Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
- Guest
Pitam se da li će se i ovog puta poštovati uredničko pravilo "treći dan sekta".
Uncle Baby Billy wrote:Del Cap wrote:U Obrenovcu u Osnovnoj školi "Jefimija" učenik M.D. (14) izvadio je jutros iz ranca plastični pištolj i uperio u pravcu učenika, javlja Pink.
Kako prenosi pink.rs, nastavnik je nakon minuta ćutanja ostavio decu u učinioci nakratko kako bi utvrdio da li su svi ušli na nastavu.
ima po internetu snimaka klinaca kako se zezaju, simuliraju u učionici upucavanje. bez plastičnog pištolja doduše, nego jedan pod kapuljačom uperi telefon u drugu decu pa ih kao upucava a oni padaju. valjda i to spada u načine izlaženja na kraj sa ovim događajem ,šta znam.
ma naravno, deca moraju da prorade, i proradjuju kroz ponavljanje. mi ponavljamo kroz pricu, oni kroz akciju. sasvim normalno.
_____
Warning: may contain irony.
^^ Mislis prvi dan?
Advokat Zora Dobričanin o MASAKRU NA VRAČARU za INFORMER TV: Sumnjala sam da se u sve umešala sekta (VIDEO)
...
Nju je ova vest posebno potresla jer u ovu školu idu deca koja poznaje. Kako kaže bila je uverena da iza svega stoji okultizam.
- Ubica nije bio predmet vršnjačkog nasilja, deca kažu da je bio neprimetan. Prvo sam posumnjala da su se umešale sekte - rekla je Dobričanin i dodala:
- Njega niko ne treba da brani jer on nije krivično odgovoran, njime može da se bavi ustanova za socijalni rad. Nisam sklona da verujem da je oružje bilo neadekvatno čuvano. Meni deluje da je njega neko pripremao. U ovom činu vidim probleme čitavog društva. Nešto treba sistemski promeniti u obezbeđenju škola.
Dobričanin kaže da jednu od mera prevencije da decu u školama treba obrazovati o osnovama krivičnog zakona.
- Svi moramo da se potrudimo da ovo bude bolje mesto za život.
_____
★
Uprava napolje!
Smejem se, a plakao bih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
joj
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Policija u Obrenovcu uhapsila je oca maloletnog učenika koji je jutros u Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu nakon minuta ćutanja izvadio plastični pištolj, javlja Telegraf.
Sa njim je u policiju pošao i sin.
Školski policajac pozvao je policiju, prenosi portal.
Podsećamo, dečak je izvadio iz ranca plastični pištolj i pokazao ga drugu. Njime je mahao dok su se deca uplašila.
Istraga je u toku.
Sa njim je u policiju pošao i sin.
Školski policajac pozvao je policiju, prenosi portal.
Podsećamo, dečak je izvadio iz ranca plastični pištolj i pokazao ga drugu. Njime je mahao dok su se deca uplašila.
Istraga je u toku.
Nemoj poslije sa bude “nismo znali”
— Vanzemoljac Inc. (@MoljacU) May 4, 2023
“Nije on kriv, krivi smo mi”@SIPA_Policija pic.twitter.com/QnIJdOFAT5
https://www.portalnovosti.com/nezapamceni-zlocin
nek se spreme za histeriju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Pao u podnaslovu
Ukratko, shvatili ste, statistički svaki muškarac i svaki otac u Srbiji kod kuće ima pištolj.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ministar prosvete Branko Ružić kazao da je spreman da podnese ostavku ako ima njegove individualne odgovornosti za napad u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a Dačić je ocenio da to neće doprineti rešavanju problema.
„Mislim da je sada potpuno relativno pitanje da li će ministar Ružić podneti ostavku ili neće… To svakako neće doprineti tome da li će se društvo na jedan ozbiljan način posvetiti ovoj vrsti problema, jer se ovo dešava jednom u 10, 20, 30 godina. Ovde je pitanje sada da li će se to ponoviti, da li će to neko da kopira“, rekao je Dačić za TV Hepi.
„Mislim da je sada potpuno relativno pitanje da li će ministar Ružić podneti ostavku ili neće… To svakako neće doprineti tome da li će se društvo na jedan ozbiljan način posvetiti ovoj vrsti problema, jer se ovo dešava jednom u 10, 20, 30 godina. Ovde je pitanje sada da li će se to ponoviti, da li će to neko da kopira“, rekao je Dačić za TV Hepi.
radio beograd 2, emisija rečeno i prećutano. voditeljka daje šlagvort gostu, Dejanu Vuku Stankoviću: ministar Ružić je rekao zapadni uticaj i *neki mediji* su ga kritikovali; zašto to nekima smeta i ne žele to da čuju, zašto ne sme to da se kaže
DVS je poklopio vrlo lepo, prijatno sam iznenađen.
DVS je poklopio vrlo lepo, prijatno sam iznenađen.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
boomer crook wrote:https://www.portalnovosti.com/nezapamceni-zlocin
Od kad sam čuo da je jedinica iz povesti, ta informacija mi je uvek bila s jedne strane skoro nebitna stvar, s druge...
sta se uci u tom razredu?
_____
https://www.bilten.org/?p=44616https://www.bilten.org/?p=44616
_____
Je li to Vucic vitlao kartonom klinca?
Dan posle, kratka ocena: država pala na ispitu.
— Milan Antonijević (@AntonMilan) May 4, 2023
Predložene mere su dobre i ako se zaista na njima radi, mogu dati rezultate.
Sve drugo je loše, od optuživanja zapada (Ružić i desničari), preko punog imena deteta (skoro svi), njegovog medicinskog dosijea i plate roditelja (Vučić). pic.twitter.com/dSlrFazoWP
_____
★
Uprava napolje!
evo, vec su postavili moj tekst, malo novinarski pretumban radi efektnosti ali boze moj: klik licno, mislim da je suvise rano za ove poruke, svi su jos u neverici, ali ok, bar su u etru.
_____
Warning: may contain irony.
Dragan Simeunović, profesor FPN na RTS komentariše mentalno zdravlje dečaka iz Ribnikara, daje mu dijagnozu Aspergere, a nema ekspertizu za to.
— Andjela Milivojevic (@djandjava) May 4, 2023
Citira svoj rad star 15 godine, nerelavantno za danas.
Kaže "šteta što crkva nema veći uticaj" i kako "niko ne voli odlikaše".
Dno.
_____
★
Uprava napolje!
dvostruki ovogodišnji dobitnik nagrade grada Beograda, čestitke
_____
Potpuno očekivano od ovako nekog:
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD_%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_(%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3)vršilac dužnosti direktora Akademije za nacionalnu bezbednost pri Bezbednosno-informativnoj agenciji
Rezultat toksikološkog nalaza dečaka koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar“ ubio devet i ranio sedam osoba, negativan je, rekla je za Tanjug advokat Irina Borović, prenosi RTS.
- Guest
Taj je teški idiot, klerikalac i rasista.
Međutim, ovde je citirao nekog Budimirovića, psihijatra sa Johna Hopkinsa, otprilike na 05:45
https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5185185/dragan-simeunovic-tragedija-ne-dovodi-jedan-faktor-zurba-da-se-presudi-neukusna.html
Ono što nije rekao, da ako je to u pitanju, nije mentalna bolest i da nisu svi takvi.
Međutim, ovde je citirao nekog Budimirovića, psihijatra sa Johna Hopkinsa, otprilike na 05:45
https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5185185/dragan-simeunovic-tragedija-ne-dovodi-jedan-faktor-zurba-da-se-presudi-neukusna.html
Ono što nije rekao, da ako je to u pitanju, nije mentalna bolest i da nisu svi takvi.
On je crna eminencija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
[size=45]Oružarka Ana Simonović izjavila za Tanjug da dečak K. K. (13) nije mogao za tri puta u streljani da stekne iskustvo da sa takvom preciznošću, kao što je počinjeno.[/size]
[size=45]Kako je precizirala Simonović, koja inače ima sertifikate o rukovanju gotovo svim vrstama vatrenog oružja, dečak jeste bio uvežban ali ne u streljani, već je aktivno trenirao "Airsoft", koje je vojno-taktička simulacija, i to je iskoristio u svrhe ovog zločina.[/size]
[size=45]Objasnila je da je K.K. na treninge "Airsofta" dovodio otac i to su zajedno trenirali, što je kako je navela "antistres igra današnjice" i nema limit u godinama kao ni "paintbol[/size]
Evo ga i NRA lobi. Airsoft oružje nema trzaj I airsoft obuka može imati samo taktički značaj u planiranju napada. K. K. je imao obuku u bojevom gađanju.
Last edited by Cousin Billy on 04.05.23 13:58; edited 1 time in total
gledam ovu decu ispred škole i raspala sam se, bukvalno
Inače svedečenje "šokiranog komšije" prenose svi, od Nove do Kurira, Informera i Luftike jer šta tu ima da se proverava kad čovek kaže, a ovo sam propustio prvi put (dijagonalno čitanje - hronična boljka)
Kako dalje pričaju, o ocu su znali koliko im je pričao, da su mu rođaci uspešni sportisti i pisci, kao i da je uvaženi doktor. Ipak, da ide u streljanu niko nije znao.
_____
Sweet and Tender Hooligan