Naprednjakluk
- Post n°126
Re: Naprednjakluk
Ćale pandur, keva plavuša - JK je lik iz vica.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°127
nisam je ja primao u DSS sa ovakvim poimanjem sveta, nego ovi vasi u LDP
edit: et Kondo
edit: et Kondo
- Post n°128
kondo ldp nikad, jamais
a nije to ona to je bokan, on je tvoj od belih orlova naovamo
a nije to ona to je bokan, on je tvoj od belih orlova naovamo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°129
Janko Suvar wrote:nego ovi vasi u LDP
Svakakva sranja sam zaokruzivao po listicima ali LDP nikad
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°130
sns baš nema sreće sa izborom precednika pošto je toma bio poslednji sa normalnim nadimkom - grobar. posle njega je došao pičkousti a sada kurcoglavi. morali bi malo da obrate pažnju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°131
ficfiric wrote:Janko Suvar wrote:nego ovi vasi u LDP
Svakakva sranja sam zaokruzivao po listicima ali LDP nikad
+1
samo SPO i DS
_____
#FreeFacu
- Post n°132
kondo wrote:sns baš nema sreće sa izborom precednika pošto je toma bio poslednji sa normalnim nadimkom - grobar. posle njega je došao pičkousti a sada kurcoglavi. morali bi malo da obrate pažnju.
1 primjer polne ravnopravnost. To može i da im koristi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°133
Jel se sada pravilno kaze Dejan Vucic Stankovic ili Dejan Vucevic Stankovic?
- Post n°135
Filipenko wrote:Jel se sada pravilno kaze Dejan Vucic Stankovic ili Dejan Vucevic Stankovic?
Ne znam, ali kad Mali preuzme SNS, pravilno ce biti Dejan Vuk 24Stankovic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°136
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°138
Mene retko ko na planeti iritira kao Marina Raguš u NSRS.
- Post n°139
Hahaha, moja ljepša polovica isto ne može da je smisli, i to mnogo više nego ostale naprednjake. Ne znam šta je u pitanju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°141
Prosli put je bio na 38. Zato sveza krv na celu stranke
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°142
Vučić se negde izlanuo: Hoće da nas svedu na 25%!
Zašto nije rekao 30%? Zato što je 25 realni procenat, a sve preko toga je ukradeno.
Čuj, slobodna anketa u Srbiji?
Zašto nije rekao 30%? Zato što je 25 realni procenat, a sve preko toga je ukradeno.
Čuj, slobodna anketa u Srbiji?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°143
Neka frekvencija u glasu garant. Ili taj sadrzaj koji proizvodi. U skoro svakoj instituciji javne uprave imas takvu jednu otvornicu koja ti pravi Dogvil od zivota.Erős Pista wrote:Hahaha, moja ljepša polovica isto ne može da je smisli, i to mnogo više nego ostale naprednjake. Ne znam šta je u pitanju.
Inace, meni jako dobro kako Stasa mucena nije provalila Sarovica. Ovi mladji Naprednjaci ni ne znaju ko je, lmao.
- Post n°144
Prvo sto mi je palo na pamet kad sam video ovo 36 je bilo da dolazi vreme DSS/Zavetnika/POKSovaca
- Post n°145
Па нека дође ако треба да дође.
Ја лично мислим да ће добро проћи Народна странка захваљујући Алексићу, али се онда сетим да их води бескрајно сујетни Јеремић и да им је главни народни трибун тројанац Гајић.
То вам је нешто што можемо имати у овом периоду. Сви имају неку везу са Вучићевим режимом, или су мало колаборанти, или имају тројанце, или су бивши пресвучени радикали, или имају личне, породичне и пословне везе са челницима СНС.
Сада долази време прљавих договора да се ствари промене али да све остане исто. СНСовцима буља жваће гаће, гледају где да прелете и на који начин. Народна Странка је идеалан кандидат, исто су десни центар као и СНС. Радиће пацовски канали, прелетаће функционери и одбори. Сигурно неће у НДМБГД или код Зеленског, него код себи сличних. Само треба намигнути, дати некакав тајни сигнал.
Ја лично мислим да ће добро проћи Народна странка захваљујући Алексићу, али се онда сетим да их води бескрајно сујетни Јеремић и да им је главни народни трибун тројанац Гајић.
То вам је нешто што можемо имати у овом периоду. Сви имају неку везу са Вучићевим режимом, или су мало колаборанти, или имају тројанце, или су бивши пресвучени радикали, или имају личне, породичне и пословне везе са челницима СНС.
Сада долази време прљавих договора да се ствари промене али да све остане исто. СНСовцима буља жваће гаће, гледају где да прелете и на који начин. Народна Странка је идеалан кандидат, исто су десни центар као и СНС. Радиће пацовски канали, прелетаће функционери и одбори. Сигурно неће у НДМБГД или код Зеленског, него код себи сличних. Само треба намигнути, дати некакав тајни сигнал.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°146
Margit Savović wrote:Neka frekvencija u glasu garant. Ili taj sadrzaj koji proizvodi. U skoro svakoj instituciji javne uprave imas takvu jednu otvornicu koja ti pravi Dogvil od zivota.Erős Pista wrote:Hahaha, moja ljepša polovica isto ne može da je smisli, i to mnogo više nego ostale naprednjake. Ne znam šta je u pitanju.
Inace, meni jako dobro kako Stasa mucena nije provalila Sarovica. Ovi mladji Naprednjaci ni ne znaju ko je, lmao.
Evo dosla ljepsa polovkca, kaze da je iritira pasivno-agresini ton koji je podseca na izvesnu vrstu nastavnica (radio u skoli inace).
Ukratko, bila si u pravu.
_____
- Post n°147
rujofil wrote:kaze djoka vlah sns na 36%
Он редовно потцењује СНС. Изузетак су били прошли избори, где је скоро погодио СНС али скоро све остале поприлично омашио. Иначе редовно подиже ДС фракције а смањује националне иако се стално прича да је он неки велики националиста који навлачи за националисте. На пар дана пред прошле изборе је давао Морамо 8% а они дошли на 4%. НАДА му је била на 3.7% а они дошли на 5.5%. Ђиласу је дао 18%, допли на 14%, а Дверима 2.2% а дошле на 3.9%.
На прошлим изборима је пар дана пред изборе иашо по јутјуб каналима и причао како велики део нациоанлне опозиције неће прећи цензус.
- Post n°148
rujofil wrote:Prvo sto mi je palo na pamet kad sam video ovo 36 je bilo da dolazi vreme DSS/Zavetnika/POKSovaca
Ne pored predsednika svih građana
- Post n°149
Margit Savović wrote:
gde bre staša, daj timestamp
_____
#FreeFacu
- Post n°150
MONSTRUOZNO: Marijan Rističević silovao i tukao bivšu ženu?
Tragedija je šta mi je Marijan uradio, kaže za Kurir S. M., koja je brutalno nasilje u porodici prijavila još 2010, ali slučaj je još u Tužilaštvu i nikad nije došao do suda
https://www.kurir.rs/vesti/politika/2553127/monstruozno-marijan-risticevic-silovao-i-tukao-bivsu-zenu
_____
★
Uprava napolje!