Rusija i sve vezano za nju
- Post n°251
Re: Rusija i sve vezano za nju
Krajnje je vreme da Putinara zatrazi azil na zapadu
- Post n°252
Thomas Sankara wrote:Krajnje je vreme da Putinara zatrazi azil na zapadu
Dođe Vagner pred Kremlj, traži Putina a on se u video obraćanju javi sa nekog aerodoroma u Holandiji i kaže da se dobrovoljno predao haškom sudu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°253
Thomas Sankara wrote:Krajnje je vreme da Putinara zatrazi azilna zapaduu Srbiji
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°254
fikret selimbašić wrote:Thomas Sankara wrote:Krajnje je vreme da Putinara zatrazi azil na zapadu
Dođe Vagner pred Kremlj, traži Putina a on se u video obraćanju javi sa nekog aerodoroma u Holandiji i kaže da se dobrovoljno predao haškom sudu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°255
Mnogo gadna situacija
hocemo li ga praviti od blata sa sve stiklama ?
kako ne biti zabrinut...
svako iole normalan je zabrinut
kako ne biti zabrinut...
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°257
a o zabrinutosti - pa svako normalan i jeste zabrinut bez prestanka od 24. februara 2022, pošto je nuklearna sila napala svog suseda, svoju braću zapravo, i to bez ideološke i tehničke pripreme. super su mi ovi koji su se sada zabrinuli. a šta ste do sada radili, veselo i spokojno fapa fapa fapa ispod stola?
- Post n°258
Samo pravda za Meazzu, on je bio zabrinut cim je bilo jasno da se Ukri ne predaju i kad je kolektivni Z poceo slati oruzje.Rowley Birkin QC wrote:a o zabrinutosti - pa svako normalan i jeste zabrinut bez prestanka od 24. februara 2022, pošto je nuklearna sila napala svog suseda, svoju braću zapravo, i to bez ideološke i tehničke pripreme. super su mi ovi koji su se sada zabrinuli. a šta ste do sada radili, veselo i spokojno fapa fapa fapa ispod stola?
_____
- Post n°259
Ferenc Puskás wrote:Mnogo gadna situacija
kako ne biti zabrinut...
Rowley Birkin QC wrote:
I see what you did there
+1
_____
- Post n°260
Rowley Birkin QC wrote:a o zabrinutosti - pa svako normalan i jeste zabrinut bez prestanka od 24. februara 2022, pošto je nuklearna sila napala svog suseda, svoju braću zapravo, i to bez ideološke i tehničke pripreme. super su mi ovi koji su se sada zabrinuli. a šta ste do sada radili, veselo i spokojno fapa fapa fapa ispod stola?
U Moskvi i Piteru sve bilo normalno!
_____
- Post n°262
A sad...Erős Pista wrote:Rowley Birkin QC wrote:a o zabrinutosti - pa svako normalan i jeste zabrinut bez prestanka od 24. februara 2022, pošto je nuklearna sila napala svog suseda, svoju braću zapravo, i to bez ideološke i tehničke pripreme. super su mi ovi koji su se sada zabrinuli. a šta ste do sada radili, veselo i spokojno fapa fapa fapa ispod stola?
U Moskvi i Piteru sve bilo normalno!
Sta kazes? Poceo rat picka ti materina!
_____
- Post n°263
Russian National Guard units are lying next to the Kashira highway on the approaches of Moscow. Waiting for Wagner units to arrive.
Koliko ja kužim, ovi kao hoće da nuklearno eskaliraju, a mi im kao ne damo.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°264
Ja sam odustao od kuženja. Sve čekam ko će izaći "from the woodworks" i podržati Vagner nakon ulaska u Moskvu.
- Post n°265
Sad sam počitao naslov na Huffpost:fikret selimbašić wrote:Russian National Guard units are lying next to the Kashira highway on the approaches of Moscow. Waiting for Wagner units to arrive.
This Bridge Standoff Between Baboons And Lions Is What You Need For Happiness Today
Last edited by Vilmos Tehenészfiú on Sat Jun 24, 2023 7:52 am; edited 1 time in total
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°266
Rowley Birkin QC wrote:Ja sam odustao od kuženja. Sve čekam ko će izaći "from the woodworks" i podržati Vagner nakon ulaska u Moskvu.
Ma, ne kužim ništa još uvijek. Malo se zajebavam na račun zabrinutosti da je bolje da ostane Putin jer je on ipak razuman čovek a ko zna ko može da zasjedne na vlast nakon njega. A slika rosgvardejaca me podsjetila na JNA u Sloveniji, vjerujem da bi i izjave ovih koji su zalegli ličile na izjavu Bahrudina Kaletovića. Pišući post skontah da je i u Sloveniji sranje krenulo u zadnjoj dekadi juna.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°267
Ovi za sada spokojno razgrću kamione, nema još uvek značajnog otpora, stvari izgledaju vrlo neobično i zapravo ne znam da li je ikada sproveden ovako brz, dubok i ambiciozan kopneni udar.
- Post n°268
Битка на Неретви спада са првог места међу биткама које се најпомније проучавају на војним школама...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°269
neka neko dokon stavi zastavu brundija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°270
kondo jesi zabrinut?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°271
Vilmos Tehenészfiú wrote:kondo jesi zabrinut?
Svjetska ljevica je u krizi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°272
E, aj dajte poll, da vidimo ko za koga navija.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°273
Levica? Cela zapadna demokratija + ukrajinsko meso na rasprodaji, mesecima ne mogu da vrate ove nemače pojma nazad u Rusiju, a za jedan dan Putinov kuvar sa 25 hiljada razbojnika osvaja grad koji ima 12 miliona stanovnika.
Holivud i Bolivud filmove da snimaju.
btw.
1. za sad nijedna jedinica vojske nije pristupila Wagneru
2. AP Wagner na Telegramu nema vesti od 10,40 pre podne, a o televiziji da ne govorim.
edit2. Javio se AP Wagner čim sam ga pomenuo. Obećavaju osvetu
Holivud i Bolivud filmove da snimaju.
btw.
1. za sad nijedna jedinica vojske nije pristupila Wagneru
2. AP Wagner na Telegramu nema vesti od 10,40 pre podne, a o televiziji da ne govorim.
edit2. Javio se AP Wagner čim sam ga pomenuo. Obećavaju osvetu
Last edited by Notxor on Sat Jun 24, 2023 9:56 am; edited 2 times in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°274
Летећи Полип wrote:E, aj dajte poll, da vidimo ko za koga navija.
Ali da moze da se glasa za vise od jedne opcije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°275
Dadada, obavezno stavite “zemljotres” kao treću opciju.
_____