Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naprednjakluk

ficfiric

Naprednjakluk - Page 9 Empty Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric Mon Jul 10, 2023 6:05 pm

_____

Uprava napolje!

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Jul 10, 2023 8:09 pm

Летећи Полип wrote:Uh, ja se nadam ovom spisku kapilarnih glasova. To mi je bila grešna fantazija. Oborimo ove s vlasti, zaplenimo data baze ™ sa spiskom njihovih članova, a onda ih lustriramo. Kada sam baš nabrijan, oduzmemo im i biračko pravo. Al onda preokret, jebi ga, jer i ja imam osećaj za tragično. Ko u Dnevniku Dijane Budisavljević, dolazi inspektor preletač, i zaplenjuje sve trake s podacima. Onda ide montaža, kreće neka bezvezna metiljava muzika, i onda scene porodične idile iz naprednjačkih domova, kao da se ništa nije desilo, seku ćurku i slažu na tanjire, i tako nešto. Tako sam ja to očekivao. Kad ono prc! Evo spiskova  sad odma! E pa, (zlo)upotrebiće se, s guštom.

Može dobar film da se napravi, bot dobije spisak koga da lajkuje a koga da napušava. Nešto kao digatalni i društvenomrežni Das Leben der Anderen. Ćini mi se da bot većinu tih koje duži, uglavnom ne poznaje..može npr. da se nakon dužeg rada zaljubi u nekog od protivnika, može da popizdi i ubie nekog od svojih, da otvori naloge sa kojih u slobodno vrijeme botuje za opoziciju. Može i You've got mail varijanta, samo retweet umjesto mail.

Last edited by fikret selimbašić on Mon Jul 10, 2023 8:15 pm; edited 1 time in total

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jul 10, 2023 8:11 pm

Naprednjakluk - Page 9 3579118792 Naprednjakluk - Page 9 3579118792 Naprednjakluk - Page 9 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Jul 10, 2023 9:11 pm

Filipenko

Post by Filipenko Mon Jul 10, 2023 9:19 pm

Imajte samo na umu da vas na tim spiskovima nece toliko sokirati botovi, vec koliko je "pristojnog sveta" zapravo kupovalo poslove i polozaje preko lica povezanih sa strankom. Just saying.

Smem da se kladim da su Telekom (a narocito cerka firme povezane sa njim) i bolnice, poput recimo one na Bezaniji cija direktorka Marija Zdravkovic stalno seta sa Malim i Brnabicevom puni nekakvih inzenjera, lekara, satro kvalitetnog kadra, koje je zapravo tiho i bez mnogo pompe kupovalo (ne)radna mesta preko Vucicevih satrapa, porodicnih veza itd.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Jul 10, 2023 9:21 pm

+1

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Jul 10, 2023 11:17 pm

Ima ceo snimak ispovesti na linku:

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jul 10, 2023 11:37 pm

Pakao
    plachkica

Post by plachkica Mon Jul 10, 2023 11:46 pm

rumbeando wrote:

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Mon Jul 10, 2023 11:49 pm

konjski nil wrote:samo ti huli pa će jednoga dana i poslednji pekar frizer i slastičar zapaliti u lozanu da opslužuje šiptarina i arapina a vi ćete ostat u kineskom kolhozu da motikanjem plantaže krumpira otplaćujete sns kredite da da jednoga dana Naprednjakluk - Page 9 2304934895
    Ne znam koliko si popratio egzotičnu rubriku "Moj život u inostranstvu" na Politici, tamo ti lik kuka kako u Švedskoj u koju je doselio sav dobronamjeran al poreznoskeptičan ubiru porez, zamisli!!!! I nikako da odseli iako ubiru porez na kišu, čak i kad ne pada!!!  Naprednjakluk - Page 9 3363120308

_____
    my goosebumps have goosebumps
    plachkica

Post by plachkica Mon Jul 10, 2023 11:49 pm

ficfiric

Post by ficfiric Mon Jul 10, 2023 11:53 pm

Svidjaju mi se reakcije na sve ovo. Kad je pre par godina sekretarica vladimirackog sns-a izasla u medije sa svinjarijama koje je radila, niko nije obratio paznju na to. Sad ima finih reakcija na objavljivanje spiskova botova - nakon kontramitinga, ovo je drugi udarac za sns infrastrukturu.

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Mon Jul 10, 2023 11:56 pm

imaš li link na botove iz šapca, od beogradskih ne znam nikog?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jul 10, 2023 11:57 pm

Sjebavaju najvazniji stub ove vlasti - narativ.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 11, 2023 12:02 am

Evo Sabac, filtrirano https://files.fm/u/7g3p2q74a

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 11, 2023 12:05 am

Btw, koliko sam video, u Sapcu najvise botova radi u bolnici. Vrti se po netu neka mapa gde je Sabac lider u broju botova - ulagalo se u rusenje Zelenog

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Tue Jul 11, 2023 12:18 am

tja, isto niko (sem birmančevića, al oni se ne računaju)

ne znam šta da mislim o spisku i kome spisak šteti a kome koristi i nemam predstavu može li se kapitalizovati i ide li priča o spisku dalje od društvenih mreža. ovaj lik što je pustio spisak je deo 1244 antivax ekipe, što ne pomaže u smatranju
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 11, 2023 12:31 am

nema veze ko je on, glavno da se ljudi po Srbiji interesuju ko su botovi iz njihovog komsiluka - sigurno da nakon toga ti ljudi nece sa dosadasnjim elanom obavljati svoje stranacke zadatke, itd. A idu lokalni izbori. Lako moze da se desi da ti stranacki srafovi iskoriste naredne izbore da se preporuce buducoj vlasti

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Tue Jul 11, 2023 5:46 am

rumbeando wrote:Ima ceo snimak ispovesti na linku:

Kakav sljam sa dna kace i krokodilske suze.

Cini mi se da je presusila slavina ili je skartirana iz nekog drugog razloga

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 11, 2023 8:53 am

– Ukoliko je sve to tačno, onda je to samo još jedan znak kršenja sloboda, znak da je jedino važno kako se šta predstavi, bez obzira na to koliko jeste ili nije tačno, pokušaj da se formira drugačija slika pre svega o političkim protivnicima, određenim događajima. Isto tako, ako su ti ljudi zaposleni i u javnom sektoru, primoravani, ucenjivani, radi posla koji obavljaju, to je i grubo kršenje zakona. Uopšte, ta slika je daleko od moralne, kao i onaj snimak koji smo čuli kako se naručuje određeno pitanje novinarki – kaže Mihajlović za Danas.

Ipak, ona za Danas ističe da tokom njenog članstva u Srpskoj naprednoj stranci nije imala informacije o postojanju pomenutih spiskova.

– Nikada me niko ništa nije pitao, niti informisao, niti sam ikada prisustvovala bilo kakvim razgovorima, inicijativama ili situacijama koje bi na bilo koji način ukazale da to postoji. Ali sam kao i svi mogla da vidim da se na određene vesti, reaguje horski, na određene ljude, sa gotovo istim rečenicama, te da postoji čitav hodogram kako reagovati u kojoj situaciji – objašnjava ona.

Mihajlović za Danas ističe da je neophodno da nadležni organi provere navode, te primene adekvatne zakone u skladu sa prikupljenim informacijama.

– Imajući u vidu da je, dok sam bila ministarka, bilo puno krivičnih prijava koje smo kao ministarstvo podnosili i nikada niko nije reagovao, verujem da neće ni sada – ocenjuje Mihajlović.

Komentarišući tišinu koja dolazi iz redova vladajuće stranke, te da se niko do sada nije oglasio ovim povodom, Mihajlović ističe da „SNS odavno nije ni blizu one stranke koja je bila“, te da je to „ponovo radikalna stranka“ i „pusta partija lobista i interešdžija“.

„Međutim, šire gledano, ovakve stvari urušavaju poverenje građana, generalno u politički život i to je poseban problem. To igranje sa ljudima, odnosno sa formiranjem njihovog mišljenja, je sramno, ali govori da drugačije teško dobijaju podršku. Ako moraju kroz takvo organizovanje botova ili kao i mnogi funkcioneri ili većina da na desetine puta ponavljaju ime predsednika partije, to govori koliko tu nema ni politike ni ideologije – zaključuje Mihajlović za Danas.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ja-sam-sokirana-zorana-mihajlovic-za-danas-o-spisku-na-kojem-je-14-000-bot-naloga-sns/

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jul 11, 2023 8:55 am

Naprednjakluk - Page 9 1969023670

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    konjski nil

Post by konjski nil Tue Jul 11, 2023 9:09 am

Bleeding Blitva wrote:u Švedskoj
    ti si mlada pa ne znaš da je Najmudriji čije Misli treba slediti svojevremeno tu nakaznu rupčagu white guilt tripera nazivao švediokratijom a njene žitelje švediotima i to je i tada bilo tačno a naročito prilikom kvislinškog pakta s kovidom
    disident wrote:Cini mi se da je presusila slavina ili je skartirana iz nekog drugog razloga
    bogarala je po tw kako su se drugi u tom njenom prknovcu obogatili a njoj ništa tkd je u pitanju standardni izvor revolucionarnog zanosa i pravedništva odn gde sam tu ja
    ficfiric wrote:
    to govori koliko tu nema ni politike ni ideologije – zaključuje Mihajlović
    bgm doteralo do duvara moraće ponovo da se izglasaju demokrate kako bi iskijali sva srs zaduživanja i hajdučiju pa da posle 10 god ustanu belolistićari da ponosno vrate politiku u politiku Naprednjakluk - Page 9 2304934895

_____
    Naprednjakluk - Page 9 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Naprednjakluk - Page 9 2692
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 11, 2023 9:32 am

konjski nil wrote:bogarala je po tw kako su se drugi u tom njenom prknovcu obogatili a njoj ništa tkd je u pitanju standardni izvor revolucionarnog zanosa i pravedništva odn gde sam tu ja

Normalno. Celo clanstvo SNS je tu zbog koristi i ako nema dovoljno plena za sve, krecu problemi. Da nije bilo bojkota lokalnih izbora 2020. plen bi im bio manji pa bi i nezadovoljnih bilo vise ali opoziciju je tad vise interesovalo da ostavi Vucica bez legitimiteta, pa da on zbog toga lomi kvake i grize pesnicu

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Tue Jul 11, 2023 10:30 am

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Jul 11, 2023 10:38 am

jel mislis da je ova fortunteller normalna osoba?

_____
    ????

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sun Nov 24, 2024 5:51 pm