fikret selimbašić wrote:čika Condor wrote:
Bold 3: Ovo je jedini deo posta koji ti zaista zameram. Ovde pokušavaš jednu jeftinu manipulaciju, i pri tome koristiš ”mi ovde” plural. Na isti ovaj način si me ganjao na ppp-u kada sam napisao da su Amerikanci imali neke dosta dobre razloge da nas bombarduju. Posle si se izgovarao na vrućinu. A zapravo je reč o opijenosti ”mi ovde” momentom. Nemoj da misliš da si iznad toga, jer nisi.
Ako već izrael, uz genocid koji traje, sprovodi i legitimnu anitrerorističku akciju, onda je re/akcija Srbije na Kosovu, bar do 24. marta bila i legitimnija i konevcionalnije(TM) sprovođena nego bilo koje izraelsko bombanje Gaze u zadnjih petnaestak godina. Adem Sinvari.
:saloisahar:
Ako je Srbija imala zasluga za to što je bombardovana, Izrael, ako već ni 2% ne jebe pregovore, zaslužuje (uz pravo da postoji u granicama od prije ('67.) bombardovanje od strane nove koalicije hrabrih, Onespobljavanje vojne moći do mjere da prihvati pregovore sa Palestincima i Libanom u nekoj avio bazi, najbolje u Indiji. Ovakav pravi preveliku štetu i belaj. Da sporazumom potpišu mirovni sporazum i novonastalu dvodržavu urede kao dejtonsku BiH, mješovite strane trupe sastavljene od stalnih i privremenih članica SB UN, strana uprava i kasniji nadzor domaćinima prepuštenih institucija, i tako na terenu na minimum deset godina bez obzira kakvi rezultati bili, Snage PALIPFOR-a rotiraju zone odgovornosti/okupacione zone na svakih šest mjeseci...
Почиње да ми се свиђа овакав план... ради сваки пут.