beatakeshi wrote:Depeovci nešto mucaju
Bujke ne muca
Velimir Bujanec
17 h ·
NISU ŠALE ZA UMOVE MALE: Kako će neki politički trabant, bez obzira na boju, prestići jedan Ferrari - koji ide 300 na sat?!
#nekpatedušmani
Broj konjskih snaga moćnog Ferrarija mjerljiv je sa uspjehom i impresivnim brojem osvojenih preferencijskih glasova gospodina Bartulice na EU izborima. A broj konjskih snaga trabanata iz raznih stranaka, sličan je broju glasova kojima su se luzeri osramotili - i sada se zbog toga ljute.
#tkogubiimapravodaseljuti
Kada, unatoč svim silnim napadima lijeve medijske kamarile, hrvatski čovjek osvoji najveći broj glasova na izborima – onda su mnogi na njega ljubomorni jer se pokazao kao politički Ferrari kojega raznobojni trabanti nikako ne mogu dostići, a kamo li - prestići.
#štonanebusjavisoko
Tu su i politički demagozi, koji (kada izbore neku funkciju) na posao prvih par dana idu na biciklu, a sa susjedima se svađaju oko garaža - u kojima parkiraju automobile i na taj način valjda čuvaju okoliš od, kako kažu, štetnog djelovanja CO2. Treći otvoreno lažu cijeloj naciji o vlastitoj “poniznosti” i voznome parku koji je mnogo luksuzniji od javno prezentiranoga. Na stranu svi “manifetluci”, al’ nisu šale za umove male!
PRIJATELJI, ČESTO MISLIM NA VAS! I dobro vas poznajem…
Vaš Bujo!
Postizborna šutnja vrijedi samo za Most, ali ne i za one koji su pobijedili!
#bujicatim
Velimir Bujanec
1 d. ·
VIDEO: MARIO RADIĆ U BUJICI O VELIKOJ POBJEDI DP-a NA EUROPSKIM IZBORIMA!
RADIĆ OSJEĆA BILO NARODA I ČVRSTO JE STAO UZ BARTULICU: “Ovo su peti izbori na kojima Domovinski pokret pobjeđuje! Mi smo stožerna stranka hrvatske desnice i treća snaga u državi!”
EKSKLUZIVNO ZA BUJICU! STJEPO BARTULICA U PRVOM JAVLJANJU NAKON BRILJANTNE POBJEDE: - Mogao sam doći i na magarcu, svejedno bih bio pobjednik, a ljevica bi me isto napadala! Došao sam u crvenom Ferrariju jer istu boju ima i portal koji mi je napadao obitelj, nek’ pate, zaslužili su i gore!
BUJICA OBJAVILA URNEBESNI PRILOG: KAKVO RUGANJE IVANI KEKIN! Ekstremna ljevičarka iz Možemo pljuje po Bartulici, a Mladen Grdović pjeva Crveni Ferrari!
“Domovinski pokret je stožerna stranka hrvatske desnice i jedino mjesto okupljanja svih zdravih nacionalnih snaga,” izjavio je u Bujici Z1 televizije Mario Radić, zamjenik predsjednika DP-a: “Europski trend je jasan i mi smo ga potvrdili. Uvjerljivo smo treći – iza HDZ-a koji postoji 33 godine - i SDP-a, koji po nekima postoji isto toliko, a zapravo – 79 godina!”
BARTULICA NAJAVIO PRVU AKCIJU U BRUXELLESU: - U Europskom parlamentu organizirat ću izložbu o komunističkim zločinima u Hrvatskoj od ’45. do ’90. godine! Baš me briga što će na to reći Fred Matić!
ZA SVE POSTOJI PREDIZBORNA ŠUTNJA, A SAMO ZA MOST - POSTIZBORNA: Pogledajte face ćuprijaških luzera, koje su DP, Bartulica i Radić na europskim izborima potukli do koljena! Voditelj Bujice zapitao se javno: gdje je nestao Nikola Grmoja?!
MAESTRALAN ZAVRŠETAK EMISIJE: Bujanec podsjetio kako je prije pet godina na izborima za EU parlament podržao Ružu Tomašić, koja je tada dobila isti postotak kao i Stjepo Bartulica u nedjelju! Svi drugi su politički potonuli, a Bujica je potvrdila izniman utjecaj na desnom dijelu političkog spektra.
CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE: