Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
- Post n°776
Re: Nasilje u Srbiji i tzv Regionu
Sve ovo ce odlicno uticati na emotivni razvoj sina od 12 godina
- Post n°777
Toliko o sportskom duhu.
- Post n°778
Kakav sportski duh to ne postoji. Evo ja znam odrasle osobe, doduse na sabatikalu od pracenja kosarke usled Long Copiuma, kojima je ovaj siledzija superiska
- Post n°779
Pa što ne kažeš da si funkcionalno nepismen i ne razumeš koncept nužne samoodbrane?
- Post n°780
Kreće
Oglasila se i majka koja je napala učiteljicu: "Bila je prebezobrazna"
- Post n°781
PREbezobrazna
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°782
Ipak je ovo slučaj vezan sa kastom i njenim ponašanjem, a ne toliko sa opštom populacijom.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°783
tu si u pravu ali to je model ponasanja koji ta kasta namece
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°784
Nim Chimpsky wrote:Kakav sportski duh to ne postoji. Evo ja znam odrasle osobe, doduse na sabatikalu od pracenja kosarke usled Long Copiuma, kojima je ovaj siledzija superiska
kada dobije 4 u nizu debeli slovenac to ce biti nasilje
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°785
Nektivni Ugnelj wrote:Kreće
Oglasila se i majka koja je napala učiteljicu: "Bila je prebezobrazna"
ovo je drugi slučaj juče, učiteljicu je napala majka bolesnog deteta, jer joj je dete gurnuto na ekskurziji.
- Post n°786
disident wrote:Ipak je ovo slučaj vezan sa kastom i njenim ponašanjem, a ne toliko sa opštom populacijom.
Jesteda
- Post n°787
plachkica wrote:Nektivni Ugnelj wrote:Kreće
ovo je drugi slučaj juče, učiteljicu je napala majka bolesnog deteta, jer joj je dete gurnuto na ekskurziji.
Aha, ovo nije ono sa nastavnicom biologije?
- Post n°788
boomer crook wrote:tu si u pravu ali to je model ponasanja koji ta kasta namece
A kakav bi drugi model gomila primitivnih skorojevica emitovala...
- Post n°789
Ako privilegovani mogu pijani ili drogirani ubijati kolima ljude na pešačkim prelazima ili naplatnim rampama, ili imati farme marihuane, ili tući opoziciju po ulicama ili pisati laži po tabloidima, ili državu tretirati kao privatnu prćiju što onda ne bi mogli tući učitelje?
— Ognjen Rašuo (@ORasuo) June 14, 2024
- Post n°790
Koja to godina beše (početak XX veka?) kada oficir na ulici naleti na nekog novinara, pa ga prebije?
- Post n°791
B92 wrote:Mediji: Obrt u OŠ "Jovan Dučić; Nastavnica lažirala napad majke đaka?
https://www.b92.net/info/hronika/31215/mediji-obrt-u-os-jovan-ducic-nastavnica-lazirala-napad-majke-daka/vest
Majka učenika nezadovoljna ocenom fizički je juče nasrnula na nastavnicu biologije u školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu, a mediji prenose i drugi mogući scenario.
Stravična istina isplivala je o jučerašnjem incidentu u novobeogradskoj školi "Jovan Dučić", gde je nastavnica biologije S. K. prijavila A. R. (32), majku jednog od đaka, da ju je brutalno napala i teško povredila. Iz istrage su se sada pojavili detalji, pa uz nastavnicu ne može da stoji epitet – žrtva, prenosi 24sedam.rs.
Nastavnica je mesecima brižljivo pripremala osvetnički plan, koji je kulminirao incidentom posle zaključivanja ocene, piše ovaj medij.
"S. K. već duže vreme sina A. R. teroriše i maltretira. Koristi sofisticirane načine i trudi se da dečaka što više ponizi i to pred celim odeljenjem", navodi sagovornik portala 24sedam iz "Jovana Dučića".
U sklopu torture, detetu čak nije dozvoljavala da ide u toalet, iako je dobro upućena da ima problema sa bešikom.
"Nije mu dozvoljavala da ide u WC, a dete ju je molilo i preklinjalo. Samo ga je bezobrazno odbijala i vraćala u klupu. Nesretno dete se zato uneredilo nasred njenog časa. I to pred punim razredom! Naravno da je to ostavilo posledice na dečaka", detaljno opisuje izvor.
Nemajući kud, majka A. R. je upravo zbog ovoga prijavljivala nastavnicu školskom psihologu. Tada kreće novi krug pakla za osnovca.
"Biologičarka je samo razmišljala kako da se osveti A. R. Cilj joj je bio da namami majku dečaka u zamku kako bi se prijava psihologu bacila u drugi plan. Zato je dečaku i zaključila dvojku jer je želela da A. R. lično dođe u kabinet biologije", naglašavaju u osnovnoj školi.
Tako je i bilo. Dečak je iz biologije u dnevniku imao upisane ocene: 2, 3, 3 i 4. Ali Sabrina mu je zaključila dva! Majka, zbog uplakanog deteta, koje inače ima sve petice iz ostalih predmeta, ponovo dolazi u školu. Biologičarka je to i čekala.
"Aaaaa! Konačno si stigla", kiselo se nasmejala kada je na vratima učionice ugledala A. R.
Upitana od majke zbog čega je detetu zaključena dvojka, jer ima i veće ocene iz njenog predmeta, Sabrina je drsko odgovorila:
"Dvojka je moj subjektivni osećaj o znanju deteta. On, po meni, zna za dva."
Ono što je istina jeste da nije bilo fizičkog napada, kao što nema ni teških telesnih povreda. Na ovakve odgovore i podsmeh dečakova majka se suzdržavala. Nije bilo udaraca, čupanja za kosu, lupanja glave... Istraga, tačnije patrola policije sa Novog Beograda, utvrdila je da je bilo samo međusobno gurkanje. Nigde drame koja je bombastično odjeknula u medijima. Ali osvetnica pod plaštom nastavnice nastavila je pakleni plan. Odmah je dograbila telefon i pozvala policiju, piše 24sedam.rs
"Došla su dvojica policajaca i utvrdili da nema osnova da se majka privodi, niti da S. K. treba medicinska pomoć i eventualno zbrinjavanje. To je, na kraju, i potpisano od svih aktera incidenta u učionici", prepričavaju očevici "drame" u osnovnoj školi.
Posle sat vremena, međutim, u "Jovan Dučić" je došao školski policajac. Mimo kolega koji su već odradili zapisnik, nagovara nastavnicu da ide u Zemunsku bolnicu, ali ni tamo joj lekari nisu konstatovali povrede. Kada je plan biologičarke definitivno propao, inscenirala je povrede, sama je kupila kragnu u apoteci i fotografisala se kako bi uzburkala medije svojom jednostranom pričom ne bi li majka dečaka bila privedena, a ona ispala žrtva, piše 24sedam.rs.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°792
klasična belolistićarska skočio je sam odbrana
Odbrana oca žene koja je brutalno pretukla nastavnicu u OŠ Jovan Dučić: "Sve je izmislila, verovatno hoće da joj nešto platimo"
14.06.2024 17:47
Otac uhapšene brani svoju ćerku tvrdeći da je nevina, te da je ceo slučaj "namestila" nastavnica
Majka dečaka koji ide u OŠ "Jovan Dučić" u Beogradu uhapšena je zbog sumnji da je zlostavljala i mučila nastavnicu biologije, a ovaj slučaj je duboko potresao javnost!
Međutim, uprkos tome, otac uhapšene za Kurir brani svoju ćerku tvrdeći da je nevina, te da je ceo slučaj "namestila" nastavnica.
- Sve je namešteno od strane te isfrustrirane žene. Sve su to nasumične, proizvoljne informacije koje sada možemo čuti i sve je netačno. Nikakvih svedoka nije bilo - kaže otac za Kurir koji je inače poznati biznismen i sportski radnik.
Na pitanje kako zna šta se dogodilo, on kaže da se čuo sa ćerkom i "da zna da to nije ništa istina i da je ta žena sve izmislila".
- Spoiler:
- Kada se to sve desilo, došla su dva policajca i videla da ništa nije bilo, da je to bio verbalni duel. Mali je imao iz biologije dve trojke i četvorku i trebala mu je trojka da bi bio odiličan, a nastavnica mu je, ničim izazvana, dala dvojku. To je bio njen subjektivni osećaj... I kada je ćerka tražila da idu kod direktora, nastavnica je prvo rekla da hoće, a onda, kada je ćerka izašla u hodnik, ova je rekla da neće da ide. Ćerka se vratila nazad i onda su se tu verbalno posvađale. Mislim da je bilo neko grebanje po rukama i da je ćerka tu prošla gore od nastavnice - daje svoju verziju događaja koji je duboko uznemirio javnost.
- Onda su došli policajci, videli da nije ništa i rekli mojoj ćerki da ide kući. Kada se digla medijska hajka, došao je neki školski policajac koji je nastavnicu naučio šta treba da uradi, da zove hitnu pomoć... Žena je otišla u apoteku i kupila kragnu i stavila oko vrata - šokantno je objašnjenje oca.
Negira da je njegova ćerka fizički napala nastavnicu, vukla je za kosu, bacila na pod i udarala glavom o pod.
- Sve izmišlja žena. Nije joj ništa. Kako može ona...kad nije bilo svedoka. Niko nije video. One su bile same u učionici. I sada se ova baca na pod, kao: "Ova me ubi"...
Na pitanje zašto bi nastavnica to iscenirala, on kaže da verovatno želi da traži odštetu.
- Verovatno ima neku ideju da joj neko nešto plati. Ali, to se neće desiti. Jurićemo je svim legalnim metodama do kraja, da prizna šta se desilo. Ona je ljuta na moju ćerku i zbog toga što ju je dva puta prijavila direktoru škole i psihologu jer dva puta nije htela dete da pusti u toalet pa se uneredilo - navodi otac.
Podsetimo, majka učenika koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" i ranije je bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.
- Ona je i ranije pravila razne incidente, svi smo znali za to... Bivša je sportistkinja i potiče iz porodice poznatog biznismena i sportskog radnika - priča za Kurir jedan od roditelja čije dete ide u ovu školu.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°793
јеР видите шта нам раде
- Post n°794
Napad na Srbiju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°795
Ovaj će tako odrešiti kesu da će nastavnica na kraju biti krivično gonjena i osuđena za nešto.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°797
Eto, bagra se ugleda na Vuka Cvijica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°798
Lele, lele, kakva info za nasilnicu Anu: - Njen stric Matija Radojičić je, kao sudija za porodične sporove, brzopotezno razveo Vučića od Ksenije i ovaj ga zauzvrat stavi za člana Visokog saveta sudstva, pa za predsednika Trećeg osnovnog suda.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°799
https://vss.sud.rs/sr/%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%98%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%9B
Kekeke
Kekeke
- Post n°800
Судија. Рођен у Ваљеву.
To je navodni stric.
Otac:
Ime Zorana Radojičića u odbojkaškom svetu nadaleko je poznato, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je on rođeni Prigrevčanin o čemu i danas govori sa velikim ponosom.
-Ja sam rođen davne 1961. godine u Prigrevici, ja sam pravi Prigrevčanin, tu sam išao u osnovnu školu tu mi je i majka bila učiteljica...
https://www.radiodunav.com/zoran-radojicic-ponosan-sam-sto-sam-sa-ovih-prostora-da-sam-ostao-mozda-bi-vizura-bila-u-prigrevici/
Dam 20 evra da nemaju veze jedan s drugim.