Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
- Post n°876
Re: Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
Bio teniser Amer, poreklom Bosanac. Ne Amir, Amer. Igrao je, pogadjate već, kao Amerikanac.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°877
Ima neki Roman u Rumuniji sigurno...
- Post n°878
Ima neki Roman u Rumuniji sigurno...
- Post n°879
Vilmos Tehenészfiú wrote:Bio teniser Amer, poreklom Bosanac. Ne Amir, Amer. Igrao je, pogadjate već, kao Amerikanac.
Amer, pojavili su se krajem šezdesetih i rađali se sve do početka devedesetih, ja poznajem najmanje pet Amera ali nijedan nije mlađi od trideset godina.
Sad se sjetih da ima i Arman/Armen kod Jermena.
Nektivni Ugnelj wrote:Ima neki Roman u Rumuniji sigurno...
Ima sigurno, mada je tu ime starije od nacije, rumunske. Prvi Jugoslav je možda rođen prije same Jugoslavije.
I obraza i guzice bi dao da se zovem Jugoslav, amidža koji mi je dao ime nije bio dovoljno pijan tog januarskog dana.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°880
Херман, Герман.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°883
kapetanm wrote:Srboljub
Srbislav,
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°884
Ех, у екипи смо имали једног Пољака (ок, презиме Polyák) па смо га од зајебанције звали Ленђел.
Интерна фора, неразумљива ван контекста.
Интерна фора, неразумљива ван контекста.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°885
fikret selimbašić wrote:kapetanm wrote:Srboljub
Srbislav,
I opet nije upoiredivo sa Jugoslav.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°886
Ma nije, Jugoslav funkcioniše na više nivoa
- Post n°888
Dvadesetomilionita (jel se tako kaže?) gradjanka Jugoslavije je na rodjenju dobila ime Jugoslava Tanja Pejša. Aj nadjite to na Guglu, kladim se da ni konjski to ne ume.
Bože dragi čega se ja sve setim u gluvo doba noći.
Bože dragi čega se ja sve setim u gluvo doba noći.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°889
Ima, srećom
https://tamodaleko.co.rs/zamalo-da-mi-bude-kum-perez-de-kueljar/
Sad se i ja prisetih toga.
https://tamodaleko.co.rs/zamalo-da-mi-bude-kum-perez-de-kueljar/
Sad se i ja prisetih toga.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°890
Tekst sadrži i anahronizme o Yugo autu, pitam se šta je još autor nakitio.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°891
То са југом је прилично близу, сећам се да смо 1989. узели једног за фирму, а није био нека велика новост ни тада... да, производио се од 1980. Можда је он тек тада чуо?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°892
Kad pričaš sa tim ekipama, možeš svašta da čuješ, znam to iz iskustva. U osnovi - ljudi sa malenim ličnim uticajem a stalno u blizini vlasti i moći. To rađa predispoziciju ka mitomaniji i konfabulacijama. Kažem ja drugu Džemalu, ne sedaj u taj avion, itd.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°893
sasi me podsetio na đikija koji je sproveo it revoluciju u srbiji shodno gospodžinoj fascikli
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°894
Ovo sa de Kueljarom. E pa tom petomilijarditom su namestili da bude Zagrepčanin za vreme Univerzijade, ako se dobro sećam.
Ne mogu da izguglam, al sam zato izguglao da Indija ima više stanovnika od Kine, a ja to propustio.
Edit. Sad sam pročitao ceo tekst sa linka :smajlištoseklepiočelo:
Ne mogu da izguglam, al sam zato izguglao da Indija ima više stanovnika od Kine, a ja to propustio.
- Post n°895
Hans wrote:Ovo sa de Kueljarom. E pa tom petomilijarditom su namestili da bude Zagrepčanin za vreme Univerzijade, ako se dobro sećam.
A onda i Sarajliji.
Nekoliko godina kasnije, planeta je dostigla broj od šest milijardi ljudi, a interesantno, kao šest-milijardito dijete proglašen je Adnan Mević iz Sarajeva.
Adnan danas živi u Sarajevu sa majkom Fatimom, a ona je u razgovoru za BBC poručila kako i dalje ima nadrealne uspomene na njegovo rođenje.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°896
Pucnjava u Gimnaziji u Sanskom Mostu, ima mrtvih i ranjenih
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Pucnjava-u-Gimnaziji-u-Sanskom-Mostu-ima-mrtvih-i-ranjenih/851661
SANSKI MOST – Jutros se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava u prostorijama Gimnazije u Sanskom Mostu.
Prema nezvaničnim informacijama ima mrtvih i ranjenih.
Kako javlja novinar "Nezavisnih novina" sa lica mjesta navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak.
Uskoro opširnije.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°897
https://www.cdm.me/hronika/boskovic-osumnjicen-za-ubistvo-supruge-1-avgusta-prijavljen-za-porodicno-nasilje-odredena-mu-mjera-zabrane-prilaska/
prijetio joj ubistvom pa je...ubio, tužioci iznenađeni
prijetio joj ubistvom pa je...ubio, tužioci iznenađeni
- Post n°898
ficfiric wrote:Pucnjava u Gimnaziji u Sanskom Mostu, ima mrtvih i ranjenih
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Pucnjava-u-Gimnaziji-u-Sanskom-Mostu-ima-mrtvih-i-ranjenih/851661
SANSKI MOST – Jutros se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava u prostorijama Gimnazije u Sanskom Mostu.
Prema nezvaničnim informacijama ima mrtvih i ranjenih.
Kako javlja novinar "Nezavisnih novina" sa lica mjesta navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak.
Uskoro opširnije.
Sta bi na kraju, jel ima mrtvih?
- Post n°899
Ima
Mehemed Vukalić (61) koji je ubio troje svojih kolega u Gimnaziji u Sanskom Mostu, a potom pokušao izvršiti samoubistvo danas je operisan.
...
Prema riječima generalnog direktora ove zdravstvene ustanove Vlade Đajića, nakon operativnog zahvata Vukalić je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a RS, gdje ostaje na daljem liječenju.
"Sve dalje prognoze u vezi njegovog zdravstvenog stanja su krajnje preuranjene", navode iz UKC-a RS.
Vukalić je danas ubio direktora škole Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan i školsku sekretaricu Nisvetu Kljunić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°900
Ako nista bar nije na nacionalnoj osnovi i nisu stradala deca.
Jezivo.
Jezivo.