Ovo ste vi!
— Sandra Bozic (@BozicSandra) June 9, 2023
Pitam se da li je među vama ostalo normalnih ljudi? pic.twitter.com/oXA77oahGW
Protesti
- Post n°551
Re: Protesti
oktrili su ga
- Post n°552
Konacno se oglasio i P.S.G.
https://n1info.rs/vesti/kristofer-hil-uzroci-protesta-dublji-ljude-brine-politicka-kultura-u-zemlji/
https://n1info.rs/vesti/kristofer-hil-uzroci-protesta-dublji-ljude-brine-politicka-kultura-u-zemlji/
- Post n°553
Moj utisak, kao stranog posmatrača, jeste da su uzroci dublji od nasilja u školi, mislim da su mnogi ljudi uznemireni zbog političke kulture u ovoj zemlji, da ih brine to što politički akteri ne mogu da sednu zajedno za sto i civilizovano razgovaraju. Kada govorimo o nasilju, oružano nasilje u dva masakra, to je svakako uzrok, ali mislim da ljudi ovde govore i o verbalnom nasilju, netoleranciji. Kako će se sve to završiti, da li će biti novih izbora, na Srbima je da odluče“, rekao je.
(a onda je posle ovog intervjua vučić još jednom pozvao na razgovore, sinoć, a opozicija rekla nema razgovora dok se ne ispune zahtevi)
(a onda je posle ovog intervjua vučić još jednom pozvao na razgovore, sinoć, a opozicija rekla nema razgovora dok se ne ispune zahtevi)
- Post n°555
Institucija gde se vodi dijalog se zove skupstina. Kome je do dijaloga, treba da raspusti svoje kerbere
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°556
ja moguce da imam negativne predrasude prema glumcima i da ne predstavljam prosecnog beogradjanina u tom smislu, jer nikad nisam bio u pozoristu a od filmova volim samo one gde ne daju glumcima da glume, i mogu ja da odslusam milana marica da mi prica o empatiji i emocionalnoj iinteligenciji, ali 3 od 6 govornika da budu glumci, prosle nedelje, koliko, 3 od 4, nije li malo mnogo?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°557
Brte Fe de u govori iz tebe. I feel you
Videlo se nisu bistri još iz dana kad su samo falširali iz podruma uz gitaru na pauzama predavanja.
Jeste, dok ih nisu prozvali za kintu, nije ih bilo na protestima. I jesu smarači teški i urušavaju ideju donekle. Ali bi bilo dobro da ne gledamo ovo kao prvoborci. Grudva raste
Videlo se nisu bistri još iz dana kad su samo falširali iz podruma uz gitaru na pauzama predavanja.
Jeste, dok ih nisu prozvali za kintu, nije ih bilo na protestima. I jesu smarači teški i urušavaju ideju donekle. Ali bi bilo dobro da ne gledamo ovo kao prvoborci. Grudva raste
- Post n°558
da li je stigla direktiva od tutora, ako je prošlo kod ukra možda prođe kod srblja
realno su osetljivi na prisustvo glumaca na protestima, znaju da su popularniji u narodu od tipse i ne znam već koga ko nastupa na njihovim mitinzima
realno su osetljivi na prisustvo glumaca na protestima, znaju da su popularniji u narodu od tipse i ne znam već koga ko nastupa na njihovim mitinzima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°559
"da ih brine to što politički akteri ne mogu da sednu zajedno za sto i civilizovano razgovaraju"
pa ne mogu jer je vlast kreirala mulj u kome se najbolje snalazi, što bi onda "civilizovano razgovarali"
pa ne mogu jer je vlast kreirala mulj u kome se najbolje snalazi, što bi onda "civilizovano razgovarali"
- Post n°560
onaj glumac sto vodi protest, a znamo ga iz reklame za dom sindikata u domu sindikata, kaze da se protesti menjaju i radikalizuju ako vlasti ne ispune zahteve do petka. nije reko sta ce da se promeni.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°561
Milos Dragutinovic clan sns iz Krnjace u levoj ruci drzi flasu sa vodom da simulira pisanje Ajd razlaz sad pic.twitter.com/bK04LmrQAO
— Petar dr profesor (@Petar1246) June 10, 2023
- Post n°562
Zus wrote:B
nije sto nisu pametni. kazi mi ko je pametan, ja ne znam nikog. nego, pod 1, overreprezentovani su i, pod 2, toliko su narcisoidni da cak i kad masa misli da je odusevljena, oni nesvesno urusavaju solidarnost i rasturaju proteste. seka sablic kaze da su glavni problemi mrtva deca, glumci i zdravstvo, tim redom.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°563
Zelenović @n_zelenovic : Nećemo na izbore čak i da ih raspišu, želimo da menjamo živothttps://t.co/MaNxjVrEVM
— TV N1 Beograd (@n1srbija) June 10, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°564
kad zeleni bude bio vlast, ona što ne mogu da se setim kako se zove /marija ratković/ će biti premijerka
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°566
Ko da nam jedna ana brnabic nije bila dovoljna
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°567
tarot bejb za porodicu mimi mercedes za energetiku dobermann za dijasporu etc
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°570
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°573
General nosi vodicu da ne ožedni u šetnji?!?
— Ružica ruža Saronska (@saronska) June 10, 2023
GENERAL, VOJNIK
I to bi da vodi državu pic.twitter.com/MSbQhhQNgv
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°575
Zapeli su ove godine sa time, eno i Šapić je onomad ismevao Dobricu jer ide busom, nosi rančić i u njemu bočicu vode.
Pravi alfa neizostavno mora da ima pesak u bubregu.
Pravi alfa neizostavno mora da ima pesak u bubregu.