#Serbian President #Vučić said he receives 200 death threats daily.
— NEXTA (@nexta_tv) June 4, 2023
The Serbian leader did not give specifics. pic.twitter.com/miDUgSsCj8
24 sata Vučić
- Post n°426
Re: 24 sata Vučić
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°427
Teskoe.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°428
70 000 godišnje! Meni zvuči kao da ga neko troluje.
- Post n°429
Njemu je najbolje ikad rekao Lazovic. Da citiram: Aman bre čoveče više dosta bre više.
- Post n°430
beatakeshi wrote:70 000 godišnje! Meni zvuči kao da ga neko troluje.
Још увек мање него перача прозора...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°431
Darko ili Petar?Mór Thököly wrote:Njemu je najbolje ikad rekao Lazovic. Da citiram: Aman bre čoveče više dosta bre više.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°434
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°435
Licimur, kaže ubijte me, a onda hapsi čoveka koji nosi lutku na štranjci.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°436
Informer pise da je obican clan SNS sazvao sastanak najuzeg rukovodstva stranke
SAZNAJEMO! ODRŽAN SASTANAK NAJUŽEG RUKOVODSTVA SNS! Vučić odlučan: Spreman sam da poginem, boriću se do kraja!
Predsednik Aleksandar Vučić održao je, kako saznajemo, danas sednicu najužeg rukovodstva SNS i svojim saradnicima poručio: Spreman sam da poginem, bolje i to, nego da ološu prepustim Srbiju!
- Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara, spreman sam i da poginem, uopšte se ne plašim! - rekao je Vučić i dodao:
- Evo, čekam te kukavice da dođu da me ubiju, ali nikada im neću prepustiti vlast bez izbora!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
Stalno zaboravljaju sta su slagali. Ni sami ne stizu da isprate sve epizode sapunuce koju snimaju.
_____
- Post n°438
Na istu foru i ovo. Predsednici vlade predsednik republike ne da da podnese ostavku. Po kom osnovu moze da joj ne da?
Kao predsednik stranke koja je formirala skupstinsku vecinu koja joj je opet dala mandat, mozda bi i mogao da joj "ne da" da podnese ostavku, ali kao predsednik republike nema nikakve veze s tim.
Obzirom na pisanja tajkunskih medija, samo da bude jasno - u svakom trenutku sam spremna da, kao PV, podnesem ostavku i to @predsednikrs zna i, za sada, odbija. Možda se predomisli. Želite izbore - nikakav problem, uvek smo za izbore. Ja svakako ostajem odana Srbiji i @avucic.
— Ana Brnabic (@anabrnabic) June 4, 2023
Kao predsednik stranke koja je formirala skupstinsku vecinu koja joj je opet dala mandat, mozda bi i mogao da joj "ne da" da podnese ostavku, ali kao predsednik republike nema nikakve veze s tim.
_____
- Post n°439
Kao sef klana moze
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°440
Жив клан, недоклан...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°441
Promenili su vest koju sam kacio, sad ima i ustasa
U ostalim vestima:
I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV USTAŠA! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...
Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja, saznaje Informer.
- Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:
- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv ustaša! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.
Očekuje se, podsetimo, da će šef države u četvrtak, na sednici Vlade na koju je pozvan, objaviti sudbinski važnu odluku koja će odrediti budućnost zemlje i svih nas.
U ostalim vestima:
VAŽNE ODLUKE KOJE SVE MENJAJU: Vučić na sednici Vlade Srbije u četvrtak
Premijerka Ana Brnabić pozvala je predsednika Aleksandra Vučića da u četvrtak u 18 časova prisustvuje sednici Vlade na kojoj će biti donete veoma važne, strateške odluke koje će odrediti budućnost države.
Kako saznajemo, šefica Vlade sastaće se sa Vučićem u sredu uveče i tada će biti razmatrana pitanja o kojima će na sednici Vlade biti reči. Da li će ove nedelje biti doneta odluka o raspisivanju novih izbora, rekonstrukciji Vlade ili smeni pojedinih ministara, ostaje da vidimo.
VESTI KOJE MORATE DA ZNATE! Predsednik Vučić donosi sudbinski važne odluke! (VIDEO)
Predsednik Aleksandar Vučić u narednim danima doneće sudbinski važne odluke, a ovo su sve najvažnije vesti koje morate da znate, a koje su usko povezane sa narednim potezima predsednika Srbije.
Premijerka Ana Brnabić pozvala je danas predsednika Aleksandra Vučića da u četvrtak u 18 časova prisustvuje sednici Vlade na kojoj će biti donete veoma važne, strateške odluke koje će odrediti budućnost države.
Kako saznajemo, šefica Vlade sastaće se sa Vučićem u sredu uveče i tada će biti razmatrana pitanja o kojima će na sednici Vlade biti reči. Da li će ove nedelje biti doneta odluka o raspisivanju novih izbora, rekonstrukciji Vlade ili smeni pojedinih ministara, ostaje da vidimo.
Nešto ranije, Rade Basta je pozvao predsednika Vučića da uhapsi napadače koji su se juče potukli na protestu protiv nasilja.
- Predsedniče Vučiću, hapsi bagru koja tuče narod na protestima i novinare. Građanski rat ne treba, dovoljno problema imamo. Živela Srbija - napisao je Basta na Tviteru, iako nije poznato ko je i gde tukao novinare.
Basta je tako pokušao da ispadne nekakav zaštitnik, ali je ekspresno dobio odgovor predsednika IO SNS-a Darka Glišića.
Dalje, ono što je ušlo u izbor najvažnijih vesti jeste da je vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi osuđen na godinu i četiri meseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke Brankice Stanković, a tada je javnost tvrdila da je kazna mala. Sinoć, na političkom protestu koji organizuju prozapadne političke partije, pojavila se lutka koja predstavlja obešenog Aleksandra Vučića, ali nema osude takvog čina?!
Radisavljević je osuđen zbog incidenta koji se dogodio 16. decembra 2009. godine, na stadionu FK Partizan, za vreme odigravanja utakmice Partizan-Šahtjor, koja je direktno prenošena na TV B92.
Sinoć, na političkom protestu koji organizuju prozapadne političke partije, pojavila se lutka koja predstavlja obešenog Aleksandra Vučića.
Predsednik Aleksandar Vučić održao je danas, kako saznajemo, sednicu najužeg rukovodstva SNS i svojim saradnicima poručio: Spreman sam da poginem, bolje i to, nego da ološu prepustim Srbiju!
- Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara, spreman sam i da poginem, uopšte se ne plašim! - rekao je Vučić i dodao:
- Evo, čekam te kukavice da dođu da me ubiju, ali nikada im neću prepustiti vlast bez izbora!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°442
Лако је њему да се позива на изборе, кад зна да већ има круну. Краљица драме, то је његово, поштено и одавно освојено.
Добро, не баш драме, драмљења.
Добро, не баш драме, драмљења.
_____
- Post n°443
- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv ustaša! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.
Pomislio bi neko da ne zivimo u demokratiji, nego u naslednoj monarhiji.
_____
- Post n°445
Dekompenzovao se i nema mu više pomoći.
_____
- Post n°446
ovaj čovek se stvarno ničeg ne plaši
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°447
Ustaše!
_____
- Post n°448
I to bas sad kad poziva na jedinstvo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°449
to je bilo juče.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”