Kamala vs Tramp
Poll
Ko pobedjuje?
- [ 14 ]
- [78%]
One Eyed Bob, Tovar, lalinea, nalog sa ženinog laptopa, Del Cap, Јанош Винету, Thomas Sankara
- [ 4 ]
- [22%]
MNE, rujofil, Daï Djakman Faré, kapetanm
Total Votes: 18
Poll closed
+14
Del Cap
Јанош Винету
MNE
Thomas Sankara
♏
boomer crook
rujofil
plachkica
Janko Suvar
Beta Unit
Daï Djakman Faré
hk1
Nektivni Ugnelj
kapetanm
18 posters
- Post n°376
Re: Kamala vs Tramp
Ћерка прексиноћ рече да је Вирџинија озбиљно за Камалу, колико она види.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°377
ja se samo nadam da zlo i naopako nece da pobedi jer onda i zvanicno ulazimo u eru globalnog fasizma i bice jako ruzno
_____
ova zemlja to je to
- Post n°378
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°379
ovo su budalaštine ili su targetovani isključivo neki koledž kampovi sa mlađarijom, znam mnogo pogotovo starijih Skandinavaca i Holanđana koji su teške konzerveNektivni Ugnelj wrote:Serbia is the most pro-Trump country in Europe. pic.twitter.com/7KzoqsN9wd
— Jakub Bielamowicz (@KubaBielamowicz) November 4, 2024
- Post n°380
Na stranu što su ti dokazi anegdotski, oni nisu ni u suprotnosti sa nalazima statistike. To što je neko teška konzerva, NE ZNAČI da bi podržao Trampa protiv Kamale, jer to nije samo pitanje konzervativizma i liberalizma, nego i geopolitike, naročito u Evropi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°381
Fafo
Philadelphia DA issues warning to anyone who wants to "play militia" or engage in voter intimidation tomorrow:
— Kat Abu (@abughazalehkat) November 5, 2024
"We do have the cuffs. We do have the jail cells. We do have the Philly juries. ... F around and find out." pic.twitter.com/dAv0lafwPb
- Post n°382
iz tvojih usta u bozje usi
A woman gave birth to each and every one of us. Tomorrow a woman will give birth to a renewal of our Democracy.
— Rob Reiner (@robreiner) November 4, 2024
_____
ova zemlja to je to
- Post n°383
Počelo je… izbacili iz Whatsapp grupe lika koje je mislio da je danas pravi dan da nas prosvetli.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°385
Svakak nije nemoguce. Ja jedino u ovom trenutku mislim da će biti vrlo tesno.
- Post n°386
Sto se ishoda tice predlazem da ne gubite vreme i zivce na pracenje izlaznosti, EV, nekompletnih rezultata isl.
Ako bas hocete, najbolje je pratiti konacne rezultate u kljucnim okruzima. Npr:
Gruzija: Baldwin County. Neresen rezultat ili pobeda Kamale bi bio dobar indikator da demokrate imaju dobre sanse.
North Carolina: Cabarrus County (trump sa manje od 5-6%), Nash (Kamala bilo kojom razlikom)
Michigan: Saginaw County. trump malom razlikom ok, trump sa 5 i vise problem za demokrate.
Pennsylvania: dosta zeznuta za pracenje. Northampton tradicionalno dobar prediktor, a na ovim izborima dodatno bitan jer tu zivi dosta Portorikanaca.
Wisconsin, Ozaukee County. trump sa manje od 10
Od televizija mislim da ce NBC imati dobar program jer ce tu gostovati David Wasserman.
Ako bas hocete, najbolje je pratiti konacne rezultate u kljucnim okruzima. Npr:
Gruzija: Baldwin County. Neresen rezultat ili pobeda Kamale bi bio dobar indikator da demokrate imaju dobre sanse.
North Carolina: Cabarrus County (trump sa manje od 5-6%), Nash (Kamala bilo kojom razlikom)
Michigan: Saginaw County. trump malom razlikom ok, trump sa 5 i vise problem za demokrate.
Pennsylvania: dosta zeznuta za pracenje. Northampton tradicionalno dobar prediktor, a na ovim izborima dodatno bitan jer tu zivi dosta Portorikanaca.
Wisconsin, Ozaukee County. trump sa manje od 10
Od televizija mislim da ce NBC imati dobar program jer ce tu gostovati David Wasserman.
- Post n°387
Od ovih bih izdvojio Saginaw, bellweather su za izbore od 2008.
Od drugih indikatora, izdvojio bih taj da se nisam kladio, prosto nemam osećaj nikakav, može da bude ovako i onako. Biće napeto kao na noši.
Od drugih indikatora, izdvojio bih taj da se nisam kladio, prosto nemam osećaj nikakav, može da bude ovako i onako. Biće napeto kao na noši.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°388
Ovi izbori su karakteristicni po tome sto na argumentovane napise o anketama i sansama za pobedu uvek natrci neki batica i kaze a sto se ne kladis ako je tako. Pa necu da se kladim jer ne mislim za pare. Volim da razmisljam za sopstveno zadovoljstvo a kladionice nek finansiraju oni koji to ne umeju.
Hocu reci da mi je drago sto se nisi kladio tako da cu ti u znak zahvalnosti poslati onaj link na PM.
Hocu reci da mi je drago sto se nisi kladio tako da cu ti u znak zahvalnosti poslati onaj link na PM.
- Post n°389
Hvala brate.
Kamala došla u sedište DNC da motiviše aktiviste. To može biti i dobar i loš znak za nju, zavisi kako se tumači, u ala sam pametan i neutralan.
Kamala došla u sedište DNC da motiviše aktiviste. To može biti i dobar i loš znak za nju, zavisi kako se tumači, u ala sam pametan i neutralan.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°390
Ja sam mislio da se kladim ali su kvote na Trampa suludo male, u svakom slucaju navijam za Jill Stein
- Post n°391
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°392
Batinaši Demokratske partije stoje ispred i proveravaju za koga si glasao
- Post n°393
So it begins. Problemi za Kamalu u Gruziji, independenti se okrenuli Trampu.
Biće još puno iznenađenja, biće ovo duga noć i planiram da je prespavam jer sutra moram raditi.
Biće još puno iznenađenja, biće ovo duga noć i planiram da je prespavam jer sutra moram raditi.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°394
Ja uzeo slobodan dan sutra.
- Post n°395
Stigli rezultati iz Baldwin county(Gruzija) sto pomenu Chimpsky, Tramp na 52%, 12 hiljada glasova prebrojano sto je skoro 3/4 izlaznosti od prosli put
- Post n°396
Ovde je dat dobar pregled svingeraja.
Napomena: nemoguce je zakljuciti bilo sta iz preliminarnih rezultata jer se razlicitom brzinom izbacuju glasovi iz ruralnih/urbanih sredina, kao i glasovi pristigli postom/predati na licu mesta u svakoj pojedinacnoj drzavi. Na prvu loptu se cini da jug ide na desno a rust belt na levo.
Napomena: nemoguce je zakljuciti bilo sta iz preliminarnih rezultata jer se razlicitom brzinom izbacuju glasovi iz ruralnih/urbanih sredina, kao i glasovi pristigli postom/predati na licu mesta u svakoj pojedinacnoj drzavi. Na prvu loptu se cini da jug ide na desno a rust belt na levo.
Last edited by Nim Chimpsky on Wed Nov 06, 2024 2:12 am; edited 1 time in total
- Post n°397
Uuu ovo je dobro. Dakle Tramp uzima Gruziju tesno, pocinju da stizu rezultati iz PA, Kamala jako u Pitsburgu videcemo mozda bi mogla uzet ona PA pa da se zakuva
- Post n°398
Idem na spavanje sto i vama preporucujem. Sutra se obara rekord u broju zgibova.
- Post n°399
I meni ovo sporo. A nisam bas nesto emotivno investiran. Praticu koliko budem mogao da izdrzim.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°400
Virdžinija se klima… sve drugo je po scenariju.