjenici da je sistem tako ustrojen da savest itsl ne igra nikakvu ulogu.
Dobro, stvarno nisam hteo da se svađam, ali čemu ovakav nastup? Ovo je u najblažu ruku vrlo uncharitable reading onoga što sam napisao. NIsam napisao da su svi ostali totalni zombiji (koji svi ostali?), niti vidim da je iko drugi to napisao. Stvar je u tome da je sistem tako glajhšaltovan da indivdualna savest ne igra praktično nikakvu ulogu. Oni koji su savesni su ili već počišćeni, ili zastrašeni, ostali su naučili da ćute i gledaju svoja posla uz različite racionalizacije. Ljudi su ljudi, a ne zombiji, ali u izvesnim sistemima lični integritet naprosto igra znatno manju ulogu nego u drugim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°262
Ma kad krenu Kanade, grtalice i Holmark karte, razni ”zero chance” one-lajneri i prigodne teorije ”e, ne kapirate vi koliko se ovde narod iskvario”… odma’ znam koliko je sati. Eto, ovog puta se nije na tebe odnosilo. Ti samo, kao i uvek, advokatišeš svojoj ekipici. Ono, i to je malograđanština.
No ajde da se ne svađamo, previše je ljudi stradalo da se sada nadvlačimo oko Holmark gluposti.
No ajde da se ne svađamo, previše je ljudi stradalo da se sada nadvlačimo oko Holmark gluposti.
- Post n°263
Uncle Baby Billy wrote:biće Vesarina kzm u 18.
možda padne ostavka
vesara počini javnu lažnu sepuku, vođa večeras u ćirilici kaže "evo, jesmo podneli žrtvu" a vesaru skloni živog sa tatamija u zavetrinu, napoji i nahrani da svetina ne vidi.
- Post n°264
Del Cap wrote:Uncle Baby Billy wrote:biće Vesarina kzm u 18.
možda padne ostavka
vesara počini javnu lažnu sepuku, vođa večeras u ćirilici kaže "evo, jesmo podneli žrtvu" a vesaru skloni živog sa tatamije u zavetrinu, napoji i nahrani da svetina ne vidi.
nema za njih dobrog izlaza i da zrtvuju vesaru. svi su oni samo vuciceve emanacije i to je to. ne moze on da bude za sve zasluzan i da ne bude kriv kada podje po zlu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°265
jel po njega pošlo po zlu, to je pitanje. i ako nije, ka'će?
- Post n°266
čika Condor wrote:Ma kad krenu Kanade, grtalice i Holmark karte, razni ”zero chance” one-lajneri i prigodne teorije ”e, ne kapirate vi koliko se ovde narod iskvario”… odma’ znam koliko je sati. Eto, ovog puta se nije na tebe odnosilo. Ti samo, kao i uvek, advokatišeš svojoj ekipici. Ono, i to je malograđanština.
Apsolutno niko ti nije rekao ništa ružno, a ti opet bez ikakvog razloga vređaš sagovornike.
_____
- Post n°267
Успели су да покваре и „неће ваљда“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°268
čika Condor wrote:”e, ne kapirate vi koliko se ovde narod iskvario”
Nije se narod iskvario vec je Srbiju zajahala mafija.
Kad je Mitrovicev sin zgazio devojku na pesackom prelazu, priveli su njenog oca na Pink da brani Zexovog sina.
Oliverovu zenu su isplatili mestom u skupstini.
Dva oca zrtava u Duboni su ove godine doveli na sns-ov miting da aplaudiraju Vucicu i dali su im mesta na odbornickoj listi.
S druge strane, otac radnika u Lucanima je vec nekoliko puta ponovio da on ne trguje smrcu svog sina i eto kroz sta prolazi svih ovih godina.
Ovo su slucajevi kojih sam se sad, na volej, setio. Mozda je nepojmljivo da postoje ljudi koji mogu ovo da rade ali postoje - ovo je vrh vlasti u Srbiji.
Pa, samo pogledaj ovaj slucaj sa nadstresnicom. Nisu se tela pod plocom ni ohladila oni su se vec bacili u racunicu i otpoceli paljbu po zavodu za zastitu spomenika, koji ne stize da udovolji bas svakoj njihovoj zelji. Evo, nedavno su kao malo zatezali oko rusenja generalstaba.
Srbijom vladaju monstrumi a ne ljudi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°269
Del Cap wrote:jel po njega pošlo po zlu, to je pitanje. i ako nije, ka'će?
mozda vec u sredu izjutra
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°270
+1 makijavelizam najgore vrsteficfiric wrote:čika Condor wrote:”e, ne kapirate vi koliko se ovde narod iskvario”
- Post n°271
igra vođa rubikove kocke - "evo vam sad plavo, aj sad zeleno, evo crveno, oćete plavo, kažite šta oćete da vam sklopim da me ostavite na miru". iste ruke, ista kocka, ista publika, isto zabašurivanje, isto totalno bežanje od ljudskosti i odgovornosti. opsenar.
- Post n°272
Ili ne znaš da čitaš, ili svesno lažeš. Ali stvarno neću i na ovoj temi. Gudbaj.Erős Pista wrote:čika Condor wrote:Ma kad krenu Kanade, grtalice i Holmark karte, razni ”zero chance” one-lajneri i prigodne teorije ”e, ne kapirate vi koliko se ovde narod iskvario”… odma’ znam koliko je sati. Eto, ovog puta se nije na tebe odnosilo. Ti samo, kao i uvek, advokatišeš svojoj ekipici. Ono, i to je malograđanština.
Apsolutno niko ti nije rekao ništa ružno, a ti opet bez ikakvog razloga vređaš sagovornike.
- Post n°273
boomer crook wrote:Del Cap wrote:jel po njega pošlo po zlu, to je pitanje. i ako nije, ka'će?
mozda vec u sredu izjutra
mislim da on to još gleda kao da li će da mu bude isto (kh) ili bolje (dt).
- Post n°274
Pred svaki skup, kad ne zna sta ce da se desi, Vucic glumi povlacenje. Setimo se kako je pred jedan protest u vezi Savamale rekao da ce "odgovarati kompletni idioti" i evo, sad su ti idioti u vladi
Last edited by ficfiric on Mon Nov 04, 2024 5:35 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°275
Ma to niko nije sporio. Ja sam samo rekao da nekom, pobočnom, nekom ko ni na koji način nije u piramidi vlasti ali jeste bio uključen u čitav projekat - možda može da proradi savest? Da šanse za tako nešto nisu velike, ali možda ipak postoje?ficfiric wrote:čika Condor wrote:”e, ne kapirate vi koliko se ovde narod iskvario”
Nije se narod iskvario vec je Srbiju zajahala mafija.
Kad je Mitrovicev sin zgazio devojku na pesackom prelazu, priveli su njenog oca na Pink da brani Zexovog sina.
Oliverovu zenu su isplatili mestom u skupstini.
Dva oca zrtava u Duboni su ove godine doveli na sns-ov miting da aplaudiraju Vucicu i dali su im mesta na odbornickoj listi.
S druge strane, otac radnika u Lucanima je vec nekoliko puta ponovio da on ne trguje smrcu svog sina i eto kroz sta prolazi svih ovih godina.
Ovo su slucajevi kojih sam se sad, na volej, setio. Mozda je nepojmljivo da postoje ljudi koji mogu ovo da rade ali postoje - ovo je vrh vlasti u Srbiji.
Pa, samo pogledaj ovaj slucaj sa nadstresnicom. Nisu se tela pod plocom ni ohladila oni su se vec bacili u racunicu i otpoceli paljbu po zavodu za zastitu spomenika, koji ne stize da udovolji bas svakoj njihovoj zelji. Evo, nedavno su kao malo zatezali oko rusenja generalstaba.
Pa sam bio nahranjen Kanadom i Holmark stanjem svesti.