Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pad nadstrešnice u Novom Sadu

hk1

Pad nadstrešnice u Novom Sadu - Page 13 Empty Re: Pad nadstrešnice u Novom Sadu

Post by hk1 Mon Nov 04, 2024 7:28 pm

o da
    takodje

sto im majki jebem za onu podmetacinu "oce u fotelje", a ljudi bukvalno vapili da dobiju kakvu takvu osnovu za delovanje na lokalu
    disident

Post by disident Mon Nov 04, 2024 7:32 pm

Sta je sve Vesić rekao na konferenciji?
    Idalje mi je neverovatno da je podneo ostavku, ali eto, čuda se dešavaju

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 04, 2024 7:33 pm

Podnosi i place...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 04, 2024 7:34 pm

_____

Uprava napolje!

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Nov 04, 2024 7:46 pm

boomer crook wrote:
    Nektivni Ugnelj wrote:

To uraditi je opasno, mozda i po zivot. Hteli su da jebu mater Ruzicu što je podneo ostavku prošlog maja. Ali Ruzic ima ledja i inije direktno iz njihove ekipe. Ne može to svako.

zapravo je neverovatno da je branko ruzic ispao ljudsko bice iz cele te bagre

One Eyed Bob wrote:I da, ovo oko Dačića: toliko smo zabrazdili da nam izgleda neobično to što je na dan nesreće neko radio svoj posao na elementarno dobar način, blagovremeno i adekvatno obaveštavajući javnost o toku akcije spašavanja. Niko, apsolutno niko u SNS bandi nema mentalni kapacitet da to radi, oni se stalno brane, stalno šibicare i lažu, to je patologija ugrađena u sistem.

Stalno ponavljam da su mnogi od vas privilegovani time što nisu videli ljude kao što je DJV na delu. To ti ošteti karmu, to niko ne treba da vidi, loše je za dušu da znaš da ima takvih ljudi. To je najgori vašarski lowlife od zla oca i gore majke, bez ikakvog kućnog vaspitanja i manira, bez savesti, sebičan kao paramecijum, poročan, glupav, sujetan, iskompleksiran, vazda gladan svega, suštinski loš i nepopravljivo oštećen. Ono što vidite u medijima je samo deo slike. Oni ne umeju ništa da urade dobro.

Nektivni Ugnelj wrote:
    boomer crook wrote:

zapravo je neverovatno da je branko ruzic ispao ljudsko bice iz cele te bagre

Relativno je mlad, moguce je da razmislja i o zivotu posle SNS. Mozda ga je i na nekom nivou posebno pogodilo, ne znam. Oni su prosto skolovaniji politicari od SNS-ovaca. I ovo kad se desilo Dacic je odmah dotrcao na lice mesta, davao informacije, sto se i radi u tim slucajevima

Ogovaram komšiluk:

i da dodam, neki su ministri iz tog SPS skoncavali pucajuci sebi u glavu. mozete li da zamislite ovde.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 04, 2024 7:48 pm

Djuka mobilise

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 04, 2024 7:51 pm

Ovu tacku je Vucic zabavnije izvodio, da se setimo

I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja, saznaje Informer.
    - Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:

- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv shooki! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Nov 04, 2024 7:59 pm

ficfiric wrote:Djuka mobilise

Oni (oni!) nekom pričaju da je talog...
    hk1

Post by hk1 Mon Nov 04, 2024 8:19 pm

ficfiric wrote:Ovu tacku je Vucic zabavnije izvodio, da se setimo

I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja, saznaje Informer.
    - Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:

- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv shooki! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.
    dogodine u glini
    ce biti 30 godina kako nam je porucivao da nikad vise slowacka noga nece krociti na krajisko tlo
    6 meseci kasnije RSK je nestala
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Nov 04, 2024 9:18 pm

Ови људи нису ни луди ни поремећени ни покварени - они просто раде оно што пролази, они глуме, афектирају за Оскара. Каква промена тона од плачног до бесног, готово у секунди.

Подсећа ме много на Соловјева.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Nov 04, 2024 9:23 pm

Mozda sam naivan, ali mi Vesara ovde deluje autenticno potresen. On je oportunista, ali mi ne deluje kao monstrum.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Nov 04, 2024 9:33 pm

pa zna da je kriv.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 04, 2024 9:34 pm

Uvezbalo se

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Nov 04, 2024 9:39 pm

Btw, Solovjev je nesto drugo. Uloga takvog propagandiste je da slusaocima daje direktive kako emotivno da se postave prema odredjenim temama. Prenaglasenost emocija je tu i da bi najdebilniji shvatili, ali i da bi prosecan slusalac mogao da se prema njemu smesti u tu komotnu umerenu poziciju, koja se zapravo i trazi.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Del Cap

Post by Del Cap Mon Nov 04, 2024 9:47 pm

Летећи Полип wrote:Mozda sam naivan, ali mi Vesara ovde deluje autenticno potresen. On je oportunista, ali mi ne deluje kao monstrum.

jedan moj poznanik ima tezu da se naprednjaci dele na dve grupe: kulove i demone.

kulovi su prosto obični, ponekad amoralni ali retko duboko nemoralni, imaju u biti ljudski lik i osobine, grešni uglavnom ali ljudi. to bi bio npr slina, bata gašić, neki stariji naprednjaci. demoni su potpuno amoralni i nemoralni, da na kažem satanistički okultisti poput žeksa, braće, malog, brnabe itd.

vesara pre lični na kulova nego na demona.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Nov 04, 2024 9:49 pm

ficfiric wrote:Uvezbalo se

Ali nije potpuno normalan glas. Zadrhtao mu je glas, sijaju mu se oci. Mislim, moze Vesic da shvati tragediju, i da je zbog toga potresen, a da se ne oseca krivim. Mozda i nije, mozda se on tu nista nije pitao, i ni evra nije izvukao. Ozbiljna istraga je tu da da to utvrdi.

Samo kazem da treba biti pazljiv sa ovakvim procenama, jer protivniku negirati elementarna ljudska osecanja je isto sto i dehumanizovati ga. Naravno da tu postoje i razni Belivuci, ali velika vecina ipak nije takva. To su mahom oportunisti, koji nepodopstine u kojima ucestvuju hendlaju racionalizacijama i samozavaravanjem.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Nov 04, 2024 10:04 pm

”Ја и људи који раде са мном, плачемо и данас за тим људима .... [уздаххххх] .... И данас размишљам о деки који је са две унуке кренуо на воз. И док сам жив плакаћу за њима. Иако немам деце, не могу себи да дозволим [диже главу и бесно гледа у камеру, тотална промена тона гласа, успоравање темпа] да било ко упире прстом у мене да сам крив за смрт било ког детета, без доказа, без иједне индиције, само зато што мисле да им је све дозвољено.
    Ко то мисли да му је све дозвољено? Ко упире прстом у нашег омиљеног Весића?

След мојих невезаних мисли:
    Вучић га баца под воз, а овај је бесан зато што зна да он није правно крив за ништа. И већина њих су правно чисти.
    А опет морају да дају оставке.
    Осујећени су.

Једини чега се они боје су овакве ситуације ван контроле.

Природни предатори за нашу политичку класу су:
    Масовни протести, избори, опозиционо деловање, правосудни систем, физички напад покојег јуродивог грађанина.

едит:
    Ма шта ме брига за њихове рационализације и самозаваравања. Плач и искрено кајање неће вратити 14 душа.

Као оне америчке убице из ријалити програма, које се држе добро све време пред детективима, па поклекну, заплачу и признају. Или измишљају на суду, па онда кад дотера цара до дувара на изрицању пресуде ухвате па роне крокодилске сузе и падају у несвест. Може да афектира до сутра, да плаче, да се театрално баца на под.

Шерифи ће га свеједно имају одвући из суднице на издржавање казне. Лепо је ако се искрено каје, одслужиће мању казну. Али ако се каје, онда може да помогне мало и себи и органима гоњења, да поткаже тог неког ко упире прстом у њега.

Last edited by Јанош Винету on Mon Nov 04, 2024 10:13 pm; edited 1 time in total

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Nov 04, 2024 10:07 pm

vrlo je moguce da se nije ovajdio a nista ni pitao. u njegovom umu sasvim dovoljno da se ne oseca krivim. sta je mogao da uradi? da im posalje inspekciju? ono kao ne shvata bas sta je njegov posao.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 04, 2024 10:10 pm

Koliko je ono Babic obavljao funkciju nakon ostavke? Vise od godine?

_____

Uprava napolje!

Del Cap

Post by Del Cap Mon Nov 04, 2024 10:10 pm

Јанош Винету wrote:
    ”Ја и људи који раде са мном, плачемо и данас за тим људима .... [уздаххххх] .... И данас размишљам о деки који је са две унуке кренуо на воз. И док сам жив плакаћу за њима. Иако немам деце, не могу себи да дозволим [диже главу и бесно гледа у камеру, тотална промена тона гласа, успоравање темпа] да било ко упире прстом у мене да сам крив за смрт било ког детета, без доказа, без иједне индиције, само зато што мисле да им је све дозвољено.
    Ко то мисли да му је све дозвољено? Ко упире прстом у нашег омиљеног Весића?

След мојих невезаних мисли:
    Вучић га баца под воз, а овај је бесан зато што зна да он није правно крив за ништа. И већина њих су правно чисти.
    А опет морају да дају оставке.
    Осујећени су.

Једини чега се они боје су овакве ситуације ван контроле.

Природни предатори за нашу политичку класу су:
    Масовни протести, избори, опозиционо деловање, правосудни систем, физички напад покојег јуродивог грађанина.

Prozivali ga danas i Zorana M i što je još važnije Đuka Bizon.
    čika Condor

Post by čika Condor Mon Nov 04, 2024 10:14 pm

Летећи Полип wrote:
    ficfiric wrote:Uvezbalo se

Ali nije potpuno normalan glas. Zadrhtao mu je glas, sijaju mu se oci. Mislim, moze Vesic da shvati tragediju, i da je zbog toga potresen, a da se ne oseca krivim. Mozda i nije, mozda se on tu nista nije pitao, i ni evra nije izvukao. Ozbiljna istraga je tu da da to utvrdi.

Samo kazem da treba biti pazljiv sa ovakvim procenama, jer protivniku negirati elementarna ljudska osecanja je isto sto i dehumanizovati ga. Naravno da tu postoje i razni Belivuci, ali velika vecina ipak nije takva. To su mahom oportunisti, koji nepodopstine u kojima ucestvuju hendlaju racionalizacijama i samozavaravanjem.
    Šta bi? Proradio ti Hallmark?
    čika Condor

Post by čika Condor Mon Nov 04, 2024 10:18 pm

Јанош Винету wrote:
    Као оне америчке убице из ријалити програма, које се држе добро све време пред детективима, па поклекну, заплачу и признају.
    Gde si, majke ti, gledao rijaliti sa ubicama?

Post by beatakeshi Mon Nov 04, 2024 10:21 pm

Et LP
    Ovo je gluma za velikodušnih 2+.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Nov 04, 2024 10:25 pm

čika Condor wrote:
    Šta bi? Proradio ti Hallmark?

Pa dobro sad, nije isto. Tvoja hipoteticka arhitektinja je reflektivna, i u sustini ispravna osoba - dakle, za naprednjake u startu neprihvatljiva. Moj Vesara je i dalje los covek, ali ipak covek.

Post by beatakeshi Mon Nov 04, 2024 10:34 pm

To "metafizovanje" sa neljudima je k'o neka agapizacija, eh da je tu Jerotić pa da probesedi

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 07, 2024 6:55 am