Nim Chimpsky wrote:Javno pozivam sava manojlovica da mi u roku od 24 sata popusi kurac i smatram da bi on ovaj poziv trebalo da prihvati.
Izbori 2024
- Post n°126
Re: Izbori 2024
_____
ova zemlja to je to
- Post n°127
Nim Chimpsky wrote:Javno pozivam sava manojlovica da mi u roku od 24 sata popusi kurac i smatram da bi on ovaj poziv trebalo da prihvati.
Sve sto treba da znate o mentalnom sklopu sava i njegovih glasaca se moze videti iz ovog podatka: na mom BM kupujem prodajem nisu imali listu za opstinske izbore pa je zato pola njihovih glasaca sa gradskih izbora na opstinskim glasala za fantomsku listu zelenih umesto za patkare.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°128
Uprkos svim opstrukcijama raznih vrsta, pre izbora i u samom izbornom danu, opozicija je osvojila većinu na opštini Novi Beograd!
— Zeleno-levi front (@nedavimobgd) June 4, 2024
U ponedeljak rano ujutru, po prijemu materijala u opštini je, bez obaveštavanja opozicije, održana sednica na kojoj su prepravljani izveštaji sa… pic.twitter.com/zL57xi4L0Z
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°129
Бели листићи is back with us? Чему маскарада?Nim Chimpsky wrote:Javno pozivam sava manojlovica da mi u roku od 24 sata popusi kurac i smatram da bi on ovaj poziv trebalo da prihvati.
Sve sto treba da znate o mentalnom sklopu sava i njegovih glasaca se moze videti iz ovog podatka: na mom BM kupujem prodajem nisu imali listu za opstinske izbore pa je zato pola njihovih glasaca sa gradskih izbora na opstinskim glasala za fantomsku listu zelenih umesto za patkare.
То што добар део њихових бирача, по овом твом доста small sample & тешко проверивом искуству, неће да гласа за ЗЛФ - то је нешто над чим би ЗЛФ требало да се замисли, радије но да позива на оралну задовољштину. Такође би ваљало да се замисле над чињеницом да се баја појавио буквално прекјуче и разбио их на изборима, а са јако сличном жваком и, наоко, методом. Јесте “ефекат новог лица” али то није све. Има шта да се научи.
- Post n°131
ma on je CC ovih krivokapicevih omladinaca
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°132
No Country wrote:
То што добар део њихових бирача, по овом твом доста small sample & тешко проверивом искуству, неће да гласа за ЗЛФ - то је нешто над чим би ЗЛФ требало да се замисли, радије но да позива на оралну задовољштину. Такође би ваљало да се замисле над чињеницом да се баја појавио буквално прекјуче и разбио их на изборима, а са јако сличном жваком и, наоко, методом. Јесте “ефекат новог лица” али то није све. Има шта да се научи.
savova zvaka je klasicna populisticka zvaka: sve podele na cetnike i partizane, levicu i desnicu je izmislio vucic da nas podeli, a mi moramo da se ujedinimo protiv vucica i stranog faktora. i sve to onako uzasno vulgarno kako samo lik s pravnog moze. bukvalno nikakve veze sa zlf.
pojavio se i preletacevic pa je razbio. stvarno velika tema za razmisljanje, do kurca.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°133
Ма ви све знате. А кад се испостави да не ипак нисте знали - пуј пике…
Немам појма ко је човек и све то је дабоме јако сумњиво. Али за сада га нисам чуо да каже нити видео да уради нешто погрешно.
Немам појма ко је човек и све то је дабоме јако сумњиво. Али за сада га нисам чуо да каже нити видео да уради нешто погрешно.
- Guest
- Post n°134
Извини, али теби заиста не верујем на реч. Јеби га.zvezda je zivot wrote:No Country wrote:
savova zvaka je klasicna populisticka zvaka: sve podele na cetnike i partizane, levicu i desnicu je izmislio vucic da nas podeli, a mi moramo da se ujedinimo protiv vucica i stranog faktora. i sve to onako uzasno vulgarno kako samo lik s pravnog moze. bukvalno nikakve veze sa zlf.
pojavio se i preletacevic pa je razbio. stvarno velika tema za razmisljanje, do kurca.
- Guest
- Post n°135
Него, ајде да отворимо тему “Коштуница за п(р)очетнике”, па да разбистримо ко је Саво М. и шта заправо хоће. Гледе избора мени и овај његов 24-сатни ултиматум апсолутно има смисла: хоћеш да реагујеш на крађу? Е па мора у овом року и на овај начин, иначе је зајебанција.
- Post n°136
No Country wrote:Ма ви све знате. А кад се испостави да не ипак нисте знали - пуј пике…
pa premotaj temu, ja sam u nedelju pre proglasenja reko da ce savo u bg da uzme mnogo vise nego zlf. pa sam pobego u bioskop.
zato sto zivim ovde i znam ljude koji glasaju za njega. nisu to vucicevi glasaci koje niko ne poznaje. to su ljudi koji nemaju nikakve temeljne politicke vrednosti sem da su protiv vucica i cim se pojavi novi galamdzija, stvori se hajp po reditima i salonima za nadogradnju noktiju, glasaju za sledecu atrakciju.
meni ne moras da verujes, ali gugl ti je prijatelj. evo ga savo:
Manojlović je pozvao građane da se ponovo okupe u subotu i naglasio da prošle nedelje nije bilo hapšenja samo zato što je bio ogroman broj građana.
„Ovo su idealni protesti jer na njima mogu da se pojave svi. Ateisti, četnici, partizani, svi mogu da dođu i svako može da protestuje gde želi“, rekao je Manojlović.
izguglaj isto za levicu i desnicu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°137
Negirao je razmere genocida u Srebrenici kao i sam čin genocida.No Country wrote:Ма ви све знате. А кад се испостави да не ипак нисте знали - пуј пике…
Last edited by One Eyed Bob on Tue Jun 04, 2024 4:51 pm; edited 1 time in total
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°138
zvezda je zivot wrote:
pa premotaj temu, ja sam u nedelju pre proglasenja reko da ce savo u bg da uzme mnogo vise nego zlf. pa sam pobego u bioskop.
zato sto zivim ovde i znam ljude koji glasaju za njega. nisu to vucicevi glasaci koje niko ne poznaje. to su ljudi koji nemaju nikakve temeljne politicke vrednosti sem da su protiv vucica i cim se pojavi novi galamdzija, stvori se hajp po reditima i salonima za nadogradnju noktiju, glasaju za sledecu atrakciju.
ovo je vecinski ali nije sasvim tacno. znam i likove koji su kic nacionalisti i glasali su za francuza u decembru i sad glasali za sava.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°139
Океј, то је већ за елиминацију. Имаш ли линк?One Eyed Bob wrote:Negirao je razmere genocida u Srebrenici kao i sam čin genocida.No Country wrote:Ма ви све знате. А кад се испостави да не ипак нисте знали - пуј пике…
- Post n°140
evo savo o srebrenici i ratnim i mirovnim profiterima https://www.blic.rs/vesti/politika/dogodila-se-segregacija-uglavnom-su-ubijani-muskarci-savo-manojlovic-objasnio-zasto/2csk555
_____
ova zemlja to je to
- Post n°141
nije se savo pojavio juče, već oko rio tinto protesta, odnosno protiv zakona o eksproprijaciji, kraj 2021. taj zakon je povučen a savo je ostao upamčen kao čovek koji je zaustavio rio tinto u srbiji
od tad je njegov pokret aktivan na skupljanju potpisa za kojekakve peticije, a on kao tumač stvarnosti koji, ma koliko nepismeno zvučao, ume da se nametne u svakoj kriznoj situaciji kao bitan akter (iako realno sve prolazi pored njega). sad je iskoristio raskol opozicije da uskoči i da u politici startuje sa solidnih pozicija.
desničar, svakako. nikad mi ne bi bio izbor za glasanje
od tad je njegov pokret aktivan na skupljanju potpisa za kojekakve peticije, a on kao tumač stvarnosti koji, ma koliko nepismeno zvučao, ume da se nametne u svakoj kriznoj situaciji kao bitan akter (iako realno sve prolazi pored njega). sad je iskoristio raskol opozicije da uskoči i da u politici startuje sa solidnih pozicija.
desničar, svakako. nikad mi ne bi bio izbor za glasanje
- Post n°142
kakvom slicnom zvakom?No Country wrote:Бели листићи is back with us? Чему маскарада?Nim Chimpsky wrote:Javno pozivam sava manojlovica da mi u roku od 24 sata popusi kurac i smatram da bi on ovaj poziv trebalo da prihvati.
sava manojlovic je sve sto zlf nije
jos jedan u nizu one man show populista, kom se "omakne" da izvali onakvu grozotu za srebrenicu (mada nisam slusao ceo intervju, ni pitanje, samo deo isecenog odgovora, ali jako lose zvuci to sto se cuje)
to sto je sava "pokidao" i ne samo sava, nego brojne gg sirom srbije, dosta govori o nivou politicke svesti kod prosecnog gradjanina srbije
- Post n°143
zvezda je zivot wrote:
+1
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°144
Ma ovo je za mršu3pm.zvezda je zivot wrote:evo savo o srebrenici i ratnim i mirovnim profiterima https://www.blic.rs/vesti/politika/dogodila-se-segregacija-uglavnom-su-ubijani-muskarci-savo-manojlovic-objasnio-zasto/2csk555
- Post n°145
ovo me podseca kad nas je NC pre par nedelja optuzio da smo fasisti sto insistiramo na tome da jokic podrzava vucica. isto je trazio linkove da dokazemo gde je nikolica to podrzao vucica.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°146
Океј, хвала. Дабоме, саплео се о Сребреницу и разбио се само тако, али је макар покушао да одговори на питање. ЗЛФ се углавном понаша као да се 90-те никад нису ни десиле, као да Косово не постоји, итд.zvezda je zivot wrote:evo savo o srebrenici i ratnim i mirovnim profiterima https://www.blic.rs/vesti/politika/dogodila-se-segregacija-uglavnom-su-ubijani-muskarci-savo-manojlovic-objasnio-zasto/2csk555
- Post n°147
No Country wrote:
Океј, хвала. Дабоме, саплео се о Сребреницу и разбио се само тако, али је макар покушао да одговори на питање. ЗЛФ се углавном понаша као да се 90-те никад нису ни десиле, као да Косово не постоји, итд.
To je zato što se mora sa desnicom u koaliciju,
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°148
Не сери. У Јокићевом случају тих линкова напросто нема, а ти си се убио доказујући да је он већа штеточина од Ђоковића, што је ноторна глупост и немали безобразлук.zvezda je zivot wrote:ovo me podseca kad nas je NC pre par nedelja optuzio da smo fasisti sto insistiramo na tome da jokic podrzava vucica. isto je trazio linkove da dokazemo gde je nikolica to podrzao vucica.
- Post n°149
https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/jokic-podrzao-sns-objavljen-spisak-sa-oko-2-000-znacajnih-licnosti-koje-su-podrzale-vucica/
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°150
Јесте, али ипак је ово Блиц који препричава интервју. Могуће је да све то звучи малко друкчије у оригиналу.beatakeshi wrote:Ma ovo je za mršu3pm.zvezda je zivot wrote:evo savo o srebrenici i ratnim i mirovnim profiterima https://www.blic.rs/vesti/politika/dogodila-se-segregacija-uglavnom-su-ubijani-muskarci-savo-manojlovic-objasnio-zasto/2csk555
|
|