KLAČAR
Zbilja je jadno što žuta ljiga već namerava da stavi ploču s imenom Tomasa Metjua Kruksa oreko ploče Blagoja Jovovića. Pokažimo dignitet bez obzira na političke animozitete.
USA - США - SAD
- Post n°151
Re: USA - США - SAD
- Post n°152
Watch Secret Service snipers engage the shooter
— Hodgetwins (@hodgetwins) July 14, 2024
Question is, why didn’t they shoot him first?????
pic.twitter.com/vpukPROYmx
The attempted assassination on Trump today. While the bullet missed, it struck a member of my wife's family in Butler. Killing him. The Left is celebrating this, making jokes. They are nothing but vile people. Senseless violence. pic.twitter.com/e5FOyKz3lH
— Dean Dorame:flag_us::cross::cancer: (@DorameDeano) July 14, 2024
- Post n°153
Dobro su istražili. Atentat je bio 1981, 3 godine i 7 meseci pre izbora 1984. Imao je Voltera Modenjla za protivkandidata, hej. Kao da Vučić ima Majkla Dukakisa za protivkandidata.fikret selimbašić wrote:In 1984, after the assassination attempt on Ronald Reagan, this is how the presidential election went. pic.twitter.com/3wdrGjGtgN
— NEXTA (@nexta_tv) July 14, 2024
- Post n°154
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°155
Footage showing the Moment that the Shooter, Thomas Matthew Crooks had Opened Fire on the Trump Rally in Butler County, Pennsylvania as well as him being Killed seconds later by a Secret Service Counter-Sniper. pic.twitter.com/K8gpTwgnbS
— OSINTdefender (@sentdefender) July 14, 2024
- Post n°156
Eh, to su kao oni kaplarski viceci tipa "koje su sličnosti između žene i automobila".
Last edited by tanjajedaska on Sun Jul 14, 2024 10:39 am; edited 1 time in total (Reason for editing : briše mi quote stalno ne znam zašto)
- Post n°157
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°159
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°161
Inače, koliko vidim, ovo što ti prepoznaješ kao rupu od metka, zapravo je nabor u odeći druge osobe ispred Trampa.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°162
u ovoj situaciji nema razloga ni da ovo neko lažno objavljuje ni da krije, neko je to primijetio ja sam iskopirao
- Post n°163
One Eyed Bob wrote:Kriju drugi hitac koji je zaustavljen pancirom, šta drugo?
Inače, koliko vidim, ovo što ti prepoznaješ kao rupu od metka, zapravo je nabor u odeći druge osobe ispred Trampa.
Pre nego sto je cucnuo nije imao fleke od "krvi" na uvetu. To su mu namazali dok je bio na zemlji?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°164
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°165
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°166
Tako je to, smejali smo se kada su šarali grafute na vratima stana Nikole Miloševića ("nisam za to, ali on je stvarno budala") i kada su razbijali glavu Velji Iliću ("osuđujem nasilje, ali on je stoka") i evo, zakucala mečka na američka kapiju. (Ovo smo očekivali na forumaškim kavicama u Zagrebu da će s desiti papi Franji zbog socijalističkih izjava na početku "mandata". Na Kamenitim vratima smo palil sveće, mi iz Udruge za pomoć potrebitim djecama i ostaci liberala, i ostavljali ceduljice na hebrejskom i na glagoljici "Bože sačuvaj život našem Franji". To ćemo uskoro morati ponovo, samo sad za Benrija i Žustina. I Makrona.
Vučić je ponudio da pošalje Lončara da pogleda šta može da se učini. Ambasador se najsrdačnije zahvalio.
Ozbiljno, drago mi je što je čiča živ i razočaraću se mnogo ako se ovo ispostavi kao nameštaljka. Amerikom će u sledeće 4 godine upravljati ili Tramp ili Mali.
- Post n°167
ma da, vidi se na drugi pogled da je nabor i da je razlika u boji, nego pomalo sam daltonista pa teško uočavamfikret selimbašić wrote:Ovo je filmska rupa od metka. Prava rupa od metka na platnu, a naročito ona koju pravi zrno 5,56 mm, bila bi jedva vidljiva i da držiš sako u rukama.
EXCLUSIVE:
— Laura Loomer (@LauraLoomer) July 14, 2024
:rotating_light::rotating_light::rotating_light::rotating_light::rotating_light::rotating_light:
Thomas Matthew Crooks, the 20 year old shooter who tried assassinating President Donald Trump at his campaign rally in Butler, Pennsylvania last night, was featured in a BlackRock @BlackRock ad in 2023!
The ad was filmed at Bethel Park High School.… pic.twitter.com/radQ3fDJAR
- Post n°168
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°169
Serbia stands in solidarity with former President of the United States, Donald Trump, and the United States after last night’s assassination attempt.
— Марко Ђурић (@markodjuric) July 14, 2024
Deeply concerned by such acts of political violence, which have no place in our society. Our thoughts are with him and his… pic.twitter.com/GUsvFvXcPr
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°170
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°171
Ja sam jos pre par meseci pisao ovde sa Ugljem da su odlucili da igraju Va banque , sad vec ne mogu da se suzdrze da ne puste u gace od srece .Erős Pista wrote:Ajme, jbt. Oni kao da ne kapiraju da Tramp ipak jos nije predsednik.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°172
Erős Pista wrote:Ajme, jbt. Oni kao da ne kapiraju da Tramp ipak jos nije predsednik.
Ће да причекају, ал никако да дочекају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°173
- Post n°174
- Post n°175
Noćas je bila noć bez sna
Pošto smo već ostali bez gradjanskog rata 2 , imam utešnu nagradu u ispred dragstorskom lupetanju na ppp, Čanka i ekipe na tw itd
Presek, ppp ekipa kao i uvek glupa ko tocilo prelakirano tankim slojem srednje klase, Čanak pokvaren, a domaća NATO tw ekipa luda ko kurac
_____
Pristalica krvne osvete