Mali je od sada mateijal za doktorante iz celog belog sveta.
Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
Ma kakav sud, klinca će da drže u ludari, a ako mamika povuče dozvolu oduzeće dete i nastaviti da ga gaje bez njih.
_____
Sweet and Tender Hooligan
oko šestice je bilo slabašno ali se polako punilo iz svih kapilara koji se ulivaju u plato ispred skupštine. nije naročito bitno za opštu sliku ali moj kraj je pokidao, krunska je malo pre 6 bukvalno bila kao 5.oktobra, sa oba trotoara mnogo ljudi išli ka pionirskom parku. neka moja konačna procena a to uglavnom radim na osnovu poređenja sa sportskim događajima kojima sam prisustvao je 1.5 arena, znači oko 35 hiljada, plus minus. not too good, certainly not terrible.
i puno pandura u različitim rasponima specijalnosti - od izviđača do šibalića.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Ovaaaaaj...
https://en.wikipedia.org/wiki/Ex_post_facto_lawArticle 11, paragraph 2 of the Universal Declaration of Human Rights provides that no person be held guilty of any criminal law that did not exist at the time of offence nor suffer any penalty heavier than what existed at the time of offence.
Beograd: Više od 50.000 ljudi na protestu "Srbija protiv nasilja" #protest #Beograd #Srbija https://t.co/zX1gf4J0xt pic.twitter.com/yK1YW14C1L
— AGENCIJA ANADOLIJA (BHSC) (@aa_balkans) May 8, 2023
rumbeando wrote:Ovaaaaaj...
https://en.wikipedia.org/wiki/Ex_post_facto_lawArticle 11, paragraph 2 of the Universal Declaration of Human Rights provides that no person be held guilty of any criminal law that did not exist at the time of offence nor suffer any penalty heavier than what existed at the time of offence.
Znam to naravno. Ali ono sto takodje ne sme da se desi je da ovaj decko za par godina slobodno seta (mislim, sto se mene tice nikad, jer za mene on nije normalan, ali ajde) a da ovih osmoro porodica vise nikad nemaju svoju decu koju je on pobio. To je krah ne ustava, nego bukvalno svega. Mozemu da ugasimo drzavu onda i definitivno.
kondo wrote:oko šestice je bilo slabašno ali se polako punilo iz svih kapilara koji se ulivaju u plato ispred skupštine. nije naročito bitno za opštu sliku ali moj kraj je pokidao, krunska je malo pre 6 bukvalno bila kao 5.oktobra, sa oba trotoara mnogo ljudi išli ka pionirskom parku. neka moja konačna procena a to uglavnom radim na osnovu poređenja sa sportskim događajima kojima sam prisustvao je 1.5 arena, znači oko 35 hiljada, plus minus. not too good, certainly not terrible.
Vise od 35k. 35k je okvirno malo vise od punog severa pre sedenja. Bilo je ovde vise ljudi. Koliko vise...ok, pitanje je.
Na 3 meseca, dušo.
Mogu ovako da guslaju dok je živ, a nešto neveruem da će neko da stavi svoj potpis na papir za puštanje.
Mogu ovako da guslaju dok je živ, a nešto neveruem da će neko da stavi svoj potpis na papir za puštanje.
Advokat Veljko Delibašić ističe da je trinaestogodišnjak smešten u psihijatrijsku ustanovu uz saglasnost majke, a da se ta mera produžava i preispituje na određene vremenske periode.
"Otišao je u psihijatrijsku ustanovu, izvršen je pregled, i njegova majka je dala saglasnost da tamo bude smešten. I bez te saglasnosti možda bi mogao da i prinudno bude tamo smešten. Nakon prvog zadržavanja sud u vanparničnom postupku produžava tu meru tri do šest meseci uz saglasnost, ali u ekstremnim slučajevima kao što je ovaj, moglo bi i bez saglasnosti majke da produži meru, s tim što sud na svaka tri meseca preispituje svoju odluku da li može da bude zadržan", rekao je Delibašić.
Last edited by Notxor on Mon May 08, 2023 9:30 pm; edited 1 time in total
_____
Na centralnim ulicama Beograda i Novog Sada u toku protest „Srbija protiv nasilja“na koji su pozvale opozicione stranke posle masovnih ubistava u Srbiji
— BBC NEWS na srpskom (@bbcnasrpskom) May 8, 2023
BBC na srpskom pic.twitter.com/0xOj0sqMdE
Foto: Reuters pic.twitter.com/PIWaUiufpy
— BBC NEWS na srpskom (@bbcnasrpskom) May 8, 2023
Mór Thököly wrote:rumbeando wrote:Ovaaaaaj...
https://en.wikipedia.org/wiki/Ex_post_facto_law
Znam to naravno. Ali ono sto takodje ne sme da se desi je da ovaj decko za par godina slobodno seta (mislim, sto se mene tice nikad, jer za mene on nije normalan, ali ajde) a da ovih osmoro porodica vise nikad nemaju svoju decu koju je on pobio. To je krah ne ustava, nego bukvalno svega. Mozemu da ugasimo drzavu onda i definitivno.
Ne slazem se. Pustani su takvi i drzave koje su to ucinile nisu propale.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
a neće on doživeti slobodu takvu kakvu zamišljate. ili će u nekoj formi nastaviti igricu koju je započeo u odeljenju ili će ga neko overiti. sumnjam iz krugova bliskih familiji, pre mračni likovi kojima se neće dopasti kult koji će se svakako u nekoj formi izgraditi oko kk a takvih je puna srbija.
ono što bi očekivao da se proba racionalno uraditi je da se majka iseli sa decom u daleko nedefinisano inostranstvo tipa neke norveške ali iskreno ne znam da li je to moguće, tj da li može da odradi useljeničku vizu. posao može da dobije odmah.
ono što bi očekivao da se proba racionalno uraditi je da se majka iseli sa decom u daleko nedefinisano inostranstvo tipa neke norveške ali iskreno ne znam da li je to moguće, tj da li može da odradi useljeničku vizu. posao može da dobije odmah.
Last edited by kondo on Mon May 08, 2023 9:32 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Mrzim analogije ali... onaj Jspanac pojeo devojku u Francuskoj. Tuc-muc, na kraju ga vratili u Japan, šeta slobodno. Ki vord: iz bogataške porodice. Sve bilo po zakonu.
Ama ko će da primi masovnog ubicu?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:
Ne znam koji su primeri, ali ako su drzave koje daleko solidnije stoje po drugim bitnim parametrima, onda je to drugo. Ovde postoji ova poslednja nit koja drzi da se bukvalno sve ne raspadne.
priznajem da sam u životu bio sa ženama koje sam mogao da pojedem koliko sam ih voleo
_____
#FreeFacu
Летећи Полип wrote:Ama ko će da primi masovnog ubicu?
u pravu si, pišem gluposti. mada šta znam, verujem da se za pare može promeniti i sakriti identitet u srbiji.
_____
#FreeFacu
beatakeshi wrote:Mrzim analogije ali... onaj Jspanac pojeo devojku u Francuskoj. Tuc-muc, na kraju ga vratili u Japan, šeta slobodno. Ki vord: iz bogataške porodice. Sve bilo po zakonu.
Posle se cudimo sto je Japancu Japan na prvom mestu...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
kondo wrote:a neće on doživeti slobodu takvu kakvu zamišljate. ili će u nekoj formi nastaviti igricu koju je započeo u odeljenju ili će ga neko overiti. sumnjam iz krugova bliskih familiji, pre mračni likovi kojima se neće dopasti kult koji će se svakako u nekoj formi izgraditi oko kk a takvih je puna srbija.
Sa ćerkom možda. U stvari i treba.
Last edited by Mór Thököly on Mon May 08, 2023 9:37 pm; edited 1 time in total
Žemone o Japancu kanibalu bez muzičkog intermeca.
_____
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:
Ne znam koji su primeri, ali ako su drzave koje daleko solidnije stoje po drugim bitnim parametrima, onda je to drugo. Ovde postoji ova poslednja nit koja drzi da se bukvalno sve ne raspadne.
https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/US/living-us-mass-school-shooters-incarcerated/story%3fid=36986507
Ali zaista ne mislim da ista bitno zavisi od toga da li ce K.K. biti u nekoj instituciji ili na slobodi.
_____
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:
https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/US/living-us-mass-school-shooters-incarcerated/story%3fid=36986507
Ali zaista ne mislim da ista bitno zavisi od toga da li ce K.K. biti u nekoj instituciji ili na slobodi.
Sve preventivne mere mogu da bace u djubre ako ovaj bude ubrzo na slobodi.
Zaista nista ne zavisi od toga.
_____
Erős Pista wrote:Zaista nista ne zavisi od toga.
Ne zavisi samo od toga.
A i ova dvojica su odlezala 10 i 8 godina, sto je meni licno neki minimum minimuma za ovako nesto.
i zašto ne reći da se debil rujević ponovo masivno obrukao iz svoje zaštićene gastoske fotelje sa zlatnim labudovima
_____
#FreeFacu
Šta je napisao?
da on procenjuje da je bilo 12,5k ljudi i da u trenutku kad je neko (srđan milivojević?) pozivao ljude da se pomere jer mnogo ljudi od skupštine još nije krenulo plato ispred skupštine već pola sata bio prazan