Hrvatski General na sledeći protest da dođe sa kesicom "haribo" bombonica.ficfiric wrote:General nosi vodicu da ne ožedni u šetnji?!?
— Ružica ruža Saronska (@saronska) June 10, 2023
GENERAL, VOJNIK
I to bi da vodi državu pic.twitter.com/MSbQhhQNgv
Protesti
- Post n°576
Re: Protesti
- Post n°577
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°578
sledeci put sa flasicom Jane
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°579
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°580
Особа која је уринирала по вратима Владе Републике Србије. Хоће ли неко рећи извини за лаж да је убачен од стране СНС? Срам вас било. pic.twitter.com/QQPn9U0avI
— Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) June 11, 2023
stvarno bi bilo dobro da ove trol-morone sa "alternativnim" zastavama redari drže po strani
- Post n°581
rujofil wrote:Glasao bih uvek za Mariju Ratkovic
ni da mi je zadnje u životu...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°583
+1
olenik poziva na majdan, čedomir nosi ovu zastavu, ovaj treći izvodi performans zapišavanja zgrade vlade
(meni je smešno što je oleniku uspelo ono što vukadinoviću nije, da u skupštinu uđe sa manjinske liste, rusinske)
(istina, svaki put kad sam ih videla na protestu oni i jesu sa strane, nisu deo glavne struje nijedne kolone, kao oni nacoši što čekićaju po začeljima)
olenik poziva na majdan, čedomir nosi ovu zastavu, ovaj treći izvodi performans zapišavanja zgrade vlade
(meni je smešno što je oleniku uspelo ono što vukadinoviću nije, da u skupštinu uđe sa manjinske liste, rusinske)
(istina, svaki put kad sam ih videla na protestu oni i jesu sa strane, nisu deo glavne struje nijedne kolone, kao oni nacoši što čekićaju po začeljima)
- Post n°584
ficfiric wrote:nije on kvasio vrata
pa da, ovaj što se javio nije onaj koga sam kačio ranije (što je kvasio flašom)
Gle ovo sam ja
— Igor Mitrovic (@IgorMitrovic100) June 11, 2023
Nisam urinirao po Vladi Srbije, istine radi: https://t.co/5fVkUzQ84p
- Post n°585
30 (a može i 90 ali ne verujem na ovu vrućinu) dana u pritvoru i potpisaće da je pišao, 2 godine uslovno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°586
Znam ovog lika. Nula sanse da je on ono uradio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°587
I najavljuje tuzbu protiv Djuke. I treba, posto kad naprednjaci pocnu sa ovakvim targetiranjem, obicno se zavrsi hapsenjem
Tužiću te, naravno, i sredstva od te tužbe ću proslediti u humanitarne svrhe.
— Igor Mitrovic (@IgorMitrovic100) June 11, 2023
Paradoks je što će ti biti, istina protiv tvoje volje, prvo dobro u tvom jadnom, bednom i groznom životu.
A za to što si mi uznemirio članove porodice sraž te bilo, ako za sram znaš.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
Zasto bi se ista prosledjivalo u humanitarne svrhe? Da naprednjaci stave sebi u dzep preko nadzornih i urpavnih odbora humanitarnih organizacija u koje su potrpali svoje kadrove, strine i decu? Zelim mu da ga Djukine pare dugo i lepo sluze, da njima brise suze ako zbog necega bude morao da place, da njima brise dupe kada mu nestane toalet papira.
- Post n°589
O ovom sam pisao
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/znam-da-nisam-kriv-ali-znam-i-u-kojoj-zemlji-zivim-bosko-savkovic-za-danas-o-tome-zasto-je-priznao-da-je-pozivao-na-rusenje-ustavnog-poretka/
Ovoga puta, poslat je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici.
– Ništa odvratnije u životu nisam video od prijemnog odeljenja u CZ-u. Toalet usran, sudopera usrana, krevet sa bubašvabama, nema jastuka. Bio sam u ćeliji sa jednim finim momkom, o tome su vodili računa. Na papirima im je pisalo da je u pitanju politički problem. Tada je postalo i zvanično da sam ja politički zatvorenik, kaže Savković.
Prvog dana dobio je jednu sardinu. Uspeo je da izmoli jedno parče hleba od juče. Za doručak narednog dana dobio je paštetu i čaj. Ipak, pošto sa sobom nije imao šolju, sipali su mu čaj u tanjir pa ga je pio kašikom.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/znam-da-nisam-kriv-ali-znam-i-u-kojoj-zemlji-zivim-bosko-savkovic-za-danas-o-tome-zasto-je-priznao-da-je-pozivao-na-rusenje-ustavnog-poretka/
_____
- Post n°590
O lutki iz istog članka:
“Transprent je bio naslonjen na spomenik Nikoli Pašiću. Ljudi su prilazili i slikali se. U tom metežu, neko je okačio lutku. Stvarno ne znam ko je to bio. Pitao sam par puta, niko ništa nije rekao. Ja sam video da nešto visi sa transparenta, ali nisam zagledao”, kaže Savković.
U tom trenutku krenula je šetnja. Savković je podigao transparent sa sve lutkom, ispostaviće se vrlo brzo, Aleksandra Vučića. Već narednog dana, fotografija lutke pojavila se u većini provladinih medija, kao nepobitan dokaz da protestanti žele smrt predsednika Srbije. O njoj je tvitovala premijerka, Vučić govorio.
Boško Savković ništa od toga još nije znao. Kako dodaje, nakon deset, dvadesetak metara šetnje video je šta je okačeno na transparent. Lutku je skinuo i bacio u obližnju žardinjeru. Nakon protesta, prijatelju koji je bio kolima, dao je da odnese transparent.
- Post n°591
Sve razumem, i jezive pritvorske uslove, i šok, i sve, ali ovde se ni u snu ne priznaje krivica. Teret dokaza za ono za šta su ga optuživali je toliki da je slučaj u startu osuđen na propast.
_____
- Post n°592
očigledno da iza protesta stoji fsb
_____
- Post n°594
dok belolistićari ne prestanu da prete glumačkim mladuncima
+
nastavi s zakerima pa ću početi s konceptualnim kačenjem kesića i veceivana
+
_____
- Post n°595
Mislim da je ovo super, jer je vlast uspela da ujedini ceo jedan esnaf protiv sebe.
_____
- Guest
- Post n°596
fair enoughkonjski nil wrote:dok belolistićari ne prestanu da prete glumačkim mladuncima
+
- Post n°597
Apropo glumaca po protestima ajme što je zgodan Milan Marić
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°598
neverovatnih 40 dana autodestrukcije od vucica.
kad se ovo zavrsi, predlazem da se lustrira svak ko je u ovih 10 godina pricao o strogo kontrolisanom medijskom magu koji ludi kako mu fokus grupe kazu.
kad se ovo zavrsi, predlazem da se lustrira svak ko je u ovih 10 godina pricao o strogo kontrolisanom medijskom magu koji ludi kako mu fokus grupe kazu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°599
Ne znaš da traje priča da su ga Izraelci, medijski magovi, napustili?
_____
- Post n°600
ma to je bila prica za kretene oduvek. on je unistio opoziciju, institucije i javnost, uclanio pola zemlje u stranku a sve sto je radio 24 h u medijima je privatno ludilo, isto ovo sto sad gledamo, i prolazilo je ne zato sto je osmisljeno (lol) nego zato sto je sve unistio
_____
ova zemlja to je to