takodje
sto im majki jebem za onu podmetacinu "oce u fotelje", a ljudi bukvalno vapili da dobiju kakvu takvu osnovu za delovanje na lokalu
ovog ponela atmosfera, krenuo da tapše boktejebo #živimousimulaciji pic.twitter.com/CzTNHVC2ps
— ZnačajSamousavršavanja (@OgiEvropa) November 4, 2024
boomer crook wrote:Nektivni Ugnelj wrote:
To uraditi je opasno, mozda i po zivot. Hteli su da jebu mater Ruzicu što je podneo ostavku prošlog maja. Ali Ruzic ima ledja i inije direktno iz njihove ekipe. Ne može to svako.
zapravo je neverovatno da je branko ruzic ispao ljudsko bice iz cele te bagre
One Eyed Bob wrote:I da, ovo oko Dačića: toliko smo zabrazdili da nam izgleda neobično to što je na dan nesreće neko radio svoj posao na elementarno dobar način, blagovremeno i adekvatno obaveštavajući javnost o toku akcije spašavanja. Niko, apsolutno niko u SNS bandi nema mentalni kapacitet da to radi, oni se stalno brane, stalno šibicare i lažu, to je patologija ugrađena u sistem.
Stalno ponavljam da su mnogi od vas privilegovani time što nisu videli ljude kao što je DJV na delu. To ti ošteti karmu, to niko ne treba da vidi, loše je za dušu da znaš da ima takvih ljudi. To je najgori vašarski lowlife od zla oca i gore majke, bez ikakvog kućnog vaspitanja i manira, bez savesti, sebičan kao paramecijum, poročan, glupav, sujetan, iskompleksiran, vazda gladan svega, suštinski loš i nepopravljivo oštećen. Ono što vidite u medijima je samo deo slike. Oni ne umeju ništa da urade dobro.
Nektivni Ugnelj wrote:boomer crook wrote:
zapravo je neverovatno da je branko ruzic ispao ljudsko bice iz cele te bagre
Relativno je mlad, moguce je da razmislja i o zivotu posle SNS. Mozda ga je i na nekom nivou posebno pogodilo, ne znam. Oni su prosto skolovaniji politicari od SNS-ovaca. I ovo kad se desilo Dacic je odmah dotrcao na lice mesta, davao informacije, sto se i radi u tim slucajevima
i da dodam, neki su ministri iz tog SPS skoncavali pucajuci sebi u glavu. mozete li da zamislite ovde.
Pred njima nema povlačenja!
— Željko Kisa (@ZeljkoKisa) November 4, 2024
Vučićev trbuhozborac Đuka
Izvor: IG pic.twitter.com/hEX7Fv2YZP
I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...
Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja, saznaje Informer.
- Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:
- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv shooki! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.
ficfiric wrote:Djuka mobilisePred njima nema povlačenja!
— Željko Kisa (@ZeljkoKisa) November 4, 2024
Vučićev trbuhozborac Đuka
Izvor: IG pic.twitter.com/hEX7Fv2YZP
dogodine u glinificfiric wrote:Ovu tacku je Vucic zabavnije izvodio, da se setimo
I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...
Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja, saznaje Informer.
- Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:
- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv shooki! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.
dosta zanimljv segment nastupa dakle startuje sa "i danas razmišljam o deki i njegove dve unuke plakaću za njima dok sam živ" sve onako kroz suze da bi u trenutku promenio glas i besno došao do poente "nisam kriv nemate dokaze" pic.twitter.com/TyJZBilNy9
— иван__дамн (@ivan__damn) November 4, 2024
"JOŠ MALO UNUTRA, MI?
— Немања Шаровић (@NemanjaSarovic) November 2, 2024
UNUTRA, OVAKO?"
Reče Goran Vesić potpuno normalnim glasom, dok se nameštao za snimanje...
Nakašlje se, koncentriše i koji sekund kasnije, plačnim, drhtavim glasom, daje izjavu.
Pretpostavljam da je posle ovoga zvao Vučića i pitao "šefe, kakav sam bio?" pic.twitter.com/X3RLH4MdZy
Летећи Полип wrote:Mozda sam naivan, ali mi Vesara ovde deluje autenticno potresen. On je oportunista, ali mi ne deluje kao monstrum.
ficfiric wrote:Uvezbalo se"JOŠ MALO UNUTRA, MI?
UNUTRA, OVAKO?"
Nakašlje se, koncentriše i koji sekund kasnije, plačnim, drhtavim glasom, daje izjavu.
Pretpostavljam da je posle ovoga zvao Vučića i pitao "šefe, kakav sam bio?" pic.twitter.com/X3RLH4MdZy
Ко то мисли да му је све дозвољено? Ко упире прстом у нашег омиљеног Весића?”Ја и људи који раде са мном, плачемо и данас за тим људима .... [уздаххххх] .... И данас размишљам о деки који је са две унуке кренуо на воз. И док сам жив плакаћу за њима. Иако немам деце, не могу себи да дозволим [диже главу и бесно гледа у камеру, тотална промена тона гласа, успоравање темпа] да било ко упире прстом у мене да сам крив за смрт било ког детета, без доказа, без иједне индиције, само зато што мисле да им је све дозвољено.”
Јанош Винету wrote:Ко то мисли да му је све дозвољено? Ко упире прстом у нашег омиљеног Весића?”Ја и људи који раде са мном, плачемо и данас за тим људима .... [уздаххххх] .... И данас размишљам о деки који је са две унуке кренуо на воз. И док сам жив плакаћу за њима. Иако немам деце, не могу себи да дозволим [диже главу и бесно гледа у камеру, тотална промена тона гласа, успоравање темпа] да било ко упире прстом у мене да сам крив за смрт било ког детета, без доказа, без иједне индиције, само зато што мисле да им је све дозвољено.”
След мојих невезаних мисли:
Вучић га баца под воз, а овај је бесан зато што зна да он није правно крив за ништа. И већина њих су правно чисти.
А опет морају да дају оставке.
Осујећени су.
Једини чега се они боје су овакве ситуације ван контроле.
Природни предатори за нашу политичку класу су:
Масовни протести, избори, опозиционо деловање, правосудни систем, физички напад покојег јуродивог грађанина.
Šta bi? Proradio ti Hallmark?Летећи Полип wrote:ficfiric wrote:Uvezbalo se"JOŠ MALO UNUTRA, MI?
UNUTRA, OVAKO?"
Ali nije potpuno normalan glas. Zadrhtao mu je glas, sijaju mu se oci. Mislim, moze Vesic da shvati tragediju, i da je zbog toga potresen, a da se ne oseca krivim. Mozda i nije, mozda se on tu nista nije pitao, i ni evra nije izvukao. Ozbiljna istraga je tu da da to utvrdi.
Samo kazem da treba biti pazljiv sa ovakvim procenama, jer protivniku negirati elementarna ljudska osecanja je isto sto i dehumanizovati ga. Naravno da tu postoje i razni Belivuci, ali velika vecina ipak nije takva. To su mahom oportunisti, koji nepodopstine u kojima ucestvuju hendlaju racionalizacijama i samozavaravanjem.
Gde si, majke ti, gledao rijaliti sa ubicama?Јанош Винету wrote:
Као оне америчке убице из ријалити програма, које се држе добро све време пред детективима, па поклекну, заплачу и признају.
čika Condor wrote:
Šta bi? Proradio ti Hallmark?