Kontramiting
- Post n°76
Re: Kontramiting
Ako je iko imao bilo kakve nedoumice...
- Post n°78
Odmah se vidi gađenje na nasilje. Prosto izbija.
- Post n°79
Bilo bi dovoljno da u petak na kontramitingu narod počne da kliče: "Slobo, slobodo!" Takav dadaizam bi oborio vlast pre nego bilo šta drugo.
— Daniel Kovač (@danlikov) May 22, 2023
- Post n°80
dobar predlog
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°81
А са супротног краја да одговарају „волим и ја вас“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°82
ništa od 20l tokom noći do pola 10 pa onda 35 C i vlažnosti 85% eh
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Guest
- Post n°83
Prognoza je sada dosta jasna, vrlo nestabilno vreme u petak popodne/predveče sa visokim potencijalom za olujne razvoje. Gledati količinu padavina je besmisleno kada su u pitanju konvektivni razvoji, može da prođe sa kratkim pljuskom, a može da bude i spektakl, a u ovoj, vlažnoj godini do sada su sve prolećne padavine premašile početne prognoze. Mislim nisu od soli da se istope ali neće imati lep i miran prolećni dan.
- Guest
- Post n°84
Koga briga za nesto sto samo moze da donese plezir uz frustuk nekoj provincijskoj mustri. Daj prognozu za subotu, ja jesam od rudnika soli.
- Guest
- Post n°85
Nestabilno, mogući pljuskovi i grmljavine. Manji potencijal nego u petak. Poneti kišobrane.
- Guest
- Post n°86
Odgovoran protestant uvek nosi kisobran na proteste. Nikad se ne zna kad moze da se dogodi kakva nepogoda.
- Post n°87
Svaka cast Vucicu sto je zakazao kontramiting za petak, pa je protest morao da se pomeri, da ne kisnu ljudi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°88
Mene interesuje da li će im biti priređena spontana dobrodošlica pojedinaca kao 1996.
Tada mi je čak bilo pomalo i žao onih pogubljenih ljudi koji su dobili jaja u glavu sa prozora dok su se peli na Terazije.
Tada mi je čak bilo pomalo i žao onih pogubljenih ljudi koji su dobili jaja u glavu sa prozora dok su se peli na Terazije.
- Guest
- Post n°89
Ma kakvi, ako nešto ova vlast ume onda ume u logistiku velikih skupova podrške.
- Post n°90
ficfiric wrote:Svaka cast Vucicu sto je zakazao kontramiting za petak, pa je protest morao da se pomeri, da ne kisnu ljudi
To je ta protestantska etika... :pace:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°91
Malo slabe najave za loše vreme u petak, a malo se pojačavaju za subotu :ljaksofon:
- Post n°92
Cousin Billy wrote:Malo slabe najave za loše vreme u petak, a malo se pojačavaju za subotu :ljaksofon:
znam da nije toliko ili uopste bitno ali malo mi treba da se iznerviram
_____
ova zemlja to je to
- Post n°93
maznuto sa reddita i twittera
Strane službe preko noći postavljaju 8G bazne stanice kako bi ozračile pristojnu Srbiju na veličanstvenom i nikad većem skupu pic.twitter.com/9HnelR5d6r
— Ristić (@StevanRistic) May 24, 2023
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°94
ficfiric wrote:Svaka cast Vucicu sto je zakazao kontramiting za petak, pa je protest morao da se pomeri, da ne kisnu ljudi
što bi mu rekli u natalincima, ti u džak pičke da zavučeš ruku, za kurac bi se uvatio.
da izvinu dame i damice koje čitaju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°95
Cousin Billy wrote:Malo slabe najave za loše vreme u petak, a malo se pojačavaju za subotu :ljaksofon:
Borba Putinovog klimatskog oruzja i Haarpa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°96
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°97
Pokažimo Vučiću da ga Beograd ne podržava. U petak, kada uplašeni ljudi budu doveženi na njegov miting, neka zateknu crne marame, trake, oznake na našim prozorima, automobilima, odeći... Crnim florom pokazujemo svoju tugu zbog žrtava AV režima :black_heart:@Zajedno_moramo #crniflor pic.twitter.com/EiuXk52px9
— Biljana Stojkovic (dabrica) (@pajaoliver) May 24, 2023
- Post n°98
Мало ми је глупа идеја и још глупље образложење. Дабрица стварно није за јавну политику. Можда је добар организатор али ово је промашај.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°99
apsolutni
(+ ne trpi ni nagoveštaj kritike. ljudi su joj dobronamerno rekli da to nije ok i da izbriše tvit, rekla im da su vučićevi botovi.)
(+ ne trpi ni nagoveštaj kritike. ljudi su joj dobronamerno rekli da to nije ok i da izbriše tvit, rekla im da su vučićevi botovi.)
- Post n°100
Auuu, koliko botova...
— Biljana Stojkovic (dabrica) (@pajaoliver) May 24, 2023