Protesti
- Post n°402
Re: Protesti
U cemu je poenta sa ovim opsesivnim brojanjem, ne kapiram.
Nikada vise ljudi nije izlazilo na ulice nego sada. Zar to nije dovoljan podatak, da ga jebem.
Nikada vise ljudi nije izlazilo na ulice nego sada. Zar to nije dovoljan podatak, da ga jebem.
- Post n°403
Vidovit sam..... Nisi pogledao do kraja?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°405
Glumci počeli da uzurpiraju protest, u subotu govore Bjela i Svetlana Bojković
- Post n°406
Plaćam Bjelu i Cecu i podižem za Kesića i Ivana Ivanovića.
_____
- Post n°407
Cousin Billy wrote:Glumci počeli da uzurpiraju protest, u subotu govore Bjela i Svetlana Bojković
Za to vreme Branislav Lecic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°410
jojNotxor wrote:Plaćam Bjelu i Cecu i podižem za Kesića i Ivana Ivanovića.
jedva čekam čale pošalice
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°411
ja sam mislila da se zajebavate
Danas saznaje: Zoran Kesić i Ivan Ivanović govore na protestu „Srbija protiv nasilja“ u subotuhttps://t.co/jwt9yUTUTy
— Danas (@OnlineDanas) June 2, 2023
- Post n°412
нИсУ пОлИтИчАрИ
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°413
Sinovi tragično stradale na naplatnoj rampi u Doljevcu Stanike Gligorijević, Milutin i Aleksandar govoriće na protestu u subotu ispred Narodne skupštine, saznaje Nova.
Osim njih, građanima će se obratiti i pretučeni rudar Jovica Nikolić iz Žagubice. Njemu je predsednik ove opštine Safet Pavlović pretio smrću, čije obezbeđenje je kasnije i pretuklo Nikolića.
Iz stranke Zajedno nam je potvrđeno da će oni govoriti na skupu.
„Oni su direktno žrtve ovog nasilno režima i žele da podrže proteste da Srbija konačno postane uređena i pravna država“, saopštili su iz Zajedno.
Podsećamo, u subotu u 18 sati biće održan protest „Srbija protiv nasilja“. Do sada je potvrđeno da će na protestu govoriti glumci Svetlana Ceca Bojković i Dragan Bjelogrlić, kao i voditelji Ivan Ivanović i Zoran Kesić.
Protest će početi govorima ispred Narodne skupštine, nakon čega će biti održana šetnja oko Predsedništva Srbije, oko kojeg će biti formiran prsten građana.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°414
BIA, snajka, BIA
Par minuta pre početka protesta „Stop nasilju nad Srbima na KiM“ ispred spomenika cara Nikolaja u ulici Kralja Milana u Beogradu, više je novinarskih ekipa nego građanki i građana.
Kako svedočimo na licu mesta, nema ni obeležja tog skupa, koji je najavljen pre tri dana, kako bi se priključio protestu „Srbija protiv nasilja“.
Među malobrojno okupljenima, tu je gradski odbornik Borislav Antonijević iz redova Patrotskog bloka koji je deo grupacije Lekari i roditelji za nauku i etiku koji su, između ostalih i najavili ovaj skup.
Kako je Antonijević rekao Danasu, nema i dalje informacije o tome da li se ovaj skup održava danas ili je odložen za sutra.
Međutim, Ivica Božić, predsednik udruženja Antiglobalisti Srbije, koji je organizaciji „Stop nasilju nad Srbima na KiM, izjavio je ranije za Srbin.info, da se skup odlaže za sutra, 3. juna, imajući u vidu da je protest „Srbija protiv nasilja“, takođe, odložen za subotu.
_____
- Post n°415
https://www.zrenjaninski.com/politika/zrenjaninska-gimnazija-se-prvi-put-oglasila-nakon-suspenzije-profesorke-senke-jankov/
„Ona je u „Google učionicama“ učenika četvrtih razreda Zrenjaninske gimnazije, kojima predaje sociologiju, postavila poziv na protesni skup „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je održan 17. maja.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°416
ovaj sasvim levo zabrinuti gradjanin, koji se spontano tu nasao
_____
????
- Post n°417
Znaš čoveka? Ja prepoznajem Martona i Kostreša.
- Post n°420
ima li ljudi u beogradu ili je protest u padu?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°421
Ima dovoljno, mene je nedalekoj kući vratio govornik broj 1 aka najveći smarač na svetu kome sam upravo saznao ime - Nenad Hadži Maričić. Pakao.
_____
- Post n°422
Peti protest "Srbija protiv nasilja" snimljen dronom. pic.twitter.com/A1I8Eg9rIo
— TV N1 Beograd (@n1srbija) June 3, 2023
VUČIĆU ODLAZI! pic.twitter.com/9KDEB9L8Xv
— Čarli Vafls (@CharlieWafflees) June 3, 2023
- Post n°423
RTS po prvi put izvestavao kako valja. Sa snimcima mase, sa prenosenjem reci govornika, sa ukljucenjem u kome se jasno cuje "Vucicu, odlazi!".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°424
Snimak iz drona 3.6.2023 pic.twitter.com/OebXTRRruW
— Goxy (@dimitrijevicg) June 3, 2023
Last edited by rumbeando on Sat Jun 03, 2023 7:47 pm; edited 1 time in total
- Post n°425
neko je digo drona i strimuje #srbijaprotivnasilja https://t.co/AE0soMPO3s
— Milica Jovanović (@PlaceSoft) June 3, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.