lidija vukućevič, štrljić je sprečena (slomila je obe ruke)
Izbori 2023.
- Post n°651
Re: Izbori 2023.
lidija vukućevič, štrljić je sprečena (slomila je obe ruke)
- Post n°652
Janko Suvar wrote:Iskreno i to kazem sa svim postovanjem, jer i ti tako pisesbeatakeshi wrote:Može i trol, ako ti se bot ne sviđa.
Mislim da ti je palo na pamet da se problematizuje, jer si stariji nesto covek i ne vidis isprva kako bi se stvar citala i tumacila u woke kljucu.
Кога заболе за то. Њоке кљуц у њоке браву.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°653
Ко год рачуна на Несторовића је или ужасно наиван или скроз покварен, а могуће и оба одједном.Del Cap wrote:
субота, 23. децембар 2023.
Носилац листе Ми - глас из народа Бранимир Несторовић изјавио је да његов покрет неће ићи у коалицију.
- Донели смо одлуку о Београду. Данас ћемо саопштити. Нећемо ићи у коалицију - рекао је Несторовић на ТВ Прва.
На питање да ли идемо на нове изборе, Несторовић је одговорио потврдно и додао да су избори занимљив процес и да нема ништа против још једног изласка на биралишта.
Несторовић је истакао да се покрет Ми - глас из народа састао пре свега због Косова и Метохије и поновио да међу основне тачке програма спада и противљење увођења санкција Русији и како је навео ресуверенизација Србије.
- Post n°654
https://insajder.net/prenosimo/nestorovic-necemo-uci-u-koaliciju-ni-sa-kim
Na pitanje da li je tačno da je dvojici odbornika Pokreta ponuđeno da pređu u Srpsku naprednu stranku (SNS), Nestorović je odgovorio da su oni svi punoletni ljudi i da "ne može da ih privede i zaključa".
"Juče sam imao razgovor s njima, znamo da su imali ponudu, znamo i kolika je ta ponuda jer je Beograd malo mesto, cifra je šestocifrena i nije u dinarima", rekao je Nestorović.
- Guest
- Post n°655
Ако је тај од медицине ишта научио, то је колико треба да му ставе у коверту. За сада изгледа нису ставили довољно.
- Post n°656
ne, on je vučićeva izlazna strategija za ponavljanje beogradskih izbora, koji će da se ponove ne zbog krađe već zbog nemogućnosti da se formira vlast
- Post n°657
Trenutno tako izgleda.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°659
End of the day - урадиће тачно оно што Вучић буде хтео од њега. А не верујем да Вучић, у овом тренутку, жели да понови изборе, па ни само београдске. То би био знак слабости. Вучић има тај импулс да иде на тучу са опозицијом где год и кад год може, жели да их сломи и сатре (а такође има и доста добар биланс у томе). Дакле, очекујем да ће да се инати, и да ће то да га скупо кошта.
- Post n°660
Nije tacno da Vucic uvek ide na sukob, veruj mi kao nekome ko to vec godinama pomno prati. Ide na sukob samk kad je siguran u pobedu, inace ide na odlaganje, iznurivanje, zabasurivanje, itd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°661
Treba gledati i SPS.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°662
Летећи Полип wrote:Treba gledati i SPS.
O da. Ali danas (ili juce) su se sastali on i Dacic.
- Post n°663
ne, raspisaće ih ponovo i 'pobediti' ubedljivije
(na lokalne izbore niko ne šalje posmatrače)
(nagađam, naravno)
(na lokalne izbore niko ne šalje posmatrače)
(nagađam, naravno)
- Post n°664
Pa dobro sad. Ne bi ga oni naterali da ih ponovi, da bi ga pustili da još više pokrade.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°665
Ако би данас рекао “добро, пуј пике, имаћемо нове локалне изборе на пролеће” то би био знак слабости и попуштања пред (за сада ипак млаким) захтевима опозиције. Плус је за очекивати да би ти наредни избори били под већом пажњом и присмотром, те би вероватно добио којих 4-5% мање и тако изгубио Београд. Мада је до пролећа далеко.
Тако каже чика-Окам. А шта ће да важи за једно 5 дана или два месеца, ако протести потрају и порасту односно ако се сасвим угасе… о томе је тешко спекулисати.
Тако каже чика-Окам. А шта ће да важи за једно 5 дана или два месеца, ако протести потрају и порасту односно ако се сасвим угасе… о томе је тешко спекулисати.
- Post n°666
Ma od protesta nema ništa. Ciča zima je, praznici, a kreću od razočaravajućeg poraza. Jedino ako ovi urade nešto baš drsko i glupo.
_____
~~~~~
- Post n°667
No Country wrote:Ако би данас рекао “добро, пуј пике, имаћемо нове локалне изборе на пролеће” то би био знак слабости и попуштања пред (за сада ипак млаким) захтевима опозиције. Плус је за очекивати да би ти наредни избори били под већом пажњом и присмотром, те би вероватно добио којих 4-5% мање и тако изгубио Београд. Мада је до пролећа далеко.
Pa ne, nego kao fora ne moze da se formira vlast jer Nestor nece da pomogne da se formira vecina.
_____
- Guest
- Post n°668
Ма слажем се, него мислим да му је то “план Б”. А “план А” је да просто настави да влада Београдом са пуном подршком насмејаног масовног убице мозга, званичном или прећутном.
- Post n°669
Pa da, a izbor zavisi od pritiska spolja.
_____
- Post n°670
Na Nestorovićevoj listi za BG nalazi se Katarina Kovačević, supruga Tomislava Kovačevića, Šapićevog saradnika iz SPAS-a. Tu je i Slobodan Đurašinović, takođe Šapićev saradnik.
— predrag popovic (@popovic_predrag) December 23, 2023
Ne znam da li će oni preći na stranu SNS, ali siguran sam da je Nestorović znao koga stavlja na listu. pic.twitter.com/G5yS6sw74Z
To dvoje su 5. i 6. na listi, taman poslednji dvoje koji ulaze po preliminarnim rezultatima.
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/552/589/ODLUKA%20O%20PRELIMINIRANIM%20REZULTATIMA%20IZBORA.pdf
Lista za Beograd:
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/357/091/Izborna%20lista%20broj%2013.%20MI-GLAS%20IZ%20NARODA,%20ALEKSANDAR%20JERKOVIC.pdf
Lista za Srbiju:
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/356/983/19.%20Mi%20glas%20iz%20naroda%20-%20za%20sajt.doc
- Post n°671
wrote:Zahuktavaju se stvari dakle... Miketić ako započne štrajk apstinencijom, za kontraštrajk će morati da aktiviraju Ivu Štrljić.
- Post n°672
twitter.com/DostaJeBilo/status/1737859063340527749Доста је било (ДЈБ) @DostaJeBilo
Носилац листе Ми-Глас из народа чије се име налази у имену листе на београдским изборима је Александар Јерковић, не др Бранимир Несторовић. Листа се зове: "МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА - Александар Јерковић". Тако се зове и група грађана која је изашла на изборе и она није иста као и друга група грађана која је изашла на парламентарне изборе и која се зове "МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, проф. др Бранимир Несторовић". Сигурно сте то знали. Александар Јерковић је тренутно народни посланик (још увек) са листе НАДА-Милош Јовановић испред Буњевачке странке и заменио је генерала Делића који је преминуо. Десетак дана пре расписивања избора, Александар Јерковић је био у просторијама ДЈБ и предлагао коалицију ДЈБ и његовог покрета "Нема назад - Иза је Србија". О Београду не одлучује ни Несторовић, ни њих 7 из групе МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, већ одлучује 6 кандидата за одборнике који су на београдској листи Александра Јерковића за које нико не зна. Зашто ли је ово тако постављено? Шта мислите? Власт буквално прави бираче будалама из избора у изборе. Подмеће нове, новцате, беле, беље од Белог и задржава власт коју би иначе изгубила да је било мало памети у редовима опозиције. Овако уместо да окупљају, Ђилас са стране про-ЕУ опозиције, и Милош/Бошко/Милица са стране суверенистичке опозиције су све учинили да власт има што лакши посао да сачува Београд. Па су на крају и сами насамарени.
- Post n°673
svako ko ne uzima pare za "ma nije vučić toliko loš" je budalaErős Pista wrote:Trol je realno i tačniji opis. Botovi su oni što na netu ponavljaju rečenice tipa "svaka čast Vučiću", a ovi što kao sa objektivnih pozicija pronalaze nove i originalne načine da zaključe da je Vučić jbg, ipak manje zlo od opozicije, su trolovi. Međutim, i kod njih ima botovskih elemenata u tom ponavljanju zadatih fraza.
- Post n°674
Јерковић је мутан тип. Он је упао на квоту НАДА са избора 2022 али после смрти Божидаар Делића. Међутим, мислим као некаква буњевац или тако нешто. Што је врло чудно, нарочито да што је био на листи НАДА иза Делића. Мада је Делић човек који је наредио "топљење" тенкова, иако се о томе ћутало, све док Тадић баш у кампањи код Марића 2022 није извадио папир. А то је занимљиво јер је Делић био у СРС и СНС након тога.
Опет, ако ДЈБ неког напада онда ни то баш није чисто. Оно што видим на друштвеним мрежема је да су се неки провокатори почели окретати против Несторовића када је почео да прича како СНС покушава да им купује посланике.
Опет, ако ДЈБ неког напада онда ни то баш није чисто. Оно што видим на друштвеним мрежема је да су се неки провокатори почели окретати против Несторовића када је почео да прича како СНС покушава да им купује посланике.
- Post n°675
Вучић покушава да тргује, ево београдски избори али заћутите за целу државу.