Kamala vs Tramp
Poll
Ko pobedjuje?
- [ 14 ]
- [78%]
One Eyed Bob, Tovar, lalinea, nalog sa ženinog laptopa, Del Cap, Јанош Винету, Thomas Sankara
- [ 4 ]
- [22%]
MNE, rujofil, Daï Djakman Faré, kapetanm
Total Votes: 18
Poll closed
+14
Del Cap
Јанош Винету
MNE
Thomas Sankara
♏
boomer crook
rujofil
plachkica
Janko Suvar
Beta Unit
Daï Djakman Faré
hk1
Nektivni Ugnelj
kapetanm
18 posters
- Post n°401
Re: Kamala vs Tramp
Gotovo je ovo po svemu sudeci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°403
Ma gde nije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°404
Dobija i popular vote izgleda.
_____
- Post n°405
Kad ode Pensilvanija biće gotovo. Za par sati… Ali da, narod glasa u korist sopstvene štete, ništa novo ni neobično. Tako to ide kada se glasa iz mržnje.
- Post n°406
Meeeh jako brzo se zavrsilo ocekivao sam da kamala uzme na pocetku bar PA ili MI pa da se zakuva ovako much boring. I na kraju...esam vam reko
- Post n°407
Kamalin štab prestaje da daje izjave, NYT igla na 90%, ponavlja se 2016. osim što Tramp sada oko sebe ima dobro pripremljenu ekipu koja će im doneti najcrnju mrakaču. Ne verujem šta su sebi uradili. Ajde sebi ali nama.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°408
Fašizam je prilično nemoguće dobiti na slobodnim izborima. T.j. pitanje je koliko su slobodni kada je fašizam jedna od opcija.
- Post n°410
Naravno da amerika tone u fasizam kad nije spremna da izabere gospodju Jill Stein
- Post n°411
Izbori su slobodni, a Demokrate mogu samo sebe da drive. Dobitnička opcija im je bila pred očima (Gavin Newsom), ali ne, mora ekipica.
Iskreno, meni najteže što će se ekipe na vlasti u Srbiji radovati...Mada je pitanje zbog čega tačno, osim zbog para. Što se Ukrajine tiče, mogu sada da kažem da je veliko pitanje da li je njima bolji KH ili Trump, isto važi i za Rusiju. Jedini koji sigurno mogu da počnu da brinu su Iranci tj njihova vlast.
Iskreno, meni najteže što će se ekipe na vlasti u Srbiji radovati...Mada je pitanje zbog čega tačno, osim zbog para. Što se Ukrajine tiče, mogu sada da kažem da je veliko pitanje da li je njima bolji KH ili Trump, isto važi i za Rusiju. Jedini koji sigurno mogu da počnu da brinu su Iranci tj njihova vlast.
- Post n°412
Da će odobravati pakete pomoći Ukrajini - ne verujem. Narandžasti će pokušavati da pravi imbecilne dilove i vrv će Kijev prosto ostati bez asistencije sa te strane, sve će se zaglaviti.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°413
Pa ono ne bi bilo lose da sednu i pregovaraju mozda i neko primirje da potpisu
- Post n°414
One Eyed Bob wrote:Da će odobravati pakete pomoći Ukrajini - ne verujem. Narandžasti će pokušavati da pravi imbecilne dilove i vrv će Kijev prosto ostati bez asistencije sa te strane, sve će se zaglaviti.
Pregovaraće direktno s Putinom.
- Post n°415
Ne bi bilo loše ali to je sa Trampom još manje verovatno nego do sada.
Džordžija proglašena. Kamala mora da dobije ceo Rust Belt a neće dobiti nijednu državu.
Džordžija proglašena. Kamala mora da dobije ceo Rust Belt a neće dobiti nijednu državu.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°416
Ja sam potpuno disillusioned sa Sullivanovom političkom prema Ukrajini. Iskreno, pitanje je da li može gore od all talk no walk. Trump će vrv dai neki predloga putinu, ako ovaj ne prihvatili neće biti gore po ukrajinu nego što je sada. Pogotovu ako se recimo Pompeo gratis kao SoS.
- Post n°417
čika Condor wrote:Fašizam je prilično nemoguće dobiti na slobodnim izborima. T.j. pitanje je koliko su slobodni kada je fašizam jedna od opcija.
Cuj, fasizam ne dolazi izborima na vlast.
- Post n°418
Ipak nećemo čitati smug kolumnu Svetlane Slapšak...
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°419
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°420
majko mila kakva govnava era u kojoj zivimo. zona sumraka.
- Post n°422
This is why I prefer watching Central Asian elections. The polls close at 1900, and we have the results by three weeks before.
— Michael Hilliard (@MikeHilliardAus) November 6, 2024
- Post n°423
Pogledaj ti to malo bolje.Летећи Полип wrote:čika Condor wrote:Fašizam je prilično nemoguće dobiti na slobodnim izborima. T.j. pitanje je koliko su slobodni kada je fašizam jedna od opcija.
- Post n°424
čika Condor wrote:Pogledaj ti to malo bolje.Летећи Полип wrote:
Aman, covece. Junkeri, fabrikanti i pruski oficiri sednu za sto i dogovore se imacemo fasizam, i ima se fasizam.
Tebi je samo bitno da se sa visine pokenjas po radnicima, koji btw nikada nisu bili default fasisticki glasaci.
- Post n°425
Nektivni Ugnelj wrote:Biće dobro za biznis
istina, to ima da cveta. i letovi na mars.