[img][/img]
USA - США - SAD
- Post n°176
Re: USA - США - SAD
[img][/img]
- Post n°177
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°178
One Eyed Bob wrote:Mislim Okam itd...eno pucača na krovu, leži mrtav, eno snimka pucanja, ne može se stejdžovati pucanje u uvo, Tramp je reagovao kako je reagovao, a sad šta ga je navelo na to umesto da leži na zemlji kao normalan čovek - tipujem da je kombinacija ovoga što MNE kaže i žestokog šoumenskog instinkta.
Adrenalin, jebi ga.
- Post n°179
One Eyed Bob wrote:Vrlo me zabavlja pijetet trampovaca kojima je inače sve na svetu smejurija, zavera, nameštaljka ili fejk.
I jos nema niceg na tu temu. Toliki slobodni umovi koje ne mozes prevariti a da niko ne posumnja u namestaljku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°180
ficfiric wrote:One Eyed Bob wrote:Vrlo me zabavlja pijetet trampovaca kojima je inače sve na svetu smejurija, zavera, nameštaljka ili fejk.
I jos nema niceg na tu temu. Toliki slobodni umovi koje ne mozes prevariti a da niko ne posumnja u namestaljku
Kako nema. Namestaljka je da su hteli da ga ubiju.
- Post n°181
Летећи Полип wrote:ficfiric wrote:
Kako nema. Namestaljka je da su hteli da ga ubiju.
Па не, питање је да ли је и он хтео.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°182
Ovako lošu režiju nesam video odavno ... kao, "atentat", pa, kao, telohranitelji ga odvlače krvavog, ali On još jednom.pokazuje čeličnu pesnicu svojim obožavateljima ... Cirkuska šarada za one sa najjeftinijim ulaznicama.
— Nenad Čanak :flag_ua: :flag_ge: (@XXLTulip) July 13, 2024
Jedino što je strašno je što ih je mnogo. https://t.co/rHXkKx95CH
- Post n°183
The snipers that took out Trump's gunman. pic.twitter.com/a8JSjCFoNv
— Creepy.org (@creepydotorg) July 14, 2024
- Post n°184
Drugo, genijalni govor Vučića, jedna rečenica žaljenje pa. 15 o kupanju danila uranijumom te da treba dozviliti razlicita misljenja
- Post n°185
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Del Cap wrote:
Ikona svetog Donalda. I rođenje novog pozdrava. Podignuta desnica, stisnuta šaka, uz pozdrav
Orangutan se do kraja kampanje može zabiti u svoju floridsku jazbinu, žderati hamburgere i gledati televizor s kauča uz povremena javljanja uživo u program Foxa. I svejedno će biti izabran. Eventualno, ikonu mogu i šetati po predizbornim skupovima umjesto njega, kultu je ionako svejedno, obavila bi posao. (A ne bi bila ni gori predsjednik.)
Nadao sam se dobrom cirkusu u kampanji, ali ovo nadilazi sva očekivanja.
- Post n°187
Možda bude još iznenađenja, tek je jul. I ne bih računao da će bump od atentata potrajati mesecima, to ne biva. Ali da - stvari sada stoje izuzetno loše po Trampove oponente. Zapravo, pre atentata su stajale izuzetno loše, a sad su katastrofalne.
Last edited by One Eyed Bob on Sun Jul 14, 2024 6:13 pm; edited 1 time in total
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°188
ficfiric wrote:Zali li se trampstvo na to sto svaka budala moze da dodje do oruzja?
Zašto bi? Politika 'puška ili dvije u svakom domaćinstvu' pokazala se dobitnom.
- Post n°189
Неки човек са дијагнозом шизофреније га је убо ножем на митингу. Болсонаро се опоравио, био је председник, па се опет потрошила та десничарска екипа око њега, остали су без идеја, очајно су реаговали на корона вирус, привреда се ништа није побољшала, друштвене неједнакости се још више продубиле а безбедност грађана само привремено побољшала услед сипања новца у апарат силе и принуде тј. полицију и судство, дакле третман симптома а без лечења узрока друштвене аномије.
Проблем је што ће ово гурнути присталице Трампаре у амок и тотално лудило, што ће да залегну још више за Трампа, али не мора да значи да ће придобити и неопредељене. Можда се све издува и потроши до избора, као и многи други скандали до сада. Сагласан сам да ствари делују лоше по Демократе, али има још времена за преокрет.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°190
One Eyed Bob wrote:Nadao sam se dobrom cirkusu ali da Tramp nekako izgubi na kraju, pre svega jer mislim da bi njegova pobeda bila loša za nas ovde.
Možda bude još iznenađenja, tek je jul. I ne bih računao da će bump od atentata potrajati mesecima, to ne biva.
Mislim da griješiš. Kampanja je sad ispražnjena od svakog suvislog sadržaja, iz političke arene sasvim se prebacila u područje vizualnog dojma, prikladno vaktu u kojem živimo. S jedne strane imaš sliku Bidena koji na debati obješene čeljusti tupo bulji u prazno, a s druge strane imaš
Osim toga, čini mi se da je ovo uništilo glavnu taktiku demokrata, da se Trumpa stalno napada kao egistencijalnu prijetnju Americi i njenoj demokraciji. Kako to raditi nakon što je on bio meta atentata? Stvarno ne vidim kako se iz ovoga mogu izvući, tko god im bio kandidat.
- Post n°191
- Post n°192
+ he got shot
— Joseph ️ (@CaudilloXIV) July 14, 2024
This man is blacker than Obama https://t.co/eTAkM8Pgwu
- Post n°194
Tovar wrote:
Osim toga, čini mi se da je ovo uništilo glavnu taktiku demokrata, da se Trumpa stalno napada kao egistencijalnu prijetnju Americi i njenoj demokraciji. Kako to raditi nakon što je on bio meta atentata? Stvarno ne vidim kako se iz ovoga mogu izvući, tko god im bio kandidat.
Dobro, i Hitler je preziveo nekoliko atentata.
- Post n°195
Top Democratic sources believe that Democrats who had thoughts about challenging President Biden are now standing down "because of this fragile political moment," @CostaReports reports.
— Face The Nation (@FaceTheNation) July 14, 2024
Concerns about Biden's debate performance "faded almost instantly" after the attempted… pic.twitter.com/ZS5NQAjxpi
- Post n°196
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°197
Ja mislim da hoće.
- Post n°198
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°199
If Trump hadn't moved his head, the bullet would likely have hit the rear of his head, ending his life.
Trump says he turned his head to look at the illegal immigration statistics that were on the big screen at his rally.
"That chart that I was going over saved my life," Trump reportedly said to former White House doctor Ronny Jackson.
"The border patrol saved my life."
"If I hadn’t pointed at that chart and turned my head to look at it, that bullet would have hit me right in the head."
Nego, da nije okrenuo glavu i da je sada pokojni, kako bi se odvijale stvari u US of A? Ne bi bilo ničega dramatičnog, sem malo dreke iz MAGA ekipe i birača, ili bi se crveni kačketi upregli u neki novi 6. januar ili svoju verziju buna po gradovima, samo dobrano naoružani i trigger-happy?
- Post n°200
Look what Bernie just got signed up for: "Rather than attacking Trump, the Biden campaign will draw on the president's history of condemning all sorts of political violence including his sharp criticism of the 'disorder' created by campus protests" https://t.co/QeDvXQD5O7
— Tim Barker (@_TimBarker) July 14, 2024
_____
ova zemlja to je to