Kontramiting
- Guest
- Post n°101
Re: Kontramiting
Morbidna i jako glupa ideja a ovoj osobi, ako ovako reaguje na kritike. nije mesto u politici, barem ne u njenom javnom delu. Imamo već dovoljno takvih.
- Post n°102
https://www.politika.rs/scc/clanak/554377/umetnici-pozic-skup-nade-srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°104
Erős Pista wrote:https://www.politika.rs/scc/clanak/554377/umetnici-pozic-skup-nade-srbija
- Post n°105
A Isidora gleda odozgo i blago se smesi...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°106
ideja crnoflorisanja grada nije samostalna ideja biljane stojković, no cele ekipe
Kada su Musolinijevi fašisti marširali ka Rimu 1922. godine, građani Firence su ostali u kućama i zatvorili žaluzine na svojim prozorima. Musolini je prošao kroz sablasan i prkosan grad.
— ZAJEDNO (@Zajedno_moramo) May 24, 2023
Građani koji će autobusima biti dovoženi na Vučićev miting u Beograd nisu fašisti. pic.twitter.com/RgjmUnYmrA
- Guest
- Post n°107
Sad bih napisao nešto u Indijevom stilu ali iskreno ne znam ni šta, toliko mi je ovo bljutava ideja, bezobrazna, eksploatatorska, uvredljiva za porodice ubijene dece, i na kraju idealna za razvlačenje po Informeru.
- Post n°108
plachkica wrote:Pokažimo Vučiću da ga Beograd ne podržava. U petak, kada uplašeni ljudi budu doveženi na njegov miting, neka zateknu crne marame, trake, oznake na našim prozorima, automobilima, odeći... Crnim florom pokazujemo svoju tugu zbog žrtava AV režima :black_heart:@Zajedno_moramo #crniflor pic.twitter.com/EiuXk52px9
— Biljana Stojkovic (dabrica) (@pajaoliver) May 24, 2023
više se ni ne sećam da li sam glasovao za ovu glupaču ali sigurno više neću a ni mika se neće zajebati da je pripusti na precedničke ili slične
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°109
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°110
Accuweather kaze da ce biti kise sigurno, ali mozda (mozda) se zavrsi oko 17h.
RHMZ numericka progniza najavljuje obilne padavine koje prelaze u slabu kisu isto oko 5-6.
Videcemo. Ali da kisnuti - hoce. Jedino je pitanje koliko.
RHMZ numericka progniza najavljuje obilne padavine koje prelaze u slabu kisu isto oko 5-6.
Videcemo. Ali da kisnuti - hoce. Jedino je pitanje koliko.
- Post n°111
Kakva vlast, takvi i pepersi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°112
ma te su prognoze totalno nepouzdane, kolko puta sam pokisao kad sam otišao na brdo da šetam kad je accuweather najavljivao 0% za kišu
- Post n°113
Ali nisu totalno nepouzdane u kombinaciji sa numerickim prognozama RHMZ. Kise ce biti sigurno, ali - moze da se desi da je za sam miting ne bude.
- Post n°115
Znam, ali ovakvo razmisljanje me nije izdalo skoro nikad na dan-dva od vremena koje me interesuje. Mislim da sam samo jednom omasio. Again, dal ce padati kisa bas u 5 ili 6 (kad je miting?) to nemam pojma.
- Post n°116
moraju se skupiti pre mitinga, ima sanse da mokri docekaju Vucica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°117
Slutim da i organizatori znaju sve ovo što znamo i mi i ili spremaju desetine hiljada kabanica i kišobrana, ili... ne znam ni ja šta. Još uvek ne bih isključio ni da Vučić naprasno otkaže miting, ako proceni da ne ide sve kako valja. Naravno, udesiće da ga Porifije zamoli, a on preko volje pristane...
_____
- Post n°119
Erős Pista wrote:Slutim da i organizatori znaju sve ovo što znamo i mi
Znaju ali ih zabole za to roblje, to su pokazali do sada x puta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
Pa ne, za roblje ih svakako zabolje, ali ih ne zabole šta ako roblje krene da bega glavom bez obzira i upropasti najveličanstveniji od svih veličanstvenih mitinga.
_____
- Post n°121
Ali gde ce da bega? Kako ce se vratiti kuci posle?
- Post n°122
Otkazivanje mitinga kod autoritarnih licnosti (bar 75% SRN birackog tela) bi se apsolutno tumacio kao znak slabosti. I to on zna.
- Post n°123
Pa gde god samo da nađu neki zaklon. Ma to je masa, ko zna šta će da rade. Teško mi je da poverujem da će više desetina hiljada ljudi koji su inako naterani da dođu poslušno da stoji na kiši dok ovi kenjaju.
_____
- Post n°124
Бегаће као и прошли пут, у аутобусе, у кафане, ашчинице, хаусторе, самопослуге, пумпе, под дрво и под надстрешнице. Петак је радни дан.
Разбежаће се куд који. Старији ће се кући враћати аутобусима којим су и дошли, они средњих година талиће се за превоз таксијем, а млађи аутостопом или преспавати на станицама чекати следећи дан за превоз.
Разбежаће се куд који. Старији ће се кући враћати аутобусима којим су и дошли, они средњих година талиће се за превоз таксијем, а млађи аутостопом или преспавати на станицама чекати следећи дан за превоз.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°125
Iskocio ovaj klip, ne mogu da se setim odakle mi je ova poznata, mislim da ima veze sa onim litijama. Elem, ona se prijavljuje za miting i zena joj kaze da bus iz Zeleznika krece u 15h. Oni ce tamo stajati par sati
_____
★
Uprava napolje!