Naprednjakluk
- Post n°402
Re: Naprednjakluk
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°403
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°404
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°405
inč se svako malo vratim na ovaj kad u pogon stignu neki kolačići i kafica pa zamezim da sva čula uživaju
- Spoiler:
- Šešelj je tražio da likvidiram Vučića
(...)
- Kad sam prvi put uveo Vučića u Šešeljevu kancelariju pristojno su se pozdravili. Šešelj, vidno nervozan, pitao ga je koliko ima godina. „Dvadeset dve, gospodine predsedniče", odgovorio je Vučić. Šešelj je nastavio čudnim pitanjem: „Koliko si žena jebao dosad?" Vučić ponovo smireno kaže: „Tri, gospodine predsedniče". Šešelj tada povišenim tonom pita: „Koliko puta?" Tada Vučić zastane, začuđen pitanjima, ali se, posle kraćeg vremena, pribrao i tiho rekao: „Pa, po jednom, gospodine predsedniče". Tada Šešelj prasne i pita: „Kako onda zadovoljavaš seksualni nagon?" Vučić se potpuno zbunio: „Pa, onanišem, gospodine predsedniče". Na to Šešelj vikne: „Marš odavde, jebo te onaj ko te doveo!" Vučić brizne u plač i izađe iz prostorije. Za njim sam izašao i ja. Stigao sam ga, uhvatio ga pod ruku i, onako uplakanog, odveo u svoju kancelariju. Rekao sam mu da je ovo nesporazum, da je on samo kolateralna šteta usled Šešeljeve nervoze i preporučio sam mu da se drži Dragana Todorovića, koji je u to vreme bio predsednik Gradskog odbora.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°406
Ok su mi i epizode sa Stojkovicima 48:41
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°407
Learn who currently controls the world and is responsible for the destruction. pic.twitter.com/BGQuYDkn4U
— Salty IrishGirl (@IrishAmerican27) November 13, 2023
- Post n°408
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°411
no comment pic.twitter.com/xTaUyYyVm6
— BABE-BAhati BEograđani (@BaOgra) November 15, 2023
- Post n°412
:zvuk sa kraja predloga iz Utiska Nedelje:
- Post n°413
Tokom sinoćne debate na RTS-u Vladimir Đukanović za izjavu da on nije rekao da "žene prijavljuju četvrtkom nasilje" dobio je #kratkenoge.
— #dasenelazemo (@istinomer) November 15, 2023
Pogledajte zbog čega pic.twitter.com/nqN3tyCww7
- Post n°414
LEGENDARNI DEKI TOMAŠEVIĆ ZAIGRAO KOLO SA PENZIONERIMA: Predstavnici liste "Srbija ne sme da stane" na druženju sa najstarijima
Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" večeras se druže sa penzionerima u Kuli.
Legendarni košarkaš Deki Tomašević se uhvatio u kolo sa najstarijim sugrađanima, a kako je to izgledalo možete videti na snimku ispod.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°415
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°416
Jako davno je bila mlada, lepa, ambiciozna doktorka koja obećava. Postigla je svetski priznatu karijeru. Ima ordinaciju ili polikliniku gde se na njen pregled čeka 6 meseci a naplaćuje basnoslovno (oko 50 000 dinara).
— Slavica Plavšić (@SlavicaPlavsic) December 2, 2023
I sada, pred kraj karijere javno izražava divljenje najvećem… https://t.co/JdZleIhSYq
I sada, pred kraj karijere javno izražava divljenje najvećem diktatoru u Evropi!?
Možda će nova vlada imati i novu ministarku zdravlja? Možda se za to preporučuje!?
Nemam drugo objašnjenje.
- Post n°417
- Post n°418
Rusofilrumbeando wrote:
I sada, pred kraj karijere javno izražava divljenje najvećem diktatoru u Evropi!?
Možda će nova vlada imati i novu ministarku zdravlja? Možda se za to preporučuje!?
Nemam drugo objašnjenje.
- Post n°419
Мирно спавај Србијо!
— Немања Шаровић (@NemanjaSarovic) December 2, 2023
Најумније главе СНС-а заступају твоје интересе широм света!
ОСЦЕ конференција о стању људских права и основних слобода, Варшава, октобар 2023. pic.twitter.com/bWmONXKId8
osoba:
https://nova.rs/magazin/lifestyle/blam-pomocnice-ministra-ukopala-se-lapsusom-na-instagramu-pokusala-sve-da-ispravi-ali-kasno/
- Post n°422
- Post n°424
- Post n°425
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...