by tanjajedaska Wed May 29, 2024 8:43 am
Imam utisak da su Srbeki u Banovini istog reda kso lgbt i metro persone ocde: ako su poslusne i korisne da se pokazu, mogu i na funkcije, a ako su anonkmni - neka beru kozu na siljak. Evo neka kazu tamosni zitelji kako je. A inace puna mi je Luj Viton firmirana torbetina tih izuzetaka, tipa poslednji Irokez a casna starina Kolorado Springsa ili pretposlednji Goranac i zadnji Janjevac u cojpj se slasticarni u Rijeci okuplja sav svet "bez obzira hgede rasne, nacionalne, verske i navojacke pripadnosti", "nekad bio delegat u SSRN Hrvatske a sada clan HDZ u komisiji za odnos sa Marsovcima", vec bih da bude normalno da obicna bivsa srednja klasa moze da dane dusom bez straha od rikosets i sudija sa crnim staklima.
Tako da nije lijepo Pupovac biti, kano bjeloglavi sup pod zastitom MUP-a, vec bih ja birala anonimni zivot u Londonu, da budem sobarica, bejbisiterka, peracica WC solji i mozda zrtva seksualnog nasilja od strane sefa, ds drugosrbijanski uzivam u slobodi od palanke u kosmopolitskom Londonu i da saljem kuci selfije s Trafalgarskog skvera i nivseg Marki klaba i kukam: "Pretvorili ga u kladzaru, kukao im Oto Bihali Merin i ciganski gradonacelnik!", da bydem gradjanka sveta, da me lepo izbode nozem neki alah akbar fanatik, pa da me bog vidi.