čika Condor wrote:Ma jebi se, ne pričam sa nevaspitanim skotovima, a koji pri tome ne razumeju baš ništa.
Laki je malo nervozan? Lažovčino.
čika Condor wrote:Ma jebi se, ne pričam sa nevaspitanim skotovima, a koji pri tome ne razumeju baš ništa.
Ovo sve isto , samo kada četnici i ostali fašisti pravdaju Srebrenicu, sa sve UN delom.Vilmos Tehenészfiú wrote:Banalizuješ suštinu onoga što Condor hoće da kaže. Iz ugla izraelskog Mileta, stvari stoje ovako:Erős Pista wrote:
Ljudi se potuku, drzave upadnu u genocid.
Iso tako Izrael Gazom, jurio terorizam, jurio, jurio i... upao u genocid.
Paznja, genocid na putu!
- povukli smo se iz južnog Libana, sa obećanjem UNa da će pogranična zona biti Hezbola free. U medjuvremenu, ne saml da se Hezbola vratio na granicu i napada nas, nego je i tunele iskopao 100 metara od baze UN.
- povukli smo se iz Gaze i ostavili Palestince da rade šta hoće. U roku od godinu dana, na mesto Fataha su došli još gori. Sve pare što su sa strane dobili, ulozili su u oružje, kopanje bunkera i planiranje kako da ubijaju Jevreje.
- sad idemo jako i do samog kraja. Nema odustajanja, nema povlačenja, ništa nam to nije dobrog donelo što smo popuštali. Ili mi ili oni.
Ja sam tebe citirao gde lažeš. A lepo sam sebi obećao da to neću da radim…Tovar wrote:čika Condor wrote:Ma jebi se, ne pričam sa nevaspitanim skotovima, a koji pri tome ne razumeju baš ništa.
čika Condor wrote:Ja sam tebe citirao gde lažeš. A lepo sam sebi obećao da to neću da radim…Tovar wrote:
Ne, pokušavam da prisutnom građanstvu objasnim čime se ti zapravo baviš na ovom forumu, a pogotovo na ovoj temi. I mislim da mi dosta dobro ide.disident wrote:Ovo sve isto , samo kada četnici i ostali fašisti pravdaju Srebrenicu, sa sve UN delom.Vilmos Tehenészfiú wrote:
Banalizuješ suštinu onoga što Condor hoće da kaže. Iz ugla izraelskog Mileta, stvari stoje ovako:
- povukli smo se iz južnog Libana, sa obećanjem UNa da će pogranična zona biti Hezbola free. U medjuvremenu, ne saml da se Hezbola vratio na granicu i napada nas, nego je i tunele iskopao 100 metara od baze UN.
- povukli smo se iz Gaze i ostavili Palestince da rade šta hoće. U roku od godinu dana, na mesto Fataha su došli još gori. Sve pare što su sa strane dobili, ulozili su u oružje, kopanje bunkera i planiranje kako da ubijaju Jevreje.
- sad idemo jako i do samog kraja. Nema odustajanja, nema povlačenja, ništa nam to nije dobrog donelo što smo popuštali. Ili mi ili oni.
I ne pokušava kanadski kmet da predstavi vidjenje avredz izraelskog Mileta, nego da relativizuje i opravda genocid.
Gle, zar nismo završili ovu malu digresiju? Jesi li pročitao šta je sve napisao na temu tolerantnog i miroljubivog Hamasa? Jer mi više na pamet ne pada da bilo šta citiram.boomer crook wrote:čika Condor wrote:
Ja sam tebe citirao gde lažeš. A lepo sam sebi obećao da to neću da radim…
ne verujem da ne razumes da nije rekao to sto mu spocitavas. mislim ili si stvarno miopican glede ove teme ili ono karala ga majka ne sto se kockao no sto se vadio.
čika Condor wrote:Ja sam tebe citirao gde lažeš. A lepo sam sebi obećao da to neću da radim…Tovar wrote:
čika Condor wrote:Gle, zar nismo završili ovu malu digresiju? Jesi li pročitao šta je sve napisao na temu tolerantnog i miroljubivog Hamasa? Jer mi više na pamet ne pada da bilo šta citiram.boomer crook wrote:
ne verujem da ne razumes da nije rekao to sto mu spocitavas. mislim ili si stvarno miopican glede ove teme ili ono karala ga majka ne sto se kockao no sto se vadio.
Ide ti odlično jedino ako je ovo neki koncept gde treba da te napusi svaki član foruma, uključujući one koji su u hibernacijičika Condor wrote:Ne, pokušavam da prisutnom građanstvu objasnim čime se ti zapravo baviš na ovom forumu, a pogotovo na ovoj temi. I mislim da mi dosta dobro ide.disident wrote:
Ovo sve isto , samo kada četnici i ostali fašisti pravdaju Srebrenicu, sa sve UN delom.
I ne pokušava kanadski kmet da predstavi vidjenje avredz izraelskog Mileta, nego da relativizuje i opravda genocid.
čika Condor wrote:Gle, zar nismo završili ovu malu digresiju? Jesi li pročitao šta je sve napisao na temu tolerantnog i miroljubivog Hamasa? Jer mi više na pamet ne pada da bilo šta citiram.boomer crook wrote:
disident wrote:Ide ti odlično jedino ako je ovo neki koncept gde treba da te napusi svaki član foruma, uključujući one koji su u hibernacijičika Condor wrote:
Ne, pokušavam da prisutnom građanstvu objasnim čime se ti zapravo baviš na ovom forumu, a pogotovo na ovoj temi. I mislim da mi dosta dobro ide.
Kako citat može da bude laž? A pogotovo nije jer čovek iskreno veruje u iskrivljenu stvarnost u kojoj su Hamasovci dobri a Izraelci zli.boomer crook wrote:čika Condor wrote:
Gle, zar nismo završili ovu malu digresiju? Jesi li pročitao šta je sve napisao na temu tolerantnog i miroljubivog Hamasa? Jer mi više na pamet ne pada da bilo šta citiram.
pa mislim jesmo osim kada ponovis nesto sto je zapravo laz. mozda je nehoticna pa procitaj ponovo.
Oooo, ti nalaziš da si se omasovio? Uvezao prutiće?disident wrote:Ide ti odlično jedino ako je ovo neki koncept gde treba da te napusi svaki član foruma, uključujući one koji su u hibernacijičika Condor wrote:
Ne, pokušavam da prisutnom građanstvu objasnim čime se ti zapravo baviš na ovom forumu, a pogotovo na ovoj temi. I mislim da mi dosta dobro ide.
čika Condor wrote:Kako citat može da bude laž? A pogotovo nije jer čovek iskreno veruje u iskrivljenu stvarnost u kojoj su Hamasovci dobri a Izraelci zli.boomer crook wrote:
pa mislim jesmo osim kada ponovis nesto sto je zapravo laz. mozda je nehoticna pa procitaj ponovo.
čika Condor wrote:Tovar wrote:
PLO je priznao Izrael, a i Hamas je promijenio svoja stajališta.Znaš šta, kada me neko natera da ovo radim - ja obično kažem ćao.Tovar wrote:Doslovno sam napisao da Hamas nije priznao Izrael. PLO je priznao Izrael.
Lol, sad si se i ti zaintačio. Zabole me baš kurac da i tebi i njemu ili bilo kome ma ovom svetu objašnjavam da je rekao baš to što je rekao.boomer crook wrote:čika Condor wrote:
Znaš šta, kada me neko natera da ovo radim - ja obično kažem ćao.
dakle ovde impliciras da je tovar laze. ali je zapravo suprotno: ti pises neistinu imputirajuci mu da tvrdi nesto sto ne tvrdi.
čika Condor wrote:Lol, sad si se i ti zaintačio. Zabole me baš kurac da i tebi i njemu ili bilo kome ma ovom svetu objašnjavam da je rekao baš to što je rekao.boomer crook wrote:
dakle ovde impliciras da je tovar laze. ali je zapravo suprotno: ti pises neistinu imputirajuci mu da tvrdi nesto sto ne tvrdi.
čika Condor wrote:Lol, sad si se i ti zaintačio. Zabole me baš kurac da i tebi i njemu ili bilo kome ma ovom svetu objašnjavam da je rekao baš to što je rekao.boomer crook wrote:
a Pišta kaže Condoru “jao vidi, ti napravi da se genocid sam od sebe isprečio na putu”. Ne, nije došao sam od sebe. To tvrdi Condor a tvrdim i ja, i nijedan od nas dvojice to ne opravdava, nego ukazuje zašto je moguće da je izraelski Mile sada ok sa genocidom a zašto ovo nije bilo moguće pre 30 ili 20 godina.disident wrote:Ovo sve isto , samo kada četnici i ostali fašisti pravdaju Srebrenicu, sa sve UN delom.Vilmos Tehenészfiú wrote:
Banalizuješ suštinu onoga što Condor hoće da kaže. Iz ugla izraelskog Mileta, stvari stoje ovako:
Pa ne, nego se ti praviš lud. A zašto, to je verovatno mnogo bolje potanje.boomer crook wrote:čika Condor wrote:
Lol, sad si se i ti zaintačio. Zabole me baš kurac da i tebi i njemu ili bilo kome ma ovom svetu objašnjavam da je rekao baš to što je rekao.
pa nije. ne moras da objasnjavas. svima je jasno. ubedjujes doslovce samo sebe a zasto pojma nemam.
čika Condor wrote:Pa ne, nego se ti praviš lud. A zašto, to je verovatno mnogo bolje potanje.boomer crook wrote:
pa nije. ne moras da objasnjavas. svima je jasno. ubedjujes doslovce samo sebe a zasto pojma nemam.
čika Condor wrote:Ne praviš se ti lud, nego Boomer. Ti si to što jesi, autentični govnar.