Izbori 2024
- Guest
- Post n°201
Re: Izbori 2024
Мени се чини и да је чика-доктор помало алергичан на Београђане. Nothing necessarily wrong with that.
- Post n°202
bili su njegovi, ta recimo prva ekipa, ali ne i onNo Country wrote:Није. Ово је ЗЛФ. Али помињу и Крени-промени.Uncle Baby Billy wrote:Savo nije bio
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°204
No Country wrote:Мени се чини и да је чика-доктор помало алергичан на Београђане. Nothing necessarily wrong with that.
To ti vec od Batajnice i Jajinaca pocinje. Jeziv resantiman prema Beogradu.
- Post n°205
najjače kad ti kažu "eee šta kod vas grade, imate BNV, a mi razlokane puteve"...ne znaš bukv odakle da počneš, pa se umorno složiš, jeste, imamo Barad-dur u bojama naše zastave, milinica...
što je najgore, sve što pričaju ima smisla ali taj smisao ne korelira nužno sa društvenom stvarnošću.
što je najgore, sve što pričaju ima smisla ali taj smisao ne korelira nužno sa društvenom stvarnošću.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°206
Sasvim razumljivo - u celoj Srbiji lokalne vlasti prakticno vise ne postoje, upravlja se preko koordinatora. Sto se opozicije tice, sav raspad i haos dolaze iz centrala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°207
kakva opozicija?
opozicije u vecini mesta nema ili gotovo da nema
a tek je nece biti
a tek je nece biti
- Post n°208
...to vas Vučić i Mali sjebali...One Eyed Bob wrote:najjače kad ti kažu "eee šta kod vas grade, imate BNV, a mi razlokane puteve"...ne znaš bukv odakle da počneš, pa...
- Post n°209
hk1 wrote:kakva opozicija?
a tek je nece biti
A ima ponegde nekih grupa gradjana.
Ajd zamisli da si ds-ovac 2012. u nekoj varosici. Krece hajka na zute lopove, predsednik stranke Djilas podrzava hajku a Tadi napusta stranku. Tu je i Zivkara. Sta raditi? Za koju god opciju da se neko odlucio, zajebao se, DS ulece u beskrajne unutrasnje sukobe, ove dve stranke propadaju, propada i Borkova Levica.
Nakon toga, na zgaristu tih stranaka radja se DJB, Jankarina stranka, Djilas ponovo postaje opozicionar a dolazi i predsednik sveta Jeremija. Sta sad raditi? I oper, za koju god opciju da se neko odlucio, zajebao se. I ova generacija stranaka je odsvirala svoje.
Stize treca generacija ZLF, Miki, Ponos i citam kako tviteri pocinju da se razocaravaju i u njih a evo sad i najnovijih lidera opozicije.
Dakle, da si ds-ovac iz 2012. u nekoj varosici, ako si bas uporan u bavljenju politikom, ni kriv ni duzan si postao kolekcionar clanskih karata i cela varos te zajebava pitanjima u kojoj si sad partiji. Veca je verovatnoca da si sve oterao u kurac jos pre pet-sest godina ili da sa ekipicom imas neku nebitnu grupu gradjana za koju niko nije cuo.
Za sav taj haos i raspad su krive iskljucivo centrale stranaka u bg.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°211
И ту си отприлике описао оно о чему сам причао јуче и звао га “шминкерајем”, само из специфичног угла. Сав тај распад и рециклажа “у централама” има везе само и искључиво са лидерима странака и њиховим сујетама, т.ј. људским габаритима. Но уз пар веома ретких изузетака, наша је опозициона сцена увек била расадник управо таквих људи, чији је его био обрнуто пропорционалан њиховој способности за политички рад и учинак.ficfiric wrote:hk1 wrote:kakva opozicija?
a tek je nece biti
A ima ponegde nekih grupa gradjana.
Ajd zamisli da si ds-ovac 2012. u nekoj varosici. Krece hajka na zute lopove, predsednik stranke Djilas podrzava hajku a Tadi napusta stranku. Tu je i Zivkara. Sta raditi? Za koju god opciju da se neko odlucio, zajebao se, DS ulece u beskrajne unutrasnje sukobe, ove dve stranke propadaju, propada i Borkova Levica.
Nakon toga, na zgaristu tih stranaka radja se DJB, Jankarina stranka, Djilas ponovo postaje opozicionar a dolazi i predsednik sveta Jeremija. Sta sad raditi? I oper, za koju god opciju da se neko odlucio, zajebao se. I ova generacija stranaka je odsvirala svoje.
Stize treca generacija ZLF, Miki, Ponos i citam kako tviteri pocinju da se razocaravaju i u njih a evo sad i najnovijih lidera opozicije.
Dakle, da si ds-ovac iz 2012. u nekoj varosici, ako si bas uporan u bavljenju politikom, ni kriv ni duzan si postao kolekcionar clanskih karata i cela varos te zajebava pitanjima u kojoj si sad partiji. Veca je verovatnoca da si sve oterao u kurac jos pre pet-sest godina ili da sa ekipicom imas neku nebitnu grupu gradjana za koju niko nije cuo.
Za sav taj haos i raspad su krive iskljucivo centrale stranaka u bg.
- Post n°212
hiljade i hiljade gradjana po unutrasnjosti, narocito manjim mestima puni resursa, energije, motivisani za politicko delovanje cekaju samo namig iz centrala i ocas posla ima da se osnuje na desetine odbora, prepunih aktivista spremnih da jurisaju na sns
u realnosti sns mafija je ubila politicki zivot u srbiji, obesmslila izbore, ono malo entuzijasta po unutrasnjosti spremnih i voljnih da se angazuju su "izdajnici" fizicki ugrozeni, bez ikog da stane uz njih i bez institucija da ih zastite
kod nas, porodice ubijenih progone i izopstavaju iz drustva jer traze pravdu za svoje najmilije
u takvim okolnostima i ambijentu, nema prostora za opoziciju
a ni demografja nam ne ide na ruku
posten svet, radno sposoban koji bi trebao biti nosilac takvog delovanja ili se trajno iselio u inostranstvo, ili se sezonski iselio u inostranstvu, beograd, ns i okolinu, ono malo preostalih po manjim mestima radi od jutra do sutra boreci se za egzistenciju
poltikom se bave sns uhljebi
u realnosti sns mafija je ubila politicki zivot u srbiji, obesmslila izbore, ono malo entuzijasta po unutrasnjosti spremnih i voljnih da se angazuju su "izdajnici" fizicki ugrozeni, bez ikog da stane uz njih i bez institucija da ih zastite
kod nas, porodice ubijenih progone i izopstavaju iz drustva jer traze pravdu za svoje najmilije
u takvim okolnostima i ambijentu, nema prostora za opoziciju
a ni demografja nam ne ide na ruku
posten svet, radno sposoban koji bi trebao biti nosilac takvog delovanja ili se trajno iselio u inostranstvo, ili se sezonski iselio u inostranstvu, beograd, ns i okolinu, ono malo preostalih po manjim mestima radi od jutra do sutra boreci se za egzistenciju
poltikom se bave sns uhljebi
- Post n°213
Cudno je sve to oko sava. Npr. nije on organizovao proteste protiv rio tinta, on ih je zaustavio tako sto ga je vucic pozvao i rekao manojlovic je u pravu zaustavite protest. Nije mi poznato kad se pojavio i kako je uspeo da kidnapuje protest.plachkica wrote:nije se savo pojavio juče, već oko rio tinto protesta, odnosno protiv zakona o eksproprijaciji, kraj 2021. taj zakon je povučen a savo je ostao upamčen kao čovek koji je zaustavio rio tinto u srbiji
od tad je njegov pokret aktivan na skupljanju potpisa za kojekakve peticije, a on kao tumač stvarnosti koji, ma koliko nepismeno zvučao, ume da se nametne u svakoj kriznoj situaciji kao bitan akter (iako realno sve prolazi pored njega). sad je iskoristio raskol opozicije da uskoči i da u politici startuje sa solidnih pozicija.
desničar, svakako. nikad mi ne bi bio izbor za glasanje
Nije bitno to sto je desnicar, ja ih npr. uopste ne prezirem cak imam i jednog takvog prijatelja salim se prezirem+nemam, bitno je sto je savo u najmanju ruku pokvareni oportunista a u vrvatnijem ishodu spavac koji ce u nekom trenutku da se aktivira.
Pitanje za sve koji su bili kontrolori: jeste li imali nekog iz kp na vasem birackom mestu?
Brt ne budali nema postenog sveta u cacku a nema ni gradjanahk1 wrote:hiljade i hiljade gradjana po unutrasnjosti
posten svet
- Post n°214
u realnosti DSovac iz varosice je sad naprednjak
_____
????
- Post n°215
SSP demantuje Miodraga Gavrilovića: Ponudili smo sva mesta u sastavu biračkih odbora koaliciji „Biramo borbu“
https://nova.rs/vesti/politika/ssp-demantuje-miodraga-gavrilovica-ponudili-smo-sva-mesta-u-sastavu-birackih-odbora-ostojicu-iz-zlf/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°216
Naš Đorđe Stanković o dokazima o krađi izbora u Nišu@GeneracijaNova @djordjes89 pic.twitter.com/pBSaKRogEX
— Narodni pokret Srbije (@NarodniPokretS) June 5, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°217
ma savo na keca izgleda ko covek kome se ne moze verovati. veliko politicko pitanje je sta ljude privlaci ka likovima za koje je odmah jasno da im ne mozes verovati. to je to nesto pusto iracionalno. neko, verovatno konjski nil - ne i ja! - bi reko zensko sto upravlja politikom.
setio sam se da je filharmonija u prosloj sezoni svirala nekog ranog senberga i tu je bio i gospodin lutovac, i ostala mi je slika kako objasnjava nekoj bakici koja se tu nasla da je ovo 'senberg pre nego sto je postao moderan'. ne kazem da politicari treba da slusaju senberga, to je teska prica i pitanje koje prevazilazi ambicije ovog posta, ali poenta je da kad se ovde bude opet desilo neko sranje, a hoce, ja znam da ce na strani najslabijih biti mika lazovic i gospodin lutovac.
setio sam se da je filharmonija u prosloj sezoni svirala nekog ranog senberga i tu je bio i gospodin lutovac, i ostala mi je slika kako objasnjava nekoj bakici koja se tu nasla da je ovo 'senberg pre nego sto je postao moderan'. ne kazem da politicari treba da slusaju senberga, to je teska prica i pitanje koje prevazilazi ambicije ovog posta, ali poenta je da kad se ovde bude opet desilo neko sranje, a hoce, ja znam da ce na strani najslabijih biti mika lazovic i gospodin lutovac.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°218
Ајде сада још само објасни како је то Ђоковић мање штеточина од Јокића, па да кренемо да те узимамо за озбиљно…
- Post n°219
zvezda je zivot wrote:ma savo na keca izgleda ko covek kome se ne moze verovati. veliko politicko pitanje je sta ljude privlaci ka likovima za koje je odmah jasno da im ne mozes verovati. to je to nesto pusto iracionalno. neko, verovatno konjski nil - ne i ja! - bi reko zensko sto upravlja politikom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°220
Одјебали, дабоме, Сава: https://n1info.rs/vesti/na-poziv-da-se-napuste-republicka-i-lokalne-skupstine-samo-jedno-da-opozicija-izmedju-ulice-i-institucija/
Али ваљда је управо на то и рачунао…?
Али ваљда је управо на то и рачунао…?
- Post n°221
Case study, da li bi ovaj novi četno messiah predlagao zakasnelo apstiniranje i da su ga handleri aktivirali za izbore u decembru?
¯\_(ツ)_/¯
¯\_(ツ)_/¯
- Post n°222
Izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas tokom sastanka sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić u Beogradu da je "sjajna vest što je politička atmosfera u državi bitno drugačija nego ranije, sa mnogo manje napetosti".https://t.co/XWGfwcc3zZ
— Novinska agencija Beta (@AgencijaBeta) June 5, 2024
- Post n°223
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°224
Pa dobro, ovaj valjda i jeste na Vučićevom platnom spisku.
Četno mesija
Četno mesija
Last edited by beatakeshi on Wed Jun 05, 2024 10:43 pm; edited 1 time in total
- Post n°225
da je slucajno nekako jos manje napeto, prakticno bili bismo sultanat
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
|
|