Naprednjakluk
- Post n°427
Re: Naprednjakluk
Горан Весић
@sicveO11
1991. година пре одласка на факултетску прославу.
Ту је мој портабл телевизор који сам селио са собом, али и књиге. Три књиге у браон повезу су из сабраних дела Слободана Јовановића. Сећам се да сам штедео да бих купио тај комплет. Слободан Јовановић је објављен први пут после Другог светског рата у издању БИГЗ-а 1990. године.
Упијао сам сваку његову реченицу из наше националне историје и открио један нови свет. У томе ми је много помогао, као и мојим колегама, наш професор на Правном факултету Сима Аврамовић, данас српски амбасадор при Светој столици.
@sicveO11
Ту је мој портабл телевизор који сам селио са собом, али и књиге. Три књиге у браон повезу су из сабраних дела Слободана Јовановића. Сећам се да сам штедео да бих купио тај комплет. Слободан Јовановић је објављен први пут после Другог светског рата у издању БИГЗ-а 1990. године.
Упијао сам сваку његову реченицу из наше националне историје и открио један нови свет. У томе ми је много помогао, као и мојим колегама, наш професор на Правном факултету Сима Аврамовић, данас српски амбасадор при Светој столици.
_____
????
- Post n°428
MNE wrote:pravi si mizogini bumer
Мизогин је гроф.
Не, ово пумпање усана нема везе са полом, напросто је ружно и тужно.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°429
Janko Suvar wrote:Горан Весић
@sicveO11
tzv. sima slina.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°430
mada makar nije morbidni krimogeni pedofil kao osnivac naprednjaka oliska antic.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°431
polako s predrasudama kolega ni za antića se nije znalo dok se nije odronio s liticeboomer crook wrote:makar nije
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°432
https://www.politika.rs/scc/clanak/588490/Macura-o-odluci-da-bude-kandidatkinja-na-listi-SNS-a-Nisam-opozicija-zdravom-razumu)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°433
Hvala youtube sto mi je preporucio Bulatovicev nastup, nisam do sada gledao nijedan.
Na 32:30 - "Kad je bio kod mene da se uclani, ja mu kazem - Djilase, pocisti ono tamo, on ode i pocisti..."
Na 32:30 - "Kad je bio kod mene da se uclani, ja mu kazem - Djilase, pocisti ono tamo, on ode i pocisti..."
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°434
Jel ima nešto o ćuranu po imenu Loverboy
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°436
Ovdasnja SNS botina, odbornik i predsednik MZ se razocarao u SNS
Kako me sve veci broj ljudi kontaktira u poslednje vreme misleci da sam clan SNS, drage komsije prijatelji i poznanici NE NISAM VISE CLAN SRPSKE NAPREDNE STRANKE !!! ova namestaljka kao i mnoge druge su samo kap u nizu koja je prelila casu da donesem odluku i napustim tu stranku i vratim im odbornicki mandat, jer to vise nije ona stranka za koju sam se iskreno borio i zalagao. Aleksandar Vucic je javno na sastanku gradskog odbora obrativsi se putem interfona posle pobede na lokalu rekao da ne brinemo nista i da se nista nece odlucivati dok on ne obavi razgovor sa svima nama poverenicima ali to je bila izgleda samo jedna laz ( ili je njega neko debelo slagao) da bi dobili na vremenu da se svakojaki sljam popakuje na pojedine funkcije i da sav ovaj narod koji ga je bodrio sve ove godine bukvalno izda. PITAM TE ALEKSANDRE VUCICU DA LI SI SVESTAN ZA KOGA TRAZIS DA GLASAMO U OVOM GRADU?????
Ova dokumenta sam pribavio preko informacija od javnog znacaja. Nikola Begovic tadasnji direktor JKP Stari grad svojim imenom i prezimenom potpisuje dokument gde optuzuje mene i koleginicu iz JKP Vodovod Sabac da smo ukrali pazar i da postoje kamere koje su to zabelezile i da se vidi da smo to KOLEGINICA I JA a ne njegova zaposlena radnica iz JKP Stari grad !!!! SRAM TE BILO BEGOVICU!!!!
Zapravo taj snimak misteriozno nestaje ( kako mi je Begovic rekao putem telefona da Ivica Zivkovic i ON pregledaju snimke koji su misteriozno nestali) i nastaje opsti haos ali kako je pravda spora ali dostizna dogadja se jos jedna kradja i policija po mom nezvanicnom saznanju dolazi do snimka od prve kradje gde se videlo da je to pocinila zaposlena iz JKP Stari grad.
E sad ide oko za oko zub za zub....
Ovo je samo pocetak....
Ko je ucestvovao u prikrivanju dela mora snositi krivicnu odgovornost!!!!!
https://www.facebook.com/mladen.colic.372
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°437
Проблем је што ти разочарани, видели смо и на овдашњем примеру, заврше код Милице…
- Post n°438
Samo da se raspu na vise sto vise strana. Ovog ne bih voleo da vidim u strankama koje zaokruzujem na izborima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°439
Da vidimo sta radi tw nalog koji je objavio Miketicev snimak
Upravo sam čula info da je Ivica prvi OVERIO snajku, a kad je prestala da ga radi prosledio je sinu… 🤮🤮🤮 Malo je reći da sam zgrožena i zgađena da ovo postoji… A mislila sam da je dno bilo što je Dijana Diline bila sa njim :nauseated_face:
— Nina Krunić (@nina_krunic) December 12, 2023
PROBAŠ OCA, DOBIJEŠ SINA fujčina #caosvima… pic.twitter.com/W4YNEPkqPh
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°440
https://www.vreme.com/vesti/izbori-u-vojvodini-na-marginama-za-koga-gradjani-mogu-da-glasaju/Vojvođani će birati između 13 lista, a na prvom mestu se nalaze naprednjaci i njihovi koalicioni partneri. Lista se zove "Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“. Sam sastav liste ukazuje da se struja Igora Mirovića, dosadašnjeg premijera, izgubila unutarstranačku bitku sa ekipom sadašnjeg predsednika SNS-a Miloša Vučevića, koji je blizak sa porodicom Vučić. Prema nekim informacijama, Mirović više neće biti predsednik vojvođanske vlade, nego će biti degažiran na neko ambasadorsko mesto.
- Post n°441
Za Sarovica se mora reci da mu leze razgovori sa naprednjacima.
Zvao je ljude sa liste koji su podrzali Vucica
Zvao je ljude sa liste koji su podrzali Vucica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°442
Nasumično sam poslušao, utisak mi je da ih je sve sramota.
- Post n°443
Simeunovic pola sata trtlja kako ne moze da prica. Jedino Azdejkovic nije bezao od odgovora
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°444
+1
Sumeunovic ubedljivo najjadniji. Azdejkovic bar otvoreno odgovorio na sve.
Sumeunovic ubedljivo najjadniji. Azdejkovic bar otvoreno odgovorio na sve.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°445
ne shvatam poentu poziva, kao da zoveš dame (ne)sumnjivog morala da ih pitaš što se bave prostitucijom
- Post n°446
Darko Tanasković (na njega sam naleteo) sigurno nije od te fele.
- Post n°447
Da ! Pa ?
— black & white (@bianconerobgd) January 13, 2024
Vozio drogiran i bez vozačke dozvole !!! Srećom, nije ubio nikog. Za ostalo se zna. Puštanje na slobodu i sve ispočetka. Malo droge, malo bez dozvole...
SNS, članska karta, jača od policije ! pic.twitter.com/UkGdqSXtIG
- Post n°448
pa šta ćeš u SNS-u
— Radomir Martin (@radomir_martin) January 14, 2024
_____
★
Uprava napolje!