Ladno jeste na poternici u Hrvatskoj… https://t.co/ad1cw8hTKy
— mila sila (@tetkinozlato) July 10, 2023
Naprednjakluk
- Post n°201
Re: Naprednjakluk
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°202
Летећи Полип wrote:Uh, ja se nadam ovom spisku kapilarnih glasova. To mi je bila grešna fantazija. Oborimo ove s vlasti, zaplenimo data baze sa spiskom njihovih članova, a onda ih lustriramo. Kada sam baš nabrijan, oduzmemo im i biračko pravo. Al onda preokret, jebi ga, jer i ja imam osećaj za tragično. Ko u Dnevniku Dijane Budisavljević, dolazi inspektor preletač, i zaplenjuje sve trake s podacima. Onda ide montaža, kreće neka bezvezna metiljava muzika, i onda scene porodične idile iz naprednjačkih domova, kao da se ništa nije desilo, seku ćurku i slažu na tanjire, i tako nešto. Tako sam ja to očekivao. Kad ono prc! Evo spiskova sad odma! E pa, (zlo)upotrebiće se, s guštom.
Može dobar film da se napravi, bot dobije spisak koga da lajkuje a koga da napušava. Nešto kao digatalni i društvenomrežni Das Leben der Anderen. Ćini mi se da bot većinu tih koje duži, uglavnom ne poznaje..može npr. da se nakon dužeg rada zaljubi u nekog od protivnika, može da popizdi i ubie nekog od svojih, da otvori naloge sa kojih u slobodno vrijeme botuje za opoziciju. Može i You've got mail varijanta, samo retweet umjesto mail.
Last edited by fikret selimbašić on Mon Jul 10, 2023 8:15 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°203
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°204
dobro veče, srećan vam novi spot targetiranja novinara i medija
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 10, 2023
pogledajte, uživajte, preporučite prijateljima
ako budemo imali sreće, kuća nekog od njih biće zapaljena uskoro, ili će biti prebijeni na ulici
(podelio na instagramu član glavnog odbora sns i direktor laste) pic.twitter.com/76h2LMykcO
- Post n°205
Smem da se kladim da su Telekom (a narocito cerka firme povezane sa njim) i bolnice, poput recimo one na Bezaniji cija direktorka Marija Zdravkovic stalno seta sa Malim i Brnabicevom puni nekakvih inzenjera, lekara, satro kvalitetnog kadra, koje je zapravo tiho i bez mnogo pompe kupovalo (ne)radna mesta preko Vucicevih satrapa, porodicnih veza itd.
- Post n°206
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°207
- Post n°209
rumbeando wrote:dobro veče, srećan vam novi spot targetiranja novinara i medija
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 10, 2023
pogledajte, uživajte, preporučite prijateljima
ako budemo imali sreće, kuća nekog od njih biće zapaljena uskoro, ili će biti prebijeni na ulici
(podelio na instagramu član glavnog odbora sns i direktor laste) pic.twitter.com/76h2LMykcO
obriso 🥲 https://t.co/px8RzkKdcI pic.twitter.com/gqCozZrP3u
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) July 10, 2023
- Post n°210
Ne znam koliko si popratio egzotičnu rubriku "Moj život u inostranstvu" na Politici, tamo ti lik kuka kako u Švedskoj u koju je doselio sav dobronamjeran al poreznoskeptičan ubiru porez, zamisli!!!! I nikako da odseli iako ubiru porez na kišu, čak i kad ne pada!!!konjski nil wrote:samo ti huli pa će jednoga dana i poslednji pekar frizer i slastičar zapaliti u lozanu da opslužuje šiptarina i arapina a vi ćete ostat u kineskom kolhozu da motikanjem plantaže krumpira otplaćujete sns kredite da da jednoga dana
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°211
evo još jednog anonimnog naloga na tiktoku, slični akteri pod napadomhttps://t.co/KZOH19e4bW
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) July 10, 2023
istovremeno kači i post urednika svih tabloida pod kontrolom vlasti, tw nalog @ lazidetektor
šta taj objavi na tviteru, pojavi se u svim tabloidima kao "vest" https://t.co/px8RzkKdcI pic.twitter.com/JxGz0cbDyf
- Post n°212
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°213
- Post n°214
- Post n°215
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°216
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°217
ne znam šta da mislim o spisku i kome spisak šteti a kome koristi i nemam predstavu može li se kapitalizovati i ide li priča o spisku dalje od društvenih mreža. ovaj lik što je pustio spisak je deo 1244 antivax ekipe, što ne pomaže u smatranju
- Post n°218
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°219
Kakav sljam sa dna kace i krokodilske suze.
Cini mi se da je presusila slavina ili je skartirana iz nekog drugog razloga
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°220
– Ukoliko je sve to tačno, onda je to samo još jedan znak kršenja sloboda, znak da je jedino važno kako se šta predstavi, bez obzira na to koliko jeste ili nije tačno, pokušaj da se formira drugačija slika pre svega o političkim protivnicima, određenim događajima. Isto tako, ako su ti ljudi zaposleni i u javnom sektoru, primoravani, ucenjivani, radi posla koji obavljaju, to je i grubo kršenje zakona. Uopšte, ta slika je daleko od moralne, kao i onaj snimak koji smo čuli kako se naručuje određeno pitanje novinarki – kaže Mihajlović za Danas.
Ipak, ona za Danas ističe da tokom njenog članstva u Srpskoj naprednoj stranci nije imala informacije o postojanju pomenutih spiskova.
– Nikada me niko ništa nije pitao, niti informisao, niti sam ikada prisustvovala bilo kakvim razgovorima, inicijativama ili situacijama koje bi na bilo koji način ukazale da to postoji. Ali sam kao i svi mogla da vidim da se na određene vesti, reaguje horski, na određene ljude, sa gotovo istim rečenicama, te da postoji čitav hodogram kako reagovati u kojoj situaciji – objašnjava ona.
Mihajlović za Danas ističe da je neophodno da nadležni organi provere navode, te primene adekvatne zakone u skladu sa prikupljenim informacijama.
– Imajući u vidu da je, dok sam bila ministarka, bilo puno krivičnih prijava koje smo kao ministarstvo podnosili i nikada niko nije reagovao, verujem da neće ni sada – ocenjuje Mihajlović.
Komentarišući tišinu koja dolazi iz redova vladajuće stranke, te da se niko do sada nije oglasio ovim povodom, Mihajlović ističe da „SNS odavno nije ni blizu one stranke koja je bila“, te da je to „ponovo radikalna stranka“ i „pusta partija lobista i interešdžija“.
„Međutim, šire gledano, ovakve stvari urušavaju poverenje građana, generalno u politički život i to je poseban problem. To igranje sa ljudima, odnosno sa formiranjem njihovog mišljenja, je sramno, ali govori da drugačije teško dobijaju podršku. Ako moraju kroz takvo organizovanje botova ili kao i mnogi funkcioneri ili većina da na desetine puta ponavljaju ime predsednika partije, to govori koliko tu nema ni politike ni ideologije – zaključuje Mihajlović za Danas.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ja-sam-sokirana-zorana-mihajlovic-za-danas-o-spisku-na-kojem-je-14-000-bot-naloga-sns/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°221
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°222
ti si mlada pa ne znaš da je Najmudriji čije Misli treba slediti svojevremeno tu nakaznu rupčagu white guilt tripera nazivao švediokratijom a njene žitelje švediotima i to je i tada bilo tačno a naročito prilikom kvislinškog pakta s kovidomBleeding Blitva wrote:u Švedskoj
bogarala je po tw kako su se drugi u tom njenom prknovcu obogatili a njoj ništa tkd je u pitanju standardni izvor revolucionarnog zanosa i pravedništva odn gde sam tu jadisident wrote:Cini mi se da je presusila slavina ili je skartirana iz nekog drugog razloga
bgm doteralo do duvara moraće ponovo da se izglasaju demokrate kako bi iskijali sva srs zaduživanja i hajdučiju pa da posle 10 god ustanu belolistićari da ponosno vrate politiku u politikuficfiric wrote:to govori koliko tu nema ni politike ni ideologije – zaključuje Mihajlović
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°223
konjski nil wrote:bogarala je po tw kako su se drugi u tom njenom prknovcu obogatili a njoj ništa tkd je u pitanju standardni izvor revolucionarnog zanosa i pravedništva odn gde sam tu ja
Normalno. Celo clanstvo SNS je tu zbog koristi i ako nema dovoljno plena za sve, krecu problemi. Da nije bilo bojkota lokalnih izbora 2020. plen bi im bio manji pa bi i nezadovoljnih bilo vise ali opoziciju je tad vise interesovalo da ostavi Vucica bez legitimiteta, pa da on zbog toga lomi kvake i grize pesnicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°224
Samohrana majka koja je pisala pod pseudonimom Ksenija Savić, "lepim, biranim rečnikom".
— Fortuneteller (@SilverB89630825) July 10, 2023
Sad plače i kaje se jer je direktor hteo da je zaskoči.
Žalimo li je? pic.twitter.com/7vV3PHWjSW
Pretili. Vređali. Najstrašnije lagali. Proganjali i fotografisali sa decom na bazenu, igralištu, igraonici i kačili na mreže uz komentare kako sam srećna, kako me ne dotiče postupak. Montirali gole fotografije. Objavili zdravstveni karton i sve podatke. Empatije nemam, žao mi je.
— Marija Lukić (@MarijaLukic36) July 11, 2023
- Post n°225
_____
????