31/11/7, +29
Nađi još tri broja za loto.
beatakeshi wrote:Da li treba dići dreku oko glasanja Roma i njihovog klijentelizma? Ima dovoljno dokaza (vidi priču o novobeogradskom centru za socijalni rad). Zarad uštede vremena preskočiti "rasizam". Ove koji potplaćuju odrapiti kako po džepu tako i zatvorski. Naravno i partije koje se time bave. Tomašević da bude trener košarke u zatvoru.
Samo na ovom snimku ima više nego dovoljno informacija koje ukazuju na osnovanu sumnju u izvršenje više krivičnih dela iz čl. 155 i 156 KZ.
— Rodoljub Sabic (@RodoljubSabic) December 23, 2023
A tužilaštvo se pravi nevešto i “ćuti”! pic.twitter.com/UQ47lg5JPT
- Ja sam uvek glasala za manjine, za mikrostranke kao LDP, za nacionalne manjine onda kad sam bila ljuta na tu svoju mikrostranku. S tim sam pomirena i to me ne potresa. Ne volim estradne pojave i dimne zavese na izborima, ako ništa drugo, setimo se Belog i glasova koje je on odvukao. Jaka Demokratska stranka je, po mom mišljenju, najvažnija za postojanje višestranačja, ali ona kao da se planski rastura i tone. Ja ću i dalje glasati za ove moje, što imaju 0,2 odsto, jer neću da se lažem da nas ima više od toga, a neću da odustanem od svojih suštinskih uverenja, kad već nisam dosad, evo skoro već trideset godina.
beatakeshi wrote:Nema nijedna psovka, zato pitam.
Janko Suvar wrote:-Sto si glasao za stranku od o.9 posto koja nije SnS
Iskreno i to kazem sa svim postovanjem, jer i ti tako pisesbeatakeshi wrote:Može i trol, ako ti se bot ne sviđa.
rumbeando wrote:Srbija:
Izbori 2012: 6.770.013 ljudi na spisku
Izbori 2023: 6.500.666 ljudi na spisku
Razlika: 269.347
Popis 2011: popisano 7.186.862
Popis 2022: popisano 6.647.003
Razlika: 539.859
Dakle, birački spisak se za 11 godina smanjio samo upola onoliko koliko bi se moglo očekivati.
Tu i te kako ima prostora za svakojake manipulacije, naročito kad se ima u vidu dodatno brisanje nepodobnih iz njega.