Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
_____
★
Uprava napolje!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
“Doktorka koja je poslata iz sekretarijata za zdravlje, Ranka Radulovic, 05.05. usla je u Ribnikar, uvela decu u kabinet, pustila narodnu muziku i drugarima stradalih rekla povezite se sa dusama mrtvih drugara.”
— Ksenija (@XeniaKsenija21) May 21, 2023
Otac Sofije Negic
Roditelji VII2 su jos 07.05. trazili da se ona po hitnom postupku skloni od dece.Kasnije u svom izvestaju gde ponavljaju zahteve, konstatuju da je zahtev da se ona udalji,ispunjen.Ovo ne stavljam da velicam sklanjanje, nego da vidite da je istina ovo sto je covek izneo. pic.twitter.com/gCUPLBfhFh
— Bojana Nedeljkovic (@bojanamcmedia) May 21, 2023
— Cezar (@BrankaDrag63194) May 22, 2023
Kada ministarstvo i lekarska komora nije za šarlatanstvo kažnjavalo lekare i oduzimalo licence. Onda su doktori za svoje šarlatanske metode naplaćivali masne cene kao Ranka Radulović. Ludi Nestorović je prodavao lekovite piramide bez posledica. Sistem nije zakazao xy put. https://t.co/rFw62iam2I
— Klokan (@Osphranterrufus) May 21, 2023
Neopisivo. Strašno. Ali bitno je da su deca krenula u skolu. Da zajedno "prevazidju traumu".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Spoiler:
- https://www.facebook.com/623027295/posts/pfbid02GxpUFEfXZfbLjqYi2QQumbjE3iXnXMwxQ1MTMiqgvhVTA34YZqvKhSRM8LV2o1arl/?app=fbl
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
_____
★
Uprava napolje!
_____
Nije to baš tako bilo, ni blizu. Pošto takođe znam priču detaljno, iz prve ruke.
Npr - narodnjaci su ustvari pesma koju je mali (ubijeni) Andrija svirao na u prizemlju ubijenom čuvaru Draganu - a koju je Dragan voleo, a Andrija zbog njega naučio. I onda su tu pesmu pustili, a da ne idem ja sad u detalje zašto i kako i da li to treba ili ne.
Znači, nije pušten iz nekih random pobuda Lukas pa Saša Matic, kako se da zaključiti.
Otac koji je ono preneo to nije ni video ni čuo, nego mu je preneo roditelj jedne od devojčica koje su prisustvovale, na način na koji je prepričano.
I manje sve više što je rekao ima sličnu pozadinu i pojašnjenje.
Samo da bude jasno, ne pojašnjavam ovde da je nešto trebalo ili nije trebalo, ali da ljudi jedva dočekaju da se nešto banalizuje, subjektivno prenese, da se pronađe krivac - idealno ako je neka institucija ili zvanično lice itd. Ali nije sve tako, ma kolika nečija bol bila.
Da li se sve mračne tačke u našem društvu konačno povezuju?
— Milan Antonijević (@AntonMilan) May 22, 2023
Da li je dr. Dabić tj. osuđeni Radovan Karadźić uzor i mentor nekome ko je poslat u školu Vladislav Ribnikar, uz dozvolu direktorke, da deci pušta neku muziku i govori im da se povežu sa ubijenom decom.#odgovornost
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Npr - narodnjaci su ustvari pesma koju je mali (ubijeni) Andrija svirao na u prizemlju ubijenom čuvaru Draganu - a koju je Dragan voleo, a Andrija zbog njega naučio. I onda su tu pesmu pustili,
A, pa onda je sve u redu.
Je bo te
rumbeando wrote:Sa Vox92:
Nije to baš tako bilo, ni blizu. Pošto takođe znam priču detaljno, iz prve ruke.
Npr - narodnjaci su ustvari pesma koju je mali (ubijeni) Andrija svirao na u prizemlju ubijenom čuvaru Draganu - a koju je Dragan voleo, a Andrija zbog njega naučio. I onda su tu pesmu pustili, a da ne idem ja sad u detalje zašto i kako i da li to treba ili ne.
Znači, nije pušten iz nekih random pobuda Lukas pa Saša Matic, kako se da zaključiti.
Otac koji je ono preneo to nije ni video ni čuo, nego mu je preneo roditelj jedne od devojčica koje su prisustvovale, na način na koji je prepričano.
I manje sve više što je rekao ima sličnu pozadinu i pojašnjenje.
Samo da bude jasno, ne pojašnjavam ovde da je nešto trebalo ili nije trebalo, ali da ljudi jedva dočekaju da se nešto banalizuje, subjektivno prenese, da se pronađe krivac - idealno ako je neka institucija ili zvanično lice itd. Ali nije sve tako, ma kolika nečija bol bila.
kakve veze ima, sve i da je ovo tačno, ko god je ispao iz karadžićevog/SRS šinjela ne bi smeo da prismrdi u ribnikar.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
kondo wrote:dobar niz, izvinite ali milan ih osobito jebeDa li se sve mračne tačke u našem društvu konačno povezuju?
— Milan Antonijević (@AntonMilan) May 22, 2023
Da li je dr. Dabić tj. osuđeni Radovan Karadźić uzor i mentor nekome ko je poslat u školu Vladislav Ribnikar, uz dozvolu direktorke, da deci pušta neku muziku i govori im da se povežu sa ubijenom decom.#odgovornost
Pa to je škola gde je Vacic dolazio da im prica o proboju Solunskog fronta. Jer...ko drugi?
https://www.vreme.com/vesti/dopis-roditelja-vii-2-odeljenja-os-vladislav-ribnikar-drzavnim-institucijama/
Ispunjen je i zahtev da se prekine saradnja sa dr Rankom Radulović.
- Guest
Pritom se iz njenog komentara sa FB vidi da je žena govnarka.
Last edited by Hans on Mon May 22, 2023 11:13 am; edited 1 time in total
- Guest
_____
★
Uprava napolje!
_____
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
https://twitter.com/MarijaRatkovic/status/1660541707149103104
_____
#FreeFacu
- Guest
_____
★
Uprava napolje!