USA - США - SAD
- Post n°201
Re: USA - США - SAD
Pa valjda mu je ilegalna imigracija spasila zivot.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°202
BTW, moja dva centa. U nekom trenutku ce FBI protalaskati ubicin internet history i prilicno sam siguran da tamo nece naci ni Bajdenove govore, ni strongly worded editorials iz WaPo i NYT, nego neku ekstremno desnicarsku paranoju. Sve govori u prilog tome, cak i ponajmanje to sto se registrovao kao republikanac (to je mogao da uradi i iz cisto strateskih razloga), vise mislim na outfit, zaljubljenost u oruzje itd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°203
Del Cap wrote:If Trump hadn't moved his head, the bullet would likely have hit the rear of his head, ending his life.
Trump says he turned his head to look at the illegal immigration statistics that were on the big screen at his rally.
"That chart that I was going over saved my life," Trump reportedly said to former White House doctor Ronny Jackson.
"The border patrol saved my life."
"If I hadn’t pointed at that chart and turned my head to look at it, that bullet would have hit me right in the head."
Nego, da nije okrenuo glavu i da je sada pokojni, kako bi se odvijale stvari u US of A? Ne bi bilo ničega dramatičnog, sem malo dreke iz MAGA ekipe i birača, ili bi se crveni kačketi upregli u neki novi 6. januar ili svoju verziju buna po gradovima, samo dobrano naoružani i trigger-happy?
Uletio bi netko od psihopata s klupe za rezervne igrače, tipa Haley ili Rubio, nije da ih fali, i pokušao iskoristiti momentum koji bi republikanci imali nakon ubojstva mučenika slobode. MAGA družba je neorganizirana rulja koja ne može izazvati veće nerede bez podrške republikanske stranke. A stranci ne trebaju neredi, njuši pobjedu na izborima i jedino joj je to važno. Hebe im se u kakvom je agregatnom stanju Trump, je li živ ili mrtav, dok god im je od koristi. Mrtav bi možda bio i bolji...
- Post n°204
Uopšte nemam vere u kapacitet MAGA ekipe da demonstrira protiv vlasti, oni jako cvikaju od sile i po prirodi su bootlickeri. Nešto kao naši naprednjaci.
Da, 6. januar, OK. Ali i to je par hiljada ljudi, i to mahom sumasišavših.
Da, 6. januar, OK. Ali i to je par hiljada ljudi, i to mahom sumasišavših.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°205
lik je bio incel koga su ponižavali u školi(standardna priča), možda je i sreća što se odlučio na ovo a ne na uobičajeni school shootingErős Pista wrote:BTW, moja dva centa. U nekom trenutku ce FBI protalaskati ubicin internet history i prilicno sam siguran da tamo nece naci ni Bajdenove govore, ni strongly worded editorials iz WaPo i NYT, nego neku ekstremno desnicarsku paranoju. Sve govori u prilog tome, cak i ponajmanje to sto se registrovao kao republikanac (to je mogao da uradi i iz cisto strateskih razloga), vise mislim na outfit, zaljubljenost u oruzje itd.
- Post n°206
"'The majority of the class were on the liberal side, but Tom, no matter what, always stood his ground on the conservative side,' Smith said. 'That’s still the picture I have of him. Just standing alone on one side while the rest of the class was on the other.'" https://t.co/KkAfviF4rx
— Eric Geller (@ericgeller) July 15, 2024
_____
- Post n°207
Problem kod ovog istraživanja je što je uzorak mali.
Oni zaključuju da je manje incela orijentisano desno, nego što bi se to moglo pomisliti.
A ako je ovaj bio zaista incel, deluje za sada da je ipak bio desno.
Evo teksta, pod Key findings, na početku, peta tačka
https://www.swansea.ac.uk/press-office/news-events/news/2024/02/mental-health-support-may-be-a-key-route-to-reducing-incel-harm-worlds-largest-study-of-incels-finds.php
Oni zaključuju da je manje incela orijentisano desno, nego što bi se to moglo pomisliti.
A ako je ovaj bio zaista incel, deluje za sada da je ipak bio desno.
Evo teksta, pod Key findings, na početku, peta tačka
https://www.swansea.ac.uk/press-office/news-events/news/2024/02/mental-health-support-may-be-a-key-route-to-reducing-incel-harm-worlds-largest-study-of-incels-finds.php
- Post n°208
ili big dilOne Eyed Bob wrote:Vrlo me zabavlja pijetet trampovaca kojima je inače sve na svetu smejurija, zavera, nameštaljka ili fejk.
porodici savetujemo da se teši mudrim rečima pokojnikaFirefighter Corey Comperatore was killed during the attempted assassination of former President Donald Trump, Pennsylvania Gov. Josh Shapiro said Sunday.
Comperatore was one of the thousands of people who attended the rally in Butler, Pennsylvania, part of Trump’s 2024 reelection effort. He died trying to protect his family, according to the governor. Pennsylvania State Police confirmed his identity on Sunday.
- Spoiler:
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°209
u tim incel glavama je bitna osveta, nije toliko bitno prema kome, možda bi isto ovo probao da napravi i da je bio neko drugi umjesto Trampa
- Post n°210
Ali ne znamo da je bio incel
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°211
kako se skraćeno veli kad si celibatni dragovoljac ako je volcel to je bzvz
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°212
pa ne znamo 100% ali postoje sve naznake za to, bio dobar đak koji je zapustio socijalizaciju (varijanta Ribnikara ili onoga iz Mladenovca minus dobar đak)
https://www.cdm.me/svijet/planeta/fbi-otkrio-detalje-o-atentatoru-na-trampa-kolege-bio-je-dobar-dak-stalno-su-ga-maltretirali/
"Drugi bivši drug iz škole opisao je Kruksa kao usamljenog mladića koji je trpio vršnjačko nasilje."
https://www.cdm.me/svijet/planeta/fbi-otkrio-detalje-o-atentatoru-na-trampa-kolege-bio-je-dobar-dak-stalno-su-ga-maltretirali/
"Drugi bivši drug iz škole opisao je Kruksa kao usamljenog mladića koji je trpio vršnjačko nasilje."
- Post n°214
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°215
NEW - Trump Assassin video shows him crawling on the roof while multiple people point him out to police
— DC_Draino (@DC_Draino) July 15, 2024
They yelled about him for *almost an entire minute*
It’s insane how Secret Service allowed this amateur to almost kill Trump pic.twitter.com/CWfHBGzOCp
- Post n°216
dzerald ford je preziveo dva atentata u razmaku od dve nedelje. i to je prvi put na njega pucala skviki from, pripadnica porodice menson. drugi put neka zena koja ga je promasila za oko 10cm pre no sto su joj oduzeli pistolj. izbore izgubio od kikiriki farmera.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°217
Teodor Ruzvelt, nakon atentata, spasao svog atentatora od razjarene mase, pregledao samog sebe i zaključio da mu nisu povređena pluća i veliki krvni sudovi, popeo se na binu i završio govor.
Metak je zadržao u telu, i govorio da mu je svejedno da li je kuršum tu ili u džepu sakoa.
Izgubio od Vilsona.
Metak je zadržao u telu, i govorio da mu je svejedno da li je kuršum tu ili u džepu sakoa.
Izgubio od Vilsona.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°218
_____
- Post n°219
Samo da primetim da nije slucajno sto je Trampu prokrvarilo uvo bas u danu kad je PUF objavio pesmu o Pixiju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
bloomberg.com wrote:Thomas Matthew Crooks, the 20-year-old gunman who shot and injured former President Donald Trump at a Pennsylvania rally, briefly appeared in an advertisement for BlackRock Inc., the company said on Sunday.
Crooks was one of several students who appeared in the background of the 2022 ad and was unpaid, BlackRock, the world’s largest money manager, said in a statement. The ad was filmed at Bethel Park High School, where Crooks graduated in 2022, and featured a teacher, the company said.
The company did not describe the content of the ad but said footage will be made available to the authorities and that it will be removed from circulation. It also condemned the attack on Saturday that left one attendee dead and two others critically wounded.
“The assassination attempt on former President Trump is abhorrent. We’re thankful former President Trump wasn’t seriously injured, and thinking about all the innocent bystanders and victims of this awful act, especially the person who was killed,” the statement said.
BlackRock reports earnings on Monday. The company has in the past come under scrutiny after shootings in the US because some of its index funds own shares in gunmakers.
Pametnom dosta.
- Post n°221
Имао је два мандата а после његовог председништва председник је био Вилијам Хауард Тафт, његов Републикански саборац и лични пријатељ.
После Тафта је Демократа Вудроу Вилсон имао два мандата, а то је зато што је Рузвелт изашао као независни трећепартијац па је потопио и себе и Тафта.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°222
Na izborima 1912. gde je Vilson ubedljivo pobedio, Ruzvelt je bio drugi.
https://en.wikipedia.org/wiki/1912_United_States_presidential_election
edit: video edit, sve jasno, dobro si opisao ishod tih izbora
https://en.wikipedia.org/wiki/1912_United_States_presidential_election
edit: video edit, sve jasno, dobro si opisao ishod tih izbora
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°223
čru
got in the uber last night and the first thing he says is, “how are you going to miss trump he’s gigantic and orange. they shot tupac at night .”
— Myka Fox (@MykaFox) July 14, 2024
- Post n°224
Ништа се нису поправили, тај мањак квалитета им се вуче од 1980. Реган се провукао, Ленон није.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°225
Tebi niko ne valja.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”