Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
- Guest
Hajd da ne izmišljamo sada neko potpuno novo pravo, to je čisto gubljenje vremena. Trebalo bi i da bude mira u svetu pa ga nema i štaš.
...a nije ni da na planeti Zemlji postoji samo jedan pravni sistem.
_____
Sweet and Tender Hooligan
naravno da nemaju pojma šta rade, ovo je preveliki zalogaj za njih
znaš kad bi poslao dete danas sutra u tu istu zgradu
kod psihijatra po opravdanje pa do kraja školske godine lepo kod kuće
znaš kad bi poslao dete danas sutra u tu istu zgradu
kod psihijatra po opravdanje pa do kraja školske godine lepo kod kuće
Vrlo zanimljivo
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) May 8, 2023
Predsednik školske uprave BGD pic.twitter.com/lRlGVTUjyc
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
ma ispred nase skole danas bila neka bizarna, uazasna, atmosfera.
inace juce odemo klinke i ja na drugak (igraliste broj 2). i kao deca se igraju. starija vozi bajk. kad izbije neka svadja. dve zene, jedna koja je vlasnica standa sa sladoledima i majka jednog decka iz razreda, svadjaju se oko dva psa, lutalice, koji zive na igralistu barabar 8 godina. kao ova lumpen-burzuj keva kaze kako psi iritiraju sto laju na kola koja prolaze tik uz igraliste i kako ih treba potrovati. ova joj kaze da su psi tu vec godinama i da nikome ne smetaju a da ona ne mora da dolazi na igraliste. i na tome se zavrsi.
medjutim irma dolazi i pocinje da place i kaze kako ona ne zeli da neko otruje srecka i zucu (to su ti psi). ja u fazonu lupa luda zena sve ce biti ok. ali mi cudna. ona inace to ne radi odnosno ne reaguje TAKO emotivno. i onda skapiram da sve ono sto je delovalo da kroz ovo prolazi kao pas kroz rosu je cista maya. iluzija.
inace juce odemo klinke i ja na drugak (igraliste broj 2). i kao deca se igraju. starija vozi bajk. kad izbije neka svadja. dve zene, jedna koja je vlasnica standa sa sladoledima i majka jednog decka iz razreda, svadjaju se oko dva psa, lutalice, koji zive na igralistu barabar 8 godina. kao ova lumpen-burzuj keva kaze kako psi iritiraju sto laju na kola koja prolaze tik uz igraliste i kako ih treba potrovati. ova joj kaze da su psi tu vec godinama i da nikome ne smetaju a da ona ne mora da dolazi na igraliste. i na tome se zavrsi.
medjutim irma dolazi i pocinje da place i kaze kako ona ne zeli da neko otruje srecka i zucu (to su ti psi). ja u fazonu lupa luda zena sve ce biti ok. ali mi cudna. ona inace to ne radi odnosno ne reaguje TAKO emotivno. i onda skapiram da sve ono sto je delovalo da kroz ovo prolazi kao pas kroz rosu je cista maya. iluzija.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Agresivna arhitektonska intervencija na objektu, možda i promena imena škole, pa tek u septembru ponovo u školu je najmanje što mogu da urade.
U međuvremenu rad psihologa sa decom.
Inače, moje nepopularno mišljenje je da ovoliko krvi može samo krvlju da se opere.
Ideja da će za 20 godina manijak iz Mladenovca biti slobodan, a mali manijak iz Beograda možda već za neki mesec jer majka ne da dozvolu za zadržavanje na psihijatriji je meni nezamisliva, a neću da zamišljam kako je roditeljima pobijene dece.
Vidi se da udbaš koji je pustio vest o samoubistvu tj. smrti oca Blažića kapira kako ovaj narod razmišlja.
U međuvremenu rad psihologa sa decom.
Inače, moje nepopularno mišljenje je da ovoliko krvi može samo krvlju da se opere.
Ideja da će za 20 godina manijak iz Mladenovca biti slobodan, a mali manijak iz Beograda možda već za neki mesec jer majka ne da dozvolu za zadržavanje na psihijatriji je meni nezamisliva, a neću da zamišljam kako je roditeljima pobijene dece.
Vidi se da udbaš koji je pustio vest o samoubistvu tj. smrti oca Blažića kapira kako ovaj narod razmišlja.
_____
"Deca su svesna situacije"
Jesu kurac su svesna. Pedesetogodišnjaci imaju problem da ovo procesiraju, trebaće im nedelje, ako ne i meseci. Deca su potpuno nesvesna, teranje dece iz te skole nazad u te ucionice je sumanuto.
Jesu kurac su svesna. Pedesetogodišnjaci imaju problem da ovo procesiraju, trebaće im nedelje, ako ne i meseci. Deca su potpuno nesvesna, teranje dece iz te skole nazad u te ucionice je sumanuto.
boomer crook wrote:ma ispred nase skole danas bila neka bizarna, uazasna, atmosfera.
Uh, bas mi je zao. Ali dobro da si ti tu sa njima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
naravno ali pazi ono sto bemty kaze: deca deluju ok ALI onda iznenada ne budu ok i sitnice ih potpuno izbezume.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Skolu bi trebalo renovirati preko leta, da ne lici na sadasnju a ako nema neke slobodne zgrade za ovih mesec-mesec i po, bolje je da dotle predju na online nastavu. Nece valjda prolaziti pored svog onog cveca i tragova upaljenih sveca
_____
★
Uprava napolje!
Ma hvataju deca sve, ne samo informacije, nego i atmosferu. Odrasli su izbezumljeni ovim i ona to nepogresivo registruju. A zapravo, kad si dete, nema niceg strasnije nego da vidis da su odrasli uplaseni.
Last edited by Erős Pista on Mon May 08, 2023 10:34 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Erős Pista wrote:Ma hvataju deca sve, ne samo informacije, nego i atmosferu. Odrasli su izbelumljeni ovim i ona ti nepogresivo registruju. A zapravo, kad si dete, nema niceg strasnije nego da vidis da su odrasli uplaseni.
Pa da, deca su svesna da je horor.
ma neka sviraju kraj skolske godine i da se reorganizujemo
_____
boomer crook wrote:ma neka sviraju kraj skolske godine i da se reorganizujemo
U toj skoli apsolutno
+1, flešbek kad je ćale pošao u ratErős Pista wrote:Ma hvataju deca sve, ne samo informacije, nego i atmosferu. Odrasli su izbezumljeni ovim i ona to nepogresivo registruju. A zapravo, kad si dete, nema niceg strasnije nego da vidis da su odrasli uplaseni.
Vrata stana KK
kosta pičko čekamo te
kosta pičko čekamo te
_____
nevjerovatno da neko ko je lijepio ove sličice po vratima može da napravi ovako nešto, Jovana je tu u pravu
Ima sestru od 9 godina.
A kako je tek njoj napravio pakao koga ona jos uopste nije ni svesna, to je posebno.
Erős Pista wrote:Ma hvataju deca sve, ne samo informacije, nego i atmosferu. Odrasli su izbezumljeni ovim i ona to nepogresivo registruju. A zapravo, kad si dete, nema niceg strasnije nego da vidis da su odrasli uplaseni.
Naravno da shvataju, kako ne bi shvatali, dovoljno su velika.
Ja se i sad secam kako sam danima bio pogubljen u prvom-drugom razredu kad se ubio pistoljem neki klinac iz moje zgrade. Bio je stariji od mene godinu-dve ali ga skoro nisam ni poznavao posto ga roditelji nisu bas pustali napolje. Secam se da sam tad prvi put otvarao novine da bih gledao citulje.
_____
★
Uprava napolje!
Gledam ovu sliku i mislim se - sve je ovo toliko jezivo i toliko izvan parametara "obicnih" tragedija, da bi i uredjenija i funkcionalnija drustva imala problem da izadju na kraj sa tim, a kamoli ovo nase, razoreno.
_____
vidim da je vucic divljao pominjuci veliku ivancu i jabukovac. ta pucanja su bila potpuno razlicita od ovih i posle velike ivance se pokrenula prica o vecoj kontroli oruzja (ministar dacic) ali se nista nije desilo.
od tih slucajeva u jabukovcu je bilo u pitanju porodicno nasilje zapravo a u ivanci je sve moglo biti izbegnuto da ubica nije posedovao pistolj. oba slucaja su se desila u ruralnoj sredini, izolovanih kuca gde se svi medjusobno poznaju.
od tih slucajeva u jabukovcu je bilo u pitanju porodicno nasilje zapravo a u ivanci je sve moglo biti izbegnuto da ubica nije posedovao pistolj. oba slucaja su se desila u ruralnoj sredini, izolovanih kuca gde se svi medjusobno poznaju.
_____
boomer crook wrote:naravno ali pazi ono sto bemty kaze: deca deluju ok ALI onda iznenada ne budu ok i sitnice ih potpuno izbezume.
E to je to
boomer crook wrote:vidim da je vucic divljao pominjuci veliku ivancu i jabukovac.
To je njihov standardni spin "sta je radila bivsa vlast"
Kurir je ovim ilustrovao vest
_____
★
Uprava napolje!
boomer crook wrote:vidim da je vucic divljao pominjuci veliku ivancu i jabukovac. ta pucanja su bila potpuno razlicita od ovih i posle velike ivance se pokrenula prica o vecoj kontroli oruzja (ministar dacic) ali se nista nije desilo.
Ne može se ništa rešiti jer bi "rešavanjem" bila ugrožena paralelna, a zapravo prava, struktura/vertikala moći.
Pričamo o sistemu vrednosti, a na čelu Ukrajine imamo jednog glumca.
— Petar (@Petar_1) May 8, 2023
Sram te bilo Jovana. pic.twitter.com/yemG8dDnz8
Jebena stoka