Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Region™ i Izrael

паће

Region™ i Izrael - Page 13 Empty Re: Region™ i Izrael

Post by паће Thu Oct 24, 2024 11:12 am

Пужигаца, пријатељ цивилизације.

Могу да гасим интернета до краја недеље бар.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Oct 24, 2024 11:17 am

Milenko Puzigaca wrote:Ali su se bar ti sa punim kurcem konacno javno razotkrili kao neprijatelji civilizacije, sto je dobro. Mozda im na kraju pukne i pred ocima pa ukapiraju zasto su "neutralni" uvek na strani zla. Plus, ovo sto su se takvi razotkrili i kao palanacki narcisi za koje je prica o svemu prica o njima je bonus  Region™ i Izrael - Page 13 903208043
    Puzigaća, nejasno je na čijoj si strani u ovom sporu, možda bi bilo dobro da malo pojasniš.

_____
    Gdje punac drži pive?
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 3:51 pm

One Eyed Bob wrote:Istovremeno se baviš kolektivnom etničkom krivicom i optužuješ nas za fašizam.
    Dobro, ajde, ”fašizam” jeste preterivanje. Više je u pitanju onako malograđanska oportuna mržnjica, eto namestili vam se Izraelci baš zgodno. Je li fašizam ono kako zvezdaši mrze partizanovce i obratno? Pa jeste, u neku ruku. Al’ to onda uvijate u neke šatro levičarske oblande, pa postaje za nijansu još manje simpatično.

Naravno da će te optužiti za bavljenje etničkom krivicom baš oni koje si prozivao - zbog bavljenja etničkom krivicom. Kak normalno. Jer kad jednom otvoriš tu kutiju… Otto, bivši golgeter koji misli da može da zabije gol i kad šutne sasvim ofrlje, kaže da je na ovaj isti način moguće pravdati ono što su Srbi radili u Bosni i na Kosovu, a ja mu kažem da nije, jer ni Bošnjaci ni kosovski Albanci nisu radili ono što su radili Palestinci. To nije bavljenje ”etničkom krivicom”, to je - istorija.
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 3:56 pm

Nektivni Ugnelj wrote:Ali jeste počinjeno (nije isto, ali uporedivo, ubijani su civili u domovima) tokom v.r. akcije "Oluja". Da je SRJ tada uletela svom snagom u RH je li bi razumeo i tu stranu priče?
    Da su krenuli da brane civilno stanovništvo tokom ”Oluje”, to bi svakako bilo mnogo prihvatljivije od Vukovara, Dubrovnika, ili bilo čega što su radili u Bosni ili na Kosovu. Ali nisu, a ima i zašto nisu.
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:02 pm

ficfiric wrote:Ja bih ovo pre poredio sa opsadom Sarajeva na steriodima. Ne znam kakav zlocin zelenih beretki bi mogao opravdati izivljavanje nad civilima
    Koliko se sećam niko nije ni pokušavao da ”pravda” opsadu Sarajeva. Opravdanje je bilo da Bošnjaci i Hrvati hoće da otcepe Bosnu pa će sada malo da najebu, ono Karadžićevo da se ”sa Srbima teško rastati”.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 24, 2024 4:04 pm

Opet besramno podmeces. Nadji jedan moj post u kome ima "mrznje prema Izraelcima" ili zacepi na tu temu.

Ja govorim o postupcima drzave Izrael i IDFa, to su jasni institucionalni akteri, sa jasnom institucionalnom odgovornoscu. Narodi poput "Izraelaca" i "Palestinaca" to nisu.

Ovo sto radis 1/1 rade naprednjaci i ostali srpski nacosi kada se govori o ratnim zlocinima - to je mrznja prema Srbima.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:12 pm

Ferenc Puskás wrote:
    čika Condor wrote:Otto, mani me se sa jeftinom demagogijom. Ni Ukrajinci ni Bošnjaci ni kosovski Albanci nisu napravili ništa nalik na 7. oktobar, da ne pričam o decenijama terorizma, ispaljivanja raketa i sl. Nije to uvek ista priča, i ti to dobro znaš - ili bi trebalo da znaš.
    Ti bi trebalo da znaš da genocid u NDH i zločini nad Srbina u Hrvatskoj i BiH 90ih nisu opravdanje za genocid nad Bošnjacima. I da ne drviš o razumijevanju za izraelske zločine zbog zločina Hamasa. Mani ti.
    A ja ti kažem da porediš frogs and grandmothers, odnosno da se baviš vrlo jeftinom demagogijom. NDH je u tom trenutku dosta davna istorija (a kojom se dabome itekako manipulisalo) a navodni i pravi ”zločini nad Srbima” pre izbijanja rata u Bosni nisu ni stoti deo onog spektakla koji je izveo Hamas 7. oktobra. U Bosni se radilo o tome da su Srbi hteli da spreče nezavisnost, dakle nešto što je u osnovi politički proces, a ne o odgovoru na terorizam. Niko nije ni pominjao terorizam u Bosni. Što se praviš nevešt kad nisi?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 24, 2024 4:22 pm

Lazovcino, ti si uveo uveo u pricu visedecenijske mrznje i ranije pokolje, na to ti je Otto odgovorio da se tako moze realtivizovati i srpska agresija na Hrvatsku via NDH. E, sad odjednom proslost nije bitna i stakojkurac proslost.

Jezivo si neposten.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:22 pm

Erős Pista wrote:Opet besramno podmeces. Nadji jedan moj post u kome ima "mrznje prema Izraelcima" ili zacepi na tu temu.

Ja govorim o postupcima drzave Izrael i IDFa, to su jasni institucionalni akteri, sa jasnom institucionalnom odgovornoscu. Narodi poput "Izraelaca" i "Palestinaca" to nisu.

Ovo sto radis 1/1 rade naprednjaci i ostali srpski nacosi kada se govori o ratnim zlocinima - to je mrznja prema Srbima.
    Pišta, kompletna tema ”Bliski istok” ti je dokaz. Od primera jasnog do loše skrivenog antisemitizma, od neshvatljivog ekstremizma na koji niko ne reaguje (onaj majmun koji bi pucao regrutima u čelo, eto došlo mu), a najviše od svega ”uređivačka politika” u kojoj se uvek i neizostavno napada samo jedna strana - po formi identično nekadašnjem ozloglašenom Drugom Dnevniku, ima i svoju udarnu pesnicu, svog Ratka Dmitrovića, a bogami i uredništvo koje dostojanstveno klima glavom. Jebe mi se baš da ti analiziram, svakom iole pismenom treba da bude sasvim jasno šta se ovde dešava. Uostalom, kad god bih izneo kakav konkretan primer odmah je kretao masovni napad i ad hominem uvrede. Što je i normalno, to je uvek reakcija kad društvancetu pokvariš lepo fašističko druženje.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 24, 2024 4:24 pm

Ne moze tako. Raspravljaj s onim sto ljudi zaista tvrde ili odjebi u troskocima.

_____

čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:28 pm

Erős Pista wrote:Lazovcino, ti si uveo uveo u pricu visedecenijske mrznje i ranije pokolje, na to ti je Otto odgovorio da se tako moze realtivizovati i srpska agresija na Hrvatsku via NDH. E, sad odjednom proslost nije bitna i stakojkurac proslost.

Jezivo si neposten.
    Lol, kakva si ti pizda. A nije da sve ovo nismo jedno pet puta razjasnili. Kolju se, bez prestanka, 150 godina, i sad je to isto što i NDH? Pa nije, plus je NDH bila nacistička, genocidna, nelegalna tvorevina. Ma šta ti koji kurac više argumentujem, kad je jasno da iz tebe progovara samo vrišteća sujeta?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Oct 24, 2024 4:29 pm

Mislim, pazi ovo. Kad onaj smrad Petakovic napise realtivizatorski pamflet 1/1, ti si sav u fazonu charitable reading i benefit of the doubt. Kad ljudi ovde napisu nesto protiv izraelskih zlocina, tu se onda besramno ucitav dublja namera, mrznja prema izraelcima, podrska Hamasu itd. To nije ni neutralnost, ni objektivnost. Ti si naprosto zlonamerni lazov.

_____

One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Oct 24, 2024 4:32 pm

E da Kondore molim te ne poteži moderatorski bolećivost. Ono što se tebi ovde toleriše ne bi prošlo ni na slavi u Mijatovcu kod Ćuprije.

_____
    Gdje punac drži pive?
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Oct 24, 2024 4:34 pm

I zamoliću te da više ne optužiješ za fašizam, brisaću cele postove koji to sadrže.

_____
    Gdje punac drži pive?
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:35 pm

Ah, sada mi se malo i preti, for a good measure? Pa banuj, ako si baš toliki seronja.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Oct 24, 2024 4:36 pm

Čitaj napisano. Nema više optužbi za fašizam i tačka, ne može.

_____
    Gdje punac drži pive?
    bela maca

Post by bela maca Thu Oct 24, 2024 4:37 pm

Kondor - nešto maliciozno interpretira i laže
    svi - nije tako bilo
    Kondor - bwaa hajka!

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together

Post by MNE Thu Oct 24, 2024 4:39 pm

čika Condor wrote:
    Erős Pista wrote:Opet besramno podmeces. Nadji jedan moj post u kome ima "mrznje prema Izraelcima" ili zacepi na tu temu.

Pišta, kompletna tema ”Bliski istok” ti je dokaz. Od primera jasnog do loše skrivenog antisemitizma, od neshvatljivog ekstremizma na koji niko ne reaguje (onaj majmun koji bi pucao regrutima u čelo, eto došlo mu), a najviše od svega ”uređivačka politika” u kojoj se uvek i neizostavno napada samo jedna strana - po formi identično nekadašnjem ozloglašenom Drugom Dnevniku, ima i svoju udarnu pesnicu, svog Ratka Dmitrovića, a bogami i uredništvo koje dostojanstveno klima glavom. Jebe mi se baš da ti analiziram, svakom iole pismenom treba da bude sasvim jasno šta se ovde dešava. Uostalom, kad god bih izneo kakav konkretan primer odmah je kretao masovni napad i ad hominem uvrede. Što je i normalno, to je uvek reakcija kad društvancetu pokvariš lepo fašističko druženje.
    samosažaljenje level AV, svi ga mrze i svi se urotili protiv njega  a on se jadan sam bori  Region™ i Izrael - Page 13 4135669698
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Thu Oct 24, 2024 4:39 pm

Potpuno su mi urnebesni ti forumaši koji osete da.je ovde vrlo labava moderacija i to interpretiraju kao slobodu da pišu direktno iz stomaka. Pa imam i ja slobodu da ne čitam da sam fašista, kome smeta ima drugih foruma.

_____
    Gdje punac drži pive?
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:42 pm

Lol. Pepepej, part II
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Oct 24, 2024 4:42 pm

čika Condor wrote:
    Nektivni Ugnelj wrote:Ali jeste počinjeno (nije isto, ali uporedivo, ubijani su civili u domovima) tokom v.r. akcije "Oluja". Da je SRJ tada uletela svom snagom u RH je li bi razumeo i tu stranu priče?
    Da su krenuli da brane civilno stanovništvo tokom ”Oluje”, to bi svakako bilo mnogo prihvatljivije od Vukovara, Dubrovnika, ili bilo čega što su radili u Bosni ili na Kosovu. Ali nisu, a ima i zašto nisu.

Ovako kao Izrael što brani?
    čika Condor

Post by čika Condor Thu Oct 24, 2024 4:50 pm

Nektivni Ugnelj wrote:
    čika Condor wrote:

Ovako kao Izrael što brani?
    E pa nemoj mi te one-linere. Izraelci (ne narod nego vlasti, vojska) su krenuli da se obračunaju sa Hamasom, i usput odlučili da ih uopšte ne zanima koliko će pri tome civila poginuti. I moguće je da misle što više to bolje. Eventualno može da se vuče nekakva paralela sa ustankom u Drenici/ onim što se na Kosovu dešavalo pre Rambujea, s tim što je tamo bilo ruralno a Gaza je dabome urbana i prenaseljena, a VJ svakako nije bila IDF. Bosna, Hrvatska - tu ne vidim baš nikakvu vezu.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Oct 24, 2024 5:12 pm

Erős Pista wrote:Lazovcino, ti si uveo uveo u pricu visedecenijske mrznje i ranije pokolje, na to ti je Otto odgovorio da se tako moze realtivizovati i srpska agresija na Hrvatsku via NDH. E, sad odjednom proslost nije bitna i stakojkurac proslost.

Jezivo si neposten.
    Ta NDH: Bosna 1992 - Bliski Istok 1948:2024 paralela ima sistemski problem: U ex-YU postoji sužuvot koji je trajao, bez prekida 2 generacije, to jest 45 godina. Na Bliskom Istoku toga nema, postoji kontinuitet nasilja od pravih ratova, preko invazija do ustanaka. Zato je paralela koju povlači Oto a koju je još neko spomenuo loša. Nije isto kada se neko jednog dana naprasno seti šta su oni nama radili kad je deda bio mlad, i šta su oni nama radili prošle godine.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Oct 24, 2024 5:19 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:

Jezivo si neposten.
    Ta NDH: Bosna 1992 - Bliski Istok 1948:2024 paralela ima sistemski problem: U ex-YU postoji sužuvot koji je trajao, bez prekida 2 generacije, to jest 45 godina. Na Bliskom Istoku toga nema, postoji kontinuitet nasilja od pravih ratova, preko invazija do ustanaka. Zato je paralela koju povlači Oto a koju je još neko spomenuo loša. Nije isto kada se neko jednog dana naprasno seti šta su oni nama radili kad je deda bio mlad, i šta su oni nama radili prošle godine.

Bilo je i "prošle godine". Otto je i to uzeo u obzir u svom postu.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Thu Oct 24, 2024 5:20 pm

Jezivo si neposten.

Ima i ona Kondorova o efikasnosti Izraela i neefikasnosti Srbije i ostale boranije koja kad počini genocid biva bombardovana a Izrael, efikasan kakvim ga je napravilo, ne samo da nije bombardovan već ima i podršku takvih sila kakve su USA i Njemaćka.

Krvava borba protiv pohmanitalog srbonacoštva i fašizma na Burundiju vodi se upravo tezama srpskih nacoša. Sve smo super radili devedestih samo je omanulo slanje slike u svijet. Izrael je em efikasan, em zna da pošalje sliku u svijet, ne mora da putuje kroz vrijeme kao Mladić fighting ISIL since '92. Izreel svoju antiterosrističku bitku bije sad, Mladić na kub metodama.

Raziđi se Srbijo, Irače i ostala neefikasna boranijo, Izraele, Azerbejdžanu, Mijanmaru... bujrum za sofru, tako efikasni.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 8:32 am