Vučićeva Srbija
- Post n°726
Re: Vučićeva Srbija
aha
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°727
Vilmos Tehenészfiú wrote:A zbog zašto?
To je jedini nacin da poklopi lokalne izbore sa parlamentarnim u decembru.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°728
Zaustavljena izgradnja pruge Beograd-Budimpešta: Presušio budžet, a i Kinezi ne mogu da ispune standardehttps://t.co/Qy6FMsoSsU
— nova.rs (@novarsonline) September 28, 2023
Krah još jednog velikog Vučićevog ponosa: Austrijanci kupili „Mitros“ za samo 800.000 evra, Srbija uložila 5,8 miliona evra, a sada stavljaju katanac na fabrikuhttps://t.co/ZRieMy9QV1
— nova.rs (@novarsonline) September 27, 2023
- Post n°729
Ovako je na sve strane. Samo što u opoziciji nema volje da se to istraži, sakupi i iznese. A pogotovo nema volje da se ponude rešenja.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°730
da, bas malopre citam ove iz lokalnog frontaErős Pista wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:A zbog zašto?
To je jedini nacin da poklopi lokalne izbore sa parlamentarnim u decembru.
kazu, snsovci podnose ostavke u opstinama gde lose stoje, da bi iskoristili @vetar u ledja@ koje im pruzaju parlamentarni izbori sa vucicem kao nosiocem liste
- Post n°731
Otisao i Suvarov ljubimac
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°733
Jedino ako napravi svoj pokret i pobedi na izborima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°734
onda nisam razumeo ko je otisao i gde
_____
????
- Post n°735
Koordinatori SNS sad imaju druge ljubimce, ovaj tvoj je svakako odsvirao svoje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°736
da se podsetimo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°738
SNS gradonacelnik komentarise ovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°739
Bogme, baš ga napalo. Kako on svojoj tašti da objasni...
- Post n°740
Чујем да ће се у новим изменама и допунама КЗ увреда на интернету увести као дело које ће се гонити по службеној дужности, а не као до сада по приватној кривичној тужби. Како ће многи на овој платформи да утихну када почну да им пандури куцају на врата. Дај Боже да то буде.
— Владимир Ђукановић :flag_rs: (@adv_djukanovic) October 1, 2023
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°741
Ne znam sta ih sprecava da im kucaju vec danas.
"Čujem"...
"Čujem"...
- Post n°742
Aktivistkinja Aida Ćorović je dobila presudu Prekršajnog suda da je kriva zbog toga što je remetila javni red i mir kad je u novembru 2021. godine u Beogradu gađala jajima grafit osuđenika za ratne zločine Ratka Mladića, a presudom joj se nalaže da plati kaznu od 100.000 dinara, navodi se u njenoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.
_____
????
- Post n°743
Samo da podsetimo da je to mural kojim Belivukova grupa obelezava teritoriju. Bivsa narodna poslanica je hapsena zato sto je gadjala jajetom mural mafijaske grupe a evo sad je zbog toga i osudjena.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°744
joj zaboravio sam da je bila narodna poslanica, vladace Vucic trista godina
_____
????
- Post n°745
Janko Suvar wrote:joj zaboravio sam da je bila narodna poslanica, vladace Vucic trista godina
eto veseli se slovacki rode.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°746
Збиља, која је фора са Словацима? То сам ја нешто битно пропустио током кондоиндукованог егзила?
- Post n°747
shooki je slovak po ocu. takoreci forumski fico
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°748
То дабоме знам. Као што ми је Милутин још ономад објаснио, бити великосрбин није ствар крви, већ интелектуалног опредељења.
А ти си сад у “Словаци у мом стану! Купатилу, орману!” фазону, шта ли?
А ти си сад у “Словаци у мом стану! Купатилу, орману!” фазону, шта ли?
- Post n°749
moj cale je dete slovaka i hrvatice. ja ovde iznosim neke stavove koji se smatraju za srpski nacionallizam, pa vole ovi dobri liberali gradjanisti da mi ukazu da nisam pravi Srbin.
Kao da je etnija i nacija isto i kao da je to nesto do cega je meni stalo i kao da je to nesto cega se ja stidim.
to je stvar koja sme da se radi Srbima, a ne sme nikom drugom.
Edit: na primer kad ode Kesic kod Hadzifejzovica i kaze "Dodik je Bosanac" onda je to smesno, a kad ja kazem mozete da glasate da bude ovako kako je ili za srbijanku Tepic, onda to ne sme. I zato tako zavrsili i srbijanka Tepic i Kesic, u osnovi.
Kao da je etnija i nacija isto i kao da je to nesto do cega je meni stalo i kao da je to nesto cega se ja stidim.
to je stvar koja sme da se radi Srbima, a ne sme nikom drugom.
Edit: na primer kad ode Kesic kod Hadzifejzovica i kaze "Dodik je Bosanac" onda je to smesno, a kad ja kazem mozete da glasate da bude ovako kako je ili za srbijanku Tepic, onda to ne sme. I zato tako zavrsili i srbijanka Tepic i Kesic, u osnovi.
Last edited by Janko Suvar on Wed Oct 04, 2023 2:02 am; edited 2 times in total
_____
????
- Post n°750
ne, nego mi ide na racku zato je cinicni sovinista za koga je ovo neka trolovska igra.
_____