Naprednjakluk
- Post n°176
Re: Naprednjakluk
Uh, ja se nadam ovom spisku kapilarnih glasova. To mi je bila grešna fantazija. Oborimo ove s vlasti, zaplenimo data baze sa spiskom njihovih članova, a onda ih lustriramo. Kada sam baš nabrijan, oduzmemo im i biračko pravo. Al onda preokret, jebi ga, jer i ja imam osećaj za tragično. Ko u Dnevniku Dijane Budisavljević, dolazi inspektor preletač, i zaplenjuje sve trake s podacima. Onda ide montaža, kreće neka bezvezna metiljava muzika, i onda scene porodične idile iz naprednjačkih domova, kao da se ništa nije desilo, seku ćurku i slažu na tanjire, i tako nešto. Tako sam ja to očekivao. Kad ono prc! Evo spiskova sad odma! E pa, (zlo)upotrebiće se, s guštom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°178
Mrki papers
Voleo bih i ja da vidim to mada na tim spiskovima su zavrsavali mnogi koji nemaju veze sa sns. Ovi botovi su onaj neljudski sljam koji vredja svakog na koga ih koordinator napujda. Taj spisak sam zeleo da imam
Летећи Полип wrote:Uh, ja se nadam ovom spisku kapilarnih glasova.
Voleo bih i ja da vidim to mada na tim spiskovima su zavrsavali mnogi koji nemaju veze sa sns. Ovi botovi su onaj neljudski sljam koji vredja svakog na koga ih koordinator napujda. Taj spisak sam zeleo da imam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°179
Летећи Полип wrote:Uh, ja se nadam ovom spisku kapilarnih glasova. To mi je bila grešna fantazija. Oborimo ove s vlasti, zaplenimo data baze sa spiskom njihovih članova, a onda ih lustriramo. Kada sam baš nabrijan, oduzmemo im i biračko pravo. Al onda preokret, jebi ga, jer i ja imam osećaj za tragično. Ko u Dnevniku Dijane Budisavljević, dolazi inspektor preletač, i zaplenjuje sve trake s podacima. Onda ide montaža, kreće neka bezvezna metiljava muzika, i onda scene porodične idile iz naprednjačkih domova, kao da se ništa nije desilo, seku ćurku i slažu na tanjire, i tako nešto. Tako sam ja to očekivao. Kad ono prc! Evo spiskova sad odma! E pa, (zlo)upotrebiće se, s guštom.
Umirem!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°180
ficfiric wrote:https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=23D5F79A293C09DC!114&ithint=file%2cxlsx&authkey=!AOXI8BbKYKo9DXY
seli ortak i ja u kahvilu potražim 1 zajedničkog poznanika i kaem ortaku brt okle ovaj tu msm ok u sns je al ae u kaprićozu i sladišu da Bilmezina niš ne piše samo lajk ritvit i evt fotke a ortak ma nmgć moraju svi da seru nešto i ja pobedim i sad opet imam 150 kila
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°181
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°182
Ne prođe dan da ne pomislim na naprednjaka koga su zaposlili u kontroli letenja i koga ljudi tamo nazivaju "Maradona" jer moraju trojica da ga čuvaju da ne pritisne neko dugme.
— Boris Jovanovic (@Boris_sportske) July 9, 2023
Inače, nije fora, tako ga zovu, mada ne pravi sranja, sedi, ćuti i prima platicu...
- Post n°183
Informer wrote:Opozicioni tviteraš preti na najstrašniji način: Vučiću, ubiću ti i sina Danila i ćerku Milicu!
Opozicioni tviteraš Dragan Vidaković Mrki izneo je sumanute pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručujući da će mu ubiti sina Danila i ćerku Milicu!
On je na Tviteru izneo tvrdnje da je njegovom sinu "upućeno kulturno upozorenje", ne napominjući od koga, a potom izneo monstruozne pretnje.
- Znači Aleksandre Vučiću, idemo na život dece, videćemo čija će preživeti, tvoja ili moja - napisao je Vidaković.
Opozicioni tviteraš se tu nije zaustavio, već je nastavio da preti.
- Slušaj, Aleksandre Vučiću, imaš 20 minuta da pronađete i uhapsite ovu osobu. Moj sin je tamo, ali i tvoja Milica je u Londonu, a posle ću da tražim Danila. Znači, za moje dete, ja ubijem tvoje. Bio sam jasan - glasile su stravične pretnje.
Važno je napomenuti da Vučićeva ćerka Milica nikada nije bila u Londonu, već je reč o laži koju je izmislila bivša ministarka Zorana Mihajlović, koja je verovatno slagala i Vidakovića.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°184
Milica pretpostavljam isto bilda CV u indijskoj gvozdjari?
- Post n°185
Vi's da demantuju u poslednjoj recenici i da nagovestavaju ko je Mrkijev izvor
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
ja krivim uciteljicu Radu sto me je naucila da citam.rumbeando wrote:Ne prođe dan da ne pomislim na naprednjaka koga su zaposlili u kontroli letenja i koga ljudi tamo nazivaju "Maradona" jer moraju trojica da ga čuvaju da ne pritisne neko dugme.
— Boris Jovanovic (@Boris_sportske) July 9, 2023
Inače, nije fora, tako ga zovu, mada ne pravi sranja, sedi, ćuti i prima platicu...
- Post n°187
tvićer optimisti u fzn pedala svima zavaljenima na budžetski valov posle 2012 pa nek se snalaze na tržištu rada a njih će da zamene valjda oni koji su snažno oponirali snsu pa da oni malo sviraju narodnoj patroli na ime prvoboračkih tw zasluga
problemi
1 sns tovljenici će i posle lustrirunga svkk cuclati budžetsko vime primajući socijalnu pomoć odn Nemerljivo ogromantniji poklon od svoje realne vrednosti odn 0 dinara
2 ako se presposobni opozicionari privale na jasle nema ko da rinta u realnom sektoru i filuje budžet tkd smo opet u buli
problemi
1 sns tovljenici će i posle lustrirunga svkk cuclati budžetsko vime primajući socijalnu pomoć odn Nemerljivo ogromantniji poklon od svoje realne vrednosti odn 0 dinara
2 ako se presposobni opozicionari privale na jasle nema ko da rinta u realnom sektoru i filuje budžet tkd smo opet u buli
_____
- Post n°188
konjski nil wrote:tvićer optimisti u fzn pedala svima zavaljenima na budžetski valov posle 2012 pa nek se snalaze na tržištu rada a njih će da zamene valjda oni koji su snažno oponirali snsu pa da oni malo sviraju narodnoj patroli na ime prvoboračkih tw zasluga
problemi
Да и не.
1. мерљиво итекакао. Плате које сада добијају за то да седе и не притискају дугмиће су кудикамо веће него што ће бити социјала. Шацујем на бар 10:1. Јесте немерљиво у односу на ту нулу, а можда и није баш нула, могли би они, према својим способностима, и да науче неки занат.
2. па не преспособни опозиционари него да врате све ове који су најурени као сувише скупи и стручни а неради да буду чланови, да би направили место некима из тачке један. То за почетак. А онда ти најурени да мало буду шефови.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°189
rEaLni seKtoR
_____
- Post n°190
ovde koristim oveštale ekonomske frazetine radi efikasnije komunikacije inč ga privatno & opušteno zovem velikomučeničko svetosavsko inovatorsko prometejskiBleeding Blitva wrote:rEaLni seKtoR
_____
- Post n°193
Sere mi se od fraze "realan sektor". Nije vam struju pravio kapitalista koji je digao hidrocentrale privatnim kapitalom, pa da mu sada placate 5 puta vise odnosno "realno" pa da sebe zovete realnim sektorom, lazna gospodo privatnici.
- Post n°194
ficfiric wrote:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°195
kako misliš da se hidrocentrala održi ako ja sutra izbegnem u švicarsku od parafiskalnog sns pogromaFilipenko wrote:Nije vam struju pravio kapitalista koji je digao hidrocentrale privatnim kapitalom
ps
ova botovska hvalidba je mentalitet srfj omladinca cca 1978 samo boga i pravoslavlje zameni štagaznam nekim marksizmom i samoupravljanjem
Last edited by konjski nil on Mon 10 Jul 2023 - 11:56; edited 1 time in total
_____
- Post n°196
+1Filipenko wrote:Sere mi se od fraze "realan sektor". Nije vam struju pravio kapitalista koji je digao hidrocentrale privatnim kapitalom, pa da mu sada placate 5 puta vise odnosno "realno" pa da sebe zovete realnim sektorom, lazna gospodo privatnici.
Plus još moramo svi imati razumijevanja za njih poduzetnike jer su pritisnuti tzv. poreznom presijom, znači oni to ne nazivaju porezom nego poreznom presijom, samo zbog takvog tendencioznog tretiranja jezika treba im nabit još veće poreze
_____
- Post n°197
privatnik onda zamandali radnju i izbegne u neki dženet za harače a vama se povećaju režijske naknade da se nadomesti gubitak Velikana Preduzetništva koji je sipao porez u budžet i natabavao petomBleeding Blitva wrote:samo zbog takvog tendencioznog tretiranja jezika treba im nabit još veće poreze
ps
jako je zanimljivo da nisam sreo NIJEDNOG sjw koji je otvorio preduzetničku radnju i posle god dana slavodobitno stao pred kamere te izjavio eo vidite da radnik može da ima 1000 ojro platu za 6 sahata u 4 radna dana dočim nam je burek akceptabilnih te popularnih 50 dindži
_____
- Post n°198
И у том јебеном самоуправљању је било општина које су намерно са порезом гађале ниже, па су се код њих множили ситни приватници и кренуо их посао. Види под Ел Пасо ака Стара Пазова.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°199
konjski nil wrote:
ps
jako je zanimljivo da nisam sreo NIJEDNOG sjw koji je otvorio preduzetničku radnju i posle god dana slavodobitno stao pred kamere te izjavio eo vidite da radnik može da ima 1000 ojro platu za 6 sahata u 4 radna dana dočim nam je burek akceptabilnih te popularnih 50 dindži
Hoces reci da si eksperimentalno utvrdio da je sjw kapitalista zapravo...kapitalista?
Ja ti verujem, ne trazim nikakve dokaze ni dodatno ubedjivanje.
- Post n°200
samo ti huli pa će jednoga dana i poslednji pekar frizer i slastičar zapaliti u lozanu da opslužuje šiptarina i arapina a vi ćete ostat u kineskom kolhozu da motikanjem plantaže krumpira otplaćujete sns kredite da da jednoga dana
_____