pada u autobusu? da nije bilo malo gurkanja sa nekim džiberom iz snsa koji ih je razmještao unutra
Kontramiting
- Post n°477
Re: Kontramiting
Erős Pista wrote:Bokte. A nije im prvi vojnik kojeg su zrtvovali. Secas se onog nesrecnika sto ga je udario auto kad je lepio plakate na autoputu.
Lepio plakate po bankinama. I posle su zaposlili njegovu cerku na 6 meseci i nakon sut u dupe
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°478
S tim sto ovo nije vojnik
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°479
Mobilisani.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°480
Ja bih samo da skrenem paznju da ovoliki pritisak na Kurtija i izostanak kritike Srba i srpskog rukovodstva, koji su inace kao dobar dan u zapadnoj javnosti kojoj toliko zelimo da saljemo pravu sliku, govori nesto i o podrsci koju Vucic ima kod stranih gospodara. Sada sam potpuno siguran da od protesta nema nista i da ce nastaviti da potpomazu njegovo bitisanje na vlasti u Srbiji svim silama.
- Post n°482
PAZITE SAD!
— Djordje Stanković (@djordjes89) June 1, 2023
Ministre Vesiću, kako onda komentarišete ovu sliku, kordinaciju iz grupe Puteva Srbije!
U pitanju je Saša Savić on je šef naplate putarine za deonicu autoputa Beograd - Čačak (autoput Miloš Veliki) a ovakve naloge su izdali i šefovi svih ostalih deonica u… https://t.co/8H9WyjNqnN pic.twitter.com/jFHVMgibTC
- Post n°483
i s putarinom bi nas koštalo isto tkd sve okpuštanja autobusa bez putarine za vaš kontra miting je sve naše građane koštalo oko 100.000 evra
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°484
Smrt na putu za „Srbiju nade“: Momčilo više ništa ne mora
https://www.vreme.com/vesti/smrt-na-putu-za-srbiju-nade-momcilo-vise-nista-ne-mora/
Momčilo Vučković iz sela Donja Budriga na Kosovu umro je u svojoj 43. godini, u utorak popodne, u Kliničkom centru u Prištini. Fatalnu povredu glave zadobio je na putu za miting Srpske napredne stranke u Beogradu pod nazivom „Srbija nade“
_____
★
Uprava napolje!