Mór Thököly wrote:Tad je nosio karte.
U svojoj skoli nikad nisam bio dezuran. Then again, imao sam po 350 izostanaka godisnje. Mislim, kako bih inace imao vremena da budem dezuran u skoli devojke.
Mislili da ideš kod njih u školu?
Mór Thököly wrote:Tad je nosio karte.
U svojoj skoli nikad nisam bio dezuran. Then again, imao sam po 350 izostanaka godisnje. Mislim, kako bih inace imao vremena da budem dezuran u skoli devojke.
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Tad je nosio karte.
Mislili da ideš kod njih u školu?
bemty wrote:boomer crook wrote:meni bilo super kada sam bio dezurni. poneo neke stripove ceo dan citao.
za razliku od dana kad nisi bio dezuran?
"On (Vučić) se boji da mu zvižde. Gledajte i Anu Brnabić, tu mučenicu. 150 metara od njene kancelarije ubiju osmoro dece, i ona se ne udostoji da dođe, zapali sveću... A šta je sa Šapićem? Gde je on… To su bednici..."
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) May 10, 2023
Narodni poslanik Vladeta Janković https://t.co/J48STjQvYp pic.twitter.com/EFd8YfB6qT
"Voleo bih da pozovete nekog psihiloga da upodobi kom godištu, kog maloletnika je to prikladno..."
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) May 10, 2023
- advokat Božo Prelević o izjavi predsednika Vučića da će "on da napravi veći skup 26. maja"https://t.co/3426Rp2nEP pic.twitter.com/D7rj31xvnU
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe sa borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske stanice Mladenovac, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su R. B. (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dve vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dve optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
ficfiric wrote:Ja sam prvi put bio dezuran u cetvrtom razredu (1990). Secam se da su mi rekli da mi je zadatak da upisem na papir ako vidim da se neko seta po skoli. Taj dan je bila sednica na kojoj su prisustvovali i nastavnici iz izdvojenih odeljenja. Sve sam ih popisao, ni direktor se nije izvukao
boomer crook wrote:bemty wrote:
za razliku od dana kad nisi bio dezuran?
najveca mi je trauma kada sam pokusavao da sakrijem strip na proslavi polaganja pionirske zakletve. to je ceo moj zivot izmedju popularne zabave i ideoloske pravovernosti.
Govoreći o slučaju ubice iz Mladenovca, Vučević kaže da do sada nije isticano da mladić nije prošao provere Vojnobezbednosne agencije za upis na Vojnu akademiju.
"Osumnjičeni za ubistvo u Mladenovcu nije prošao vojnobezbednosnu proveru prilikom upisa na Vojnu akademiju prošle godine. Prošao je sve testove, ali nije prošao vojnobezbednosnu proveru. Jer je i ranije imao prekršajne postupke zbog nasilničin ponašanja. Negativnom ocenom je vojnobezbednosna agencija stavila negativnu ocenu prilikom upisa na Vojnu akademiju. Gde god je sistem mogao da funkcioniše u smislu i kontakta i analize reagovano je", kaže Vučević.
ma nije tripuješCowboy wrote:tipujem da je druga Srbija gluplja od prve, sve sam uvereniji u to
Evo. Ne znam sta mislite o ovim predlozima i da li se slažete. Značilo bi mi da znam. https://t.co/3fgWH07hbP
— Aleksandar Fatic (@reke_sa) May 10, 2023
Solus_Rex wrote:Evo. Ne znam sta mislite o ovim predlozima i da li se slažete. Značilo bi mi da znam. https://t.co/3fgWH07hbP
— Aleksandar Fatic (@reke_sa) May 10, 2023
Brisel danasbela maca wrote:konačno
prefarban mural
Ovogodišnja slava Beograda i Spasovdanska litija, 25. maja, biće u znaku reči svetitelja vladike žičkog i ohridskog Nikolaja (Velimirovića) „Molitvom izmolimo blagosloveni mir među ljudima“, najavila je Informativna služba Srpske pravoslavne crkve (SPC).
Kako je navedeno, to se čini „zbog stradanja i gubitka života naših mladih ljudi u gradskim opštinama Vračar i Mladenovac, zbog bola i tuge vascelog naroda za nevino postradalima“.
„Na čelu Litije, koja će gradskim ulicama, od Vaznesenjskog do Svetosavskog sabornog hrama krenuti 25. maja u 19.00 časova, biće kivot sa moštima Svetog vladike Nikolaja, koji će izuzetno, radi utehe vernog naroda u ovim teškim danima i radi duhovnog okrepljenja biti donet iz manastira Lelić kod Valjeva“, saopštila je Informativna služba SPC.
onda neka rade na samokontroli umesto što bivaju mekikarimaCousin Billy wrote:ovo se bukvalno radi da bi se trigerovali liberaši.
Uncle Baby Billy wrote:Ovogodišnja slava Beograda i Spasovdanska litija, 25. maja, biće u znaku reči svetitelja vladike žičkog i ohridskog Nikolaja (Velimirovića) „Molitvom izmolimo blagosloveni mir među ljudima“, najavila je Informativna služba Srpske pravoslavne crkve (SPC).
Kako je navedeno, to se čini „zbog stradanja i gubitka života naših mladih ljudi u gradskim opštinama Vračar i Mladenovac, zbog bola i tuge vascelog naroda za nevino postradalima“.
„Na čelu Litije, koja će gradskim ulicama, od Vaznesenjskog do Svetosavskog sabornog hrama krenuti 25. maja u 19.00 časova, biće kivot sa moštima Svetog vladike Nikolaja, koji će izuzetno, radi utehe vernog naroda u ovim teškim danima i radi duhovnog okrepljenja biti donet iz manastira Lelić kod Valjeva“, saopštila je Informativna služba SPC.
ma bravo