Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Za ovo suđenje će ipak morati da dovedu jedinicu veličine puk/brigada da bi se održalo
Desetak pripadnika policije sprovelo je u sudnicu Uroša Blažića, optuženog za ubistvo devet osoba u Duboni i Malom Orašju. U trenutku kada je uveden u sudnicu čuo se jak udarac. Kako javlja reporterka N1, zatim se čula vika u sudnici. pic.twitter.com/vEB4W7r94L
— TV N1 Beograd (@n1srbija) May 23, 2024
fwiw:
Dobro obavešteni izvor Informera kaže da se Kosta K. pred sudskim većem požalio da je majka Miljana od njega stalno zahtevala da bude najbolji.
- On je naglasio da se ljutila kada u nečemu nije bio najbolji i da se drala na njega. Apostrofirao je da je upravo taj njen model ponašanja bio okidač da on odluči da pobije svoje drugare i radnika obezbeđenja - kaže izvor Informera.
Prema njegovim rečima Kosta K. je bukvalno šokirao sve u sudnici kada je počeo da priča o ocu Vladimiru.
- Praktično je na oca preneo svu odgovornost za masakr. Kazao je da nije imao pištolj oca, da mu oružje nije bilo na dohvat ruke, ne bi počinio krvavi pir - dodao je izvor Informera.
Dečak ubica koji je 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole danas je prvi put izašao pred porodice ubijene dece.
Što bi rekao Žid, "porodico, mrzim vas".
Pička mala ljigava.
Što kaže Čafi u "Martinu Čazlvitu" kada shvati da mu gospodara truje rođeni sin - "Sin njegov jedini! Sin, sin njegov jedini!"
(imam izvesno, vrlo ograničeno ali i dalje prisutno poverenje u Informer kada su u pitanju informacije iz suda i policije, oni su tu ipak prva žbirovska ruka)
Što kaže Čafi u "Martinu Čazlvitu" kada shvati da mu gospodara truje rođeni sin - "Sin njegov jedini! Sin, sin njegov jedini!"
(imam izvesno, vrlo ograničeno ali i dalje prisutno poverenje u Informer kada su u pitanju informacije iz suda i policije, oni su tu ipak prva žbirovska ruka)
_____
Gdje punac drži pive?
sajko sajko kuku mila majko
_____
Warning: may contain irony.
znaš da imaš sina psihopatu i još mu daješ pištolj da se igra. užas
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
Kosta Ove Knausgardbeatakeshi wrote:Što bi rekao Žid, "porodico, mrzim vas".
oni su napravili psihopatu od njega, nije sigurno babica kad se rodio
Dal su oni mogli da primete osebujnu sklonost deteta spram psihopatologije? Za mamicu, sumnjam... Dočim, babo koji ga vodi na pucačinu, hm... Mogućno da je psihopatstvo, ipak prvenstveno genska boleština, koja se pospešuje&nadograđuje kad imaš u formativnim godinama, sebi sličnog poput Dr Kecmanovića
znam osobe koje su egoistični roditelji (a pogotovo majke) šetali iz škole u školu kako bi imali što bolje ocjene i bili naj naj, ili su završili na drozgama ili sa ozbiljnim nedostatkom sposobnosti za kohabitaciju
Ja sam išo u Ribnikar.
Još onda, 80ih, to je bila vrlo specifična škola, zbog francuskog koji se učio od prvog. Tada je bilo mnogo ancien regime potomaka (staaari Beograd), i sigurno je poprilično nesamerljivo vreme s današnjim skorojević-zeitgeist-om, ali sam uveren da je ta kolosalna glad roditelja za uspehom svoje dece, skoro pa istovetna danas, ko onomad
Još onda, 80ih, to je bila vrlo specifična škola, zbog francuskog koji se učio od prvog. Tada je bilo mnogo ancien regime potomaka (staaari Beograd), i sigurno je poprilično nesamerljivo vreme s današnjim skorojević-zeitgeist-om, ali sam uveren da je ta kolosalna glad roditelja za uspehom svoje dece, skoro pa istovetna danas, ko onomad
ali ovde je sustina da je mali - koliko mozemo da zakljucimo iz ovo malo informacija - umesto da pokaze kajanje i uzas zbog onoga sto je uradio, pokusao da mirno i racionalno svali krivicu na roditelje. mozda su mu advokati tako sugerisali, sta ja znam, ali meni bas deluje jezivo.
(opet - na osnovu krajnje skrtih informacija, znam da je ovo vise sta ja zamisljam a manje sta je bilo, ali takav je utisak)
(opet - na osnovu krajnje skrtih informacija, znam da je ovo vise sta ja zamisljam a manje sta je bilo, ali takav je utisak)
_____
Warning: may contain irony.
Da, kao da je odlučio da likvidira roditelje.
prica ono sto zele da cuju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Moguće da je ovo prosto linija najmanjeg otpora, kroz preklop samosvesti i smernica advokata kako da poboljša svoju poziciju.
ali njegova pozicija ne postoji, on je izvan krivičnog gonjenja, ovo je sa suđenja roditeljima (i školi i državi), i mene mnogo nervira što je išta od toga procurili u tabloide, kao da sam očekivala nešto drugačije
Nije izvan stalnih procena psihijatara, koji ga drže na lečenju (ili "lečenju"). Ako je on samo običan dečak koji je bio pod lošim uticajem roditelja, hej, eto neke nade u rehabilitaciju i puštanje napolje.
Negde san naišao (mislim na B92) na podatak da nije bio u kontaktu sa roditeljima od zločina naovamo. Samo po sebi to je čudovišno.
Što se tiče procene, po Miroslavu Aleksiću, direktorka Palmotićeve je imala nekakav uvid kao navodna kućna prijateljica.
https://www.tiktok.com/@nellakcs/video/7235186885398777094
Na onom forumu je relativno brzo po tragediji neko napisao da je gospođa majka osoba "lišena emocija".
A provladin (propandurski) portal Republika redovno donosi vesti o tome šta ubica radi i priča u smeštaju.
https://www.tiktok.com/@nellakcs/video/7235186885398777094
Na onom forumu je relativno brzo po tragediji neko napisao da je gospođa majka osoba "lišena emocija".
A provladin (propandurski) portal Republika redovno donosi vesti o tome šta ubica radi i priča u smeštaju.
pa to je kao onaj zizekov skins koji socijalnom radniku prica sva kljucna mesta koja ovaj ocekuje da cuje - porodica, drustvo, neoliberalizam, votever
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Hahahaha, setio sam se iatog mesta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
pa da. darien leader pise da je problem sto danas pacijenti znaju kako da predstave svoje simptme. svesni sta se d njih ocekuje u analizi i tako se ponasaju.
_____
boomer crook wrote:pa to je kao onaj zizekov skins koji socijalnom radniku prica sva kljucna mesta koja ovaj ocekuje da cuje - porodica, drustvo, neoliberalizam, votever
Не знам за ту Жижекову анегдоту, појасни.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.