Postoji na desetine tvojih komentara o Izraelu koji su svi do jednog prezrivi, netrpeljivi i ratno-huškački. Da, namerno koristim tu reč iz bliže prošlosti, jer još od 90tih nisam video ovakav stepen netolerantnog jednoumlja, jedinstva u mržnji, i histerične istrage neistomišljenika. I boli me kurac baš da ti dokazujem očigledno, imaš bukvalno stotine strana ove teme kao dokazni materijal.Erős Pista wrote:čika Condor wrote:Apsolutno ti ništa ne podmećem. Ti ovde držiš propalestinsku a to znači, jebi ga, i pro-hamasovsku stranu, a nisi dovoljno glup da ti to nije jasno. Negde ti je jasno i da je to principijelno neodbranjivo, ali si previše uobražen da bi se upustio u introspekciju te vrste. Bujrum. Ja sam rekao šta sam imao, a i opet ću, kad mi dođe takva potreba. Slabo volim ove group-think klubove mržnje.
A pa nece moci. Pitao sam te gde sam drzao prohamaskmovsku, pa makar i samo propalestinsku stranu. Ti si rekao - kad sam komentarisao "onog advokata". Rekao sam ti sta i kakon sam komentarisao, ti si slagao da nije bilo tako. Sad smo utvrdili da je bilo bas tako kako sam rekao. Dakle ostao si bez argumenata, i umedto da povuces tvrdnju, ti je ponavljas. Nemas prava da je ponavljas, jer se pokazalo da lazes.
And BTW, nisam baš sasvim slagao ni za onog advokata. Prvo si se izrigao po njemu, diskvalifikovao kao ”najglupljeg u svijet”, pa tek onda napisao kao malo (a vrlo pogrešno!) obrazloženje ”presude”. Potpuno komesraski. Slično i Vasa komentariše nekakav dosta korektan tvit jednim kratkim ”Bljuv!” A koje posle odbija da obrazloži. I tu je potpuno u pravu, u kontekstu ove teme je dozvoljeno isključivo prosipanje pune kofe govana po Izraelu, a i samopodrazumevajuće je, brate.
Last edited by čika Condor on Thu Oct 17, 2024 6:28 pm; edited 1 time in total