Insane.
— Mehdi Hasan (@mehdirhasan) November 6, 2024
Insane that Democrats just ignored what was happening in Michigan. If they lose MI because of this, sheesh.
Also insane: Arab American voters in Dearborn could have just voted Stein as a protest but went... over to anti-Arab Trump in big numbers? SHEESH. https://t.co/GfWxh16Rv8
Kamala vs Tramp
Poll
Ko pobedjuje?
- [ 14 ]
- [78%]
One Eyed Bob, Tovar, lalinea, nalog sa ženinog laptopa, Del Cap, Јанош Винету, Thomas Sankara
- [ 4 ]
- [22%]
MNE, rujofil, Daï Djakman Faré, kapetanm
Total Votes: 18
Poll closed
+14
Del Cap
Јанош Винету
MNE
Thomas Sankara
♏
boomer crook
rujofil
plachkica
Janko Suvar
Beta Unit
Daï Djakman Faré
hk1
Nektivni Ugnelj
kapetanm
18 posters
- Post n°426
Re: Kamala vs Tramp
- Post n°427
čika Condor wrote:Pogledaj ti to malo bolje.Летећи Полип wrote:
Cuj, fasizam ne dolazi izborima na vlast.
Ja sam pogledao malo bolje.
- Post n°428
Del Cap wrote:Insane.
— Mehdi Hasan (@mehdirhasan) November 6, 2024
Insane that Democrats just ignored what was happening in Michigan. If they lose MI because of this, sheesh.
Also insane: Arab American voters in Dearborn could have just voted Stein as a protest but went... over to anti-Arab Trump in big numbers? SHEESH. https://t.co/GfWxh16Rv8
Dosta im je bilo glasanja za manje zlo
- Post n°429
Ono što je meni lično najporaznije je da je Narandžasti na predsedničkim izborima dobio dve žene, i to samo zato - što su žene.
- Post n°430
čika Condor wrote:Ono što je meni lično najporaznije je da je Narandžasti na predsedničkim izborima dobio dve žene, i to samo zato - što su žene.
to sam i ja pomislila i verujem da u tome ima istine.
e: jbt kada pomislim sta se sve postiglo u proslom veku da bi sada bili tu gde smo. dzaba smo krecili.
- Post n°431
Elizabet Voren bi pobedila, siguran samčika Condor wrote:Ono što je meni lično najporaznije je da je Narandžasti na predsedničkim izborima dobio dve žene, i to samo zato - što su žene.
_____
????
- Post n°432
Malo si se odmarao od pisanja ovih dana?
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°433
Tulsi bi pobedila.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°434
Fox proglasio Ostali će još malo da mrljave ali to je to.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°435
Probaj sa razumevanjem da pročitaš.Летећи Полип wrote:čika Condor wrote:Fašizam je prilično nemoguće dobiti na slobodnim izborima. T.j. pitanje je koliko su slobodni kada je fašizam jedna od opcija.
Cuj, fasizam ne dolazi izborima na vlast.
- Post n°436
ma tulsi je luda hindu sektasica. ovi jedva izaberu katolika.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°437
to vec nisam siguranЛетећи Полип wrote:Tulsi bi pobedila.
_____
????
- Post n°438
boomer crook wrote:ma tulsi je luda hindu sektasica. ovi jedva izaberu katolika.
Ali je i marinac, i medic, i south park konzervativna.
- Post n°439
kinezi prave kushnerov hotel. da odmah spojimo sa temom o padu nadstresnice.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°440
i naravno 'radnici' su opet glasali za demse. seljaci i penzosi not so much.
_____
- Post n°442
Wooow
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°443
Čitam kako na susednom forumu Njujorker piše da Tramp "kara kurvu" i mislim se o tome koliko procenata zaista oduzimaju XX hromozomi, tj koliki je procenat glasača koji bi pre pustili pešaka da pređe na uslovnom desnom nego glasali za kurvu, tj. osobu ženskog pola.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°444
čika Condor wrote:CNN pozvao Pensilvaniju za Trampa.
To više ni ne pratim, gotovo je bilo pre 3 sata
- Post n°445
Jašta da ju je dobio zato što je žena. A nije pomoglo ni što je anemična kandidatkinja.
Ni nedopustiva greška sa Bajdenom, ni nepriznavanje sebi samima da su SAD duboko konzervativne. Ni negativna weirdos kampanja, ni previđanje šta je ovaj sve uradio i politički preživeo, što objašnjava njihovo društvo.
Čestitke ovdašnjim primitivčinama kojima se dopada rezultat.
Ni nedopustiva greška sa Bajdenom, ni nepriznavanje sebi samima da su SAD duboko konzervativne. Ni negativna weirdos kampanja, ni previđanje šta je ovaj sve uradio i politički preživeo, što objašnjava njihovo društvo.
Čestitke ovdašnjim primitivčinama kojima se dopada rezultat.
- Post n°446
Zao mi je ljudi koji su poginuli i njihovih porodica, ja stojim tamo svaki drugi dan, moja baba stajala dan pre nego sto se desilo. Kriva je naprednjacka administracija ili korupcijom ili nesposobnoscu. Samo bivanje naprednjaka na vlasti je opasnost za gradjane, jer se njima ne mogu poveriti nikakve stvari od javnosti.One Eyed Bob wrote:Malo si se odmarao od pisanja ovih dana?
Ne mogu se samo davati ostavke mora se ici u zatvor - Vesic, Tanaskovic, Mihailovic, Momirovic, ne znam nadleznosti verovatno i Vucevic. Ali u krajnoj liniji kriva je administracija cela zbog toga kakva jeste.
Nisam isao na protest, isla je zena i brat, i gotovo svi ljudi iz mog kruga, koji su mogli da idu. Oni nisu sigurni da li su ljudi ubaceni da prave incident ili su prosto besni ljudi.
Nisam pisao, jer mi je tuzno sve i nije mi do svadje, a ne vidim sta bih mogao da pisem bez svadje. Ne bi bilo neke koristi, da ja prenosim vesti kako su se desavale.
Jedino sto vidim kako moguce je da se u sirokoj koaliciji smeni SNS i da se odmah u toj koaliciji postave buduci odnosi kao sa DOSom. To i ako se uradi, bice bez mog glasa.
edit: nije mesto ali da ne bude da sam ignorisao.
Ne bih menjao drzavne simbole Srbije
_____
????
- Post n°447
One Eyed Bob wrote:Čitam kako na susednom forumu Njujorker piše da Tramp "kara kurvu" i mislim se o tome koliko procenata zaista oduzimaju XX hromozomi, tj koliki je procenat glasača koji bi pre pustili pešaka da pređe na uslovnom desnom nego glasali za kurvu, tj. osobu ženskog pola.
Nemojmo preterivati
- Post n°448
Probao je Obama da ih ubedi da glasaju za sistah, ali izgleda bez mnogo uspeha.
- Post n°449
Joj tužna akribija CNN-a...
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°450
Trebalo je da odrze konvenciju kao sto je Ezra Klajn govorio odma posle prve debate
_____
????