Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
Nego, je li uhapsen otac od ovog ubice iz Mladenovca?
_____
★
Uprava napolje!
neko ako uzme mač miroljub je najebaoNotxor wrote:sve gluplje od glupljeg
Masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je ubijeno devetoro ljudi, šokirao je Srbiju, a sumnja se da je dečaka (13) za krvavi pohod inspirisao video u kome se poziva na oružani obračun sa hejterima.
Kurir je došao u posed videa sa zastrašujućim porukama, a mladić koji ga je snimio je priveden, što je potvrđeno Kuriru iz izvora bliskih državnim institucijama.
U videu se objašnjava kako se obračunati sa "onima koji te ne vole". Autor, između ostalog, govori da "u današnje vreme ima mnogo hejtera, a da su neki od njih čak i vaši prijatelji", a zatim prikazuje pravi arsenal oružja i pripreme za masovnu pucnjavu.
- Nisam imao drugog izbora danas, nego da dođem u grad i da se rešim osobe koja mi je pretila životom. Pun okvir metaka, meni je samo jedan potreban. Druga opcija ne postoji, on ili ja. Ovo je samo početak - izgovara on, a potom puca.
Autor filma ima skoro milion pratilaca na TikToku, sa koga je video u međuvremenu skinut, a Kurir ima dokaze da je dečak (13), osumnjičen za masakr u školi, bio jedan od njih i sumnja se da ga je film inspirisao za zločin.
Jos se ljudi bave majicom. Ako nista drugo, bar po boji i fontu se vidi da nema veze sa jebenim nacizmom
Evo potvrde za famoznu majicu... pic.twitter.com/6HPh8LuWgu
— Artifijus (@ArtifiJUS) May 6, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
Otac ubice iz Mladenovca umro od infarkta.
ficfiric wrote:Jos se ljudi bave majicom. Ako nista drugo, bar po boji i fontu se vidi da nema veze sa jebenim nacizmomEvo potvrde za famoznu majicu... pic.twitter.com/6HPh8LuWgu
— Artifijus (@ArtifiJUS) May 6, 2023
Super sto se javila ova devojka, sad nema ni najmanjeg mesta sumnji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Cousin Billy wrote:Otac ubice iz Mladenovca umro od infarkta.
Disident nam je jos juce ili jutros napisao da se po selu prica da se cale koknuo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Cousin Billy wrote:Otac ubice iz Mladenovca umro od infarkta.
Vidim da su neki sajtovi izbrisali tu vest a Hepi pise:
MEDIJI GA SAHRANILI, A ON SLAVI SLAVU! Otac ubice iz Mladenovca je IPAK ŽIV!
Mnogi mediji su večeras objavili da je Radiša Blažić, otac ubice iz Mladenovca umro usled srčanog udara.
Ova vest je NETAČNA kako je redakciji BSC Happy portala posvedočio prvi komšija ove unesrećene porodice.
– Radiša je živ i zdrav. Kod kuće je, slavi slavu- rekao je komšija.
_____
★
Uprava napolje!
hahaha, al zato ko je u pravoj nacistickoj majci - danilo vucic
Obična majica sa maturantske ekskurzije, svaka generacija ih pravi..
— Erski Zlikovac (@betting_team) May 6, 2023
To je precednik pomešao, mislio je na sinkovu majicu United force, pokret 18, Adolf hitler pic.twitter.com/I0jvreorzM
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
_____
Ma ova naslovnica je s one strane razuma
A sta cemo sa nelegalnim oruzjem? Nista?
Jedan dan spinujemo majicom, drugi dan kako je matori umro, treci dan sektom i ko se jos seca matorog oficira.
Jos jednom se pokazalo da ljudi iz ekipice mogu da urade bilo sta, ali bas bilo sta i da nece odgovarati za to.
Jedan dan spinujemo majicom, drugi dan kako je matori umro, treci dan sektom i ko se jos seca matorog oficira.
Jos jednom se pokazalo da ljudi iz ekipice mogu da urade bilo sta, ali bas bilo sta i da nece odgovarati za to.
_____
★
Uprava napolje!
Pa da, osnovna stvar je - odakle automatsko naoruzanje u kuci
Uhvatio sam na Pinku klasične vinjak analitičare i kaze jedan,valjda bivsi pandur, "ficfiric wrote:A sta cemo sa nelegalnim oruzjem? Nista?
EEE znate to je automatska puska bez serijskog broja, nije sastrugan broj nego uopste nije urezan, a znate sta to znaci?? To znaci da je to oruzije ukradeno direktno iz fabrike,pre nego sto je utisnut broj, eto to vam znaci. Treba sad organi da istraze i uhvate tog sto je uspeo da ukrade oruzije iz fabrike eto"
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Sekta Svuda imaju svoje ljude
_____
★
Uprava napolje!
U slucaju Belivukovog ubistva na sinama smo videli da clan ekipice moze da ubije coveka u sred bela dana u sred Beograda, pred zilion kamera i svedoka (jbt, ja u Sapcu sam tog jutra znao da je zastoj tramvaja u bg zato sto je Belivuk ubio nekog lika) i da ga sud oslobodi - ne da se oteze sudjenje, da se opstruise, itd, vec da sudija lupi cekicem - puf, izvolte kuci, slobodni ste i ne moze vam se ponovo suditi za ovo delo.
Sad vidimo da clan ekipice moze da bude umesan u masovno ubistvo i nikom nista
Sledece je klanje ljudi pred kamerama - jedan da kolje i da vice "Hajde, dodjite u vasim skodama, mozete da mi pusite" a drugi da snima "Tako je, dodjite, mozete da pusite"
Sledece je klanje ljudi pred kamerama - jedan da kolje i da vice "Hajde, dodjite u vasim skodama, mozete da mi pusite" a drugi da snima "Tako je, dodjite, mozete da pusite"
_____
★
Uprava napolje!
Slušam Milenkovića juče povodom ovoga. Kaže, mere koje vlast hoće da sprovede su potpuno neefikasne, rešenje je da se sVi nAoRuŽaJu! Na stranu što debili koji traže oružje da bRaNe pOrOdIcU nekako uzimaju da će samo oni biti ti koji će imati oružje u kući, ali ima još nešto. Tačno se vidi da se radi o pojedincima koji i sami u sebi gnoje istu ubilačku agresiju, samo što je potiskuju. Pa kad krene Call of Cthulhu, jedan deo patoloških karaktera krene da slavi ovakve pokolje, ili im se pak pridruži, a ovaj drugi deo se odazove pozivima na sveopšte naoružavanje. Slično kao lokalna opsesija patrijarhalnih domaćina starletama.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
Otišao sam do škole, i naravno, ono je sve prilično potresno. Ulaz je sav u belom cveću. I tako...
Budući da su se za vreme mog školovanja desile neke saobraćajne nesreće i samoubistvo, pitam se kako će ova deca da prežive sve to. Strašno je videti praznu klupu i šaranja po svesci nekog koga nema. Ne znam kako će oni sa ovolikom traumom.
Budući da su se za vreme mog školovanja desile neke saobraćajne nesreće i samoubistvo, pitam se kako će ova deca da prežive sve to. Strašno je videti praznu klupu i šaranja po svesci nekog koga nema. Ne znam kako će oni sa ovolikom traumom.
ficfiric wrote:U slucaju Belivukovog ubistva na sinama smo videli da clan ekipice moze da ubije coveka u sred bela dana u sred Beograda, pred zilion kamera i svedoka (jbt, ja u Sapcu sam tog jutra znao da je zastoj tramvaja u bg zato sto je Belivuk ubio nekog lika) i da ga sud oslobodi - ne da se oteze sudjenje, da se opstruise, itd, vec da sudija lupi cekicem - puf, izvolte kuci, slobodni ste i ne moze vam se ponovo suditi za ovo delo.
Da li zaista imamo indicija za to da mu je cale deo ekipice, u amialu, blizak SNS? Mislim osim same cinjenice da je klinac dosad dobijao razne get out of jail free karte?
_____
Летећи Полип wrote:Slušam Milenkovića juče povodom ovoga. Kaže, mere koje vlast hoće da sprovede su potpuno neefikasne, rešenje je da se sVi nAoRuŽaJu! Na stranu što debili koji traže oružje da bRaNe pOrOdIcU nekako uzimaju da će samo oni biti ti koji će imati oružje u kući, ali ima još nešto. Tačno se vidi da se radi o pojedincima koji i sami u sebi gnoje istu ubilačku agresiju, samo što je potiskuju. Pa kad krene Call of Cthulhu, jedan deo patoloških karaktera krene da slavi ovakve pokolje, ili im se pak pridruži, a ovaj drugi deo se odazove pozivima na sveopšte naoružavanje. Slično kao lokalna opsesija patrijarhalnih domaćina starletama.
Pa cale ovog klinca je po svemu sudeci bio bas takav lik.
_____
Erős Pista wrote:Da li zaista imamo indicija za to da mu je cale deo ekipice, u amialu, blizak SNS? Mislim osim same cinjenice da je klinac dosad dobijao razne get out of jail free karte?
O ocu ne znamo nista (osim da je dva puta umro). Kad vidim da su odmah u 9:20 krenuli u spinovanje i to svi - od Djuke do Vucica, da je njemu ocito dozvoljeno da poseduje svo ono nelegalno oruzje (radiolog 'nece videti belog dana' zbog legalnog oruzja) i kad vidim da su i u proslosti mogli bez problema da pucaju i ubijaju sta pozele, ocito je da pripada nekoj ekipici za koju ne postoje zakoni
_____
★
Uprava napolje!
Slazem se, ima smisla, ali s obzirom da je u pitanju malo mesto i porodica koju ocigledno svi znaju, ocekivao bih da procure neke malo konkretnije informacije.
_____
- Guest
Izgleda mi kao da tabloidi imaju aktivnu zabranu preteranog bavljenja ocem.
.
.
Ovi rezimski svakako, ali imamo i opozicioni tabloid. Ocekivao bih da bar oni nesto isceprkaju.
_____