Vučićeva Srbija
- Post n°26
Re: Vučićeva Srbija
ne ali kapiram da je tako nesto trigerovalo ove debile pa rec po rec
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°27
Dosta stvari moze da trigeruje, ko zna sta je u pitanju a sumnjam i da cemo saznati. Ili te teme nece ni biti u medijima ili ce biti zatrpana svemircima, kletvama i slicnim ludilima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°28
ali svakako je ludilo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°29
Dačić je naglasio da se utvrđuje da li je preminuo od posledica udaranja.
„Utvrdiće obdukcija, lekari kažu da je imao i neke epileptične napade“, naveo je.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°30
Ah pa naravno, sam se bacio na štanglu
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°31
Informer kaze 'sam pao, sam se ubio'
Inače portali pišu da je sukob između Đ.M. i nepoznatih muškaraca izbio oko lopte.
- Navodno Đ.M. je zamahnuo ka tim muškarcima, a onda izgubio ravnotežu, pao i udario glavom o beton. Kada je došao kući ispričao je supruzi da je sam pao nakon čega je dobio epi napad - kaže izvor "Blica".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°32
Ljudi se potuku... a ponekad i samo zamahnu da udare nekog pa padnu, udare glavom o beton i umru.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°33
Ispričao supruzi da je sam pao.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°34
Опет неко дилује Хармс пројектиле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°35
Erős Pista wrote:zamahnu da udarenekogSrbina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°36
+1One Eyed Bob wrote:BG mediji će prvo da prođu temeljnu BIA obradu pre nego što zucnu o tome.
ludilo koliko su ti mehanizmi sada uhodani.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°37
Ispričao supruzi da je sam umro.One Eyed Bob wrote:Ispričao supruzi da je sam pao.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°38
I to pred smrt, ne bi je lagao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°39
Do daljeg ne verujem da je razlog "bosanski akcent". Verovatnije će neko poginuti zbog uzlaznog akcenta na teLEvizija, "otegnutog beooogradskog", kapuČIno i femkanja. Osim toga Bosanci glasuju na Zvjezdari i drugdje. Uopšte, veči su Srbi od uźeSrbijanaca, biju se za povlastice s Kosovarima.
Mora da tu ima nešto drugo.
Mora da tu ima nešto drugo.
- Post n°40
Posle kretenskog Dačićevog spina i očigledne krajnje indolencije medija, opredeljujem se da ne verujem ničemu što čitam i apsolutno ne isključujem da je bio targetiran napad, da je neko iz službi dojavio da bi se mogli maltretirati neki Bosanci i da je stvar otišla predaleko.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°41
One Eyed Bob wrote:da je neko iz službi dojavio da bi se mogli maltretirati neki Bosanci i da je stvar otišla predaleko.
A imali smo vec slucajeve izivljavanja nad decom Zdravka Krivokapica i slicno.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°42
Na Medakoviću. Pisao sam da je taj potez crna rupa...
Medak 2 je više sirotinja na drogi i nešto navijača, Medak 3 su oni najgori Partizanovi, prepuno je to droge dve decenije...
A moguće je da su iz susednog Jerkovića, tamo je najgore u tom kraju.
Medak 2 je više sirotinja na drogi i nešto navijača, Medak 3 su oni najgori Partizanovi, prepuno je to droge dve decenije...
A moguće je da su iz susednog Jerkovića, tamo je najgore u tom kraju.
- Post n°43
https://n1info.rs/vesti/huligani-lomili-klupe-na-medaku/
https://n1info.rs/vesti/video-ocevidac-za-n1-sutirali-su-ga-i-po-glavi-i-po-ledjima/?comments
godinama pricam da treba da se spusta granica odgovornosti nece me cudit da ova deca imaju 16 godina, na snimku izgleda bas kao klinac
https://n1info.rs/vesti/video-ocevidac-za-n1-sutirali-su-ga-i-po-glavi-i-po-ledjima/?comments
godinama pricam da treba da se spusta granica odgovornosti nece me cudit da ova deca imaju 16 godina, na snimku izgleda bas kao klinac
- Post n°44
SUDIJA TRAŽI ZATVOR ZA NOVINARE KRIK-A
— KRIK (@KRIKrs) May 30, 2024
Sudija Dušanka Đorđević tuži nas zbog baze #ProsudiKoSudi – traži zabranu rada i zatvor za novinare
Do sada nezabeležen pritisak i pokušaj da se novinarima zabrani da pišu o sudijama#SudijaTeTuziSudijaTiSudihttps://t.co/TrvTp3mg7d
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°45
Kolektivna lobotomija
— Srdjan Cvijic (@srdjancvijic) June 1, 2024
Naprednjaci su na stepenicama koje sa strane Glavne ulice i Cara Dušana u Zemunu vode ka Gardošu, ispisali imena svih zemalja koje su se ili uzdržale ili glasale protiv rezolucije UN o Srebrenici pic.twitter.com/QEC92qlr19
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°46
Dok na Kosovu predaju bukvalno sve Kurtiju u ruke.
- Post n°47
Ma jebo Kosovo, umalo da postanemo genocidni, srecom, pobedismo u njujorskom boju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°48
Pa znas sta, da nije ogrnuo onu zastavu stvasta se moglo desiti...
- Post n°49
A da se nesto ozbiljno desava na Kosovu, zagrmeli bi Dveri i Zavetnici, Jeremija bi slao pisma, Patrole bi organizovale auto litije, Kovic bi blokirao autokomandu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°50
Mora demidž kontrol da radi. Ovo sa rezoucijom je baš nervozno primljeno međ širim, patriotskim Srbljem. Uključujući tu i njegove glasače.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!