24 sata Vučić
- Post n°226
Re: 24 sata Vučić
bi ako bi ključni akteri imali spašavajuće izlaze. ružić je nebitan, bukvalno ništa nikome ne znači pa ni sps.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°227
Svaki put kad se uplase nekog izlaska na ulicu, najavljuju ostavke, smene, itd.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°228
Da ali sad su stvarno pustili ministra niz vodu, to je kvalitativni pomak (naravno, pod okolnostima koje vlast percipira kao rizične i nepredvidljive)
Doduše neću verovati u ostavku dok ne naimenuju novog ministra. Na trenutak sam zaboravio na kakve su mindfuck operacije spremni.
Doduše neću verovati u ostavku dok ne naimenuju novog ministra. Na trenutak sam zaboravio na kakve su mindfuck operacije spremni.
- Post n°229
Ma jebeni SPS ministar, zabole ih. Dace mu/im nesto drugo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°230
SPS i onako sluzi da se na njega svaljuje sve sto ne valja u vlasti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°231
Cousin Billy wrote:Da ali sad su stvarno pustili ministra niz vodu
SPS ministra. Mozda buduci bude njihov ako stvarno ode Ruzic
Cousin Billy wrote:Doduše neću verovati u ostavku dok ne naimenuju novog ministra. Na trenutak sam zaboravio na kakve su mindfuck operacije spremni.
Koliko je samo Babic obavljao svoju funkciju nakon "neopozive ostavke"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°232
Ma zabole ih za to mesto, otkad je progurano dualno, samo gledaju kome da ga uvale. Nista slava, samo glavobolja.
_____
- Post n°233
Zorana i Ružić nisu u Vladi Srbije? Jel' počelo?
- Post n°234
SPS je to drzao i pre 2012. Ocito je to njihov feud
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°235
Ma da, ovi su to preuzeli samo da izguraju dualno i posle ih vise nije bilo briga. Ma nema tu slave, samo glavobolja.
_____
- Post n°236
+1 dolazak na protest. Nemam uopšte dilemu da li je potrebno izaći ili ne. Samo i dalje strepim koliko će biti ljudi.
- Post n°237
Vucic pomenuo "uticaj raznih sekti", istina, usput.
_____
- Post n°238
precednik dostojanstven na ovaj tužan dan. traženje Lajbnicovog dovoljnog razloga, ti neki rani hitovi.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°239
Kaže predsednik video da kažu nešto protiv njega PO FORUMIMA
— MNCV (@mncv_d) May 7, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°240
Da li je ovo njegova najveća laž za 11 godina??? Monstruozno!!! pic.twitter.com/QF1ZKUPfC0
— Vladimir Terzić (@adv_terzic) May 7, 2023
- Post n°241
"Opozicija navija za koronu"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°242
Zaista nisam video da je iko od političkih aktera to tražio.
_____
- Post n°243
Ma ne laže nego tri dana spnuje Fatića od gostovanja na N1 i zahtevima za profesionalnom odgovornošću:
Neshvatljivo je da "psihološkinja" i "pedagoškinja" škole, čiji zadatak bio da uoče znake tragedije, kojih je bilo, da te dve nekompetentne osobe učestvuju u "psihološkoj podršci" žrtvama. Koliki čovek mora da bude debelokožac da nastavlja da "direktoruje" školom
— Aleksandar Fatic (@reke_sa) May 6, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°244
Edit: da je igde ikog pustio niz vodu davno bi ga ugasio.
_____
- Post n°245
BIRODI: Nijedna sekunda kritike Vučića u centralnom dnevniku RTS-a za četiri meseca
Beta
danas 12:15
Radio-televizija Srbije (RTS) u centralnom dnevniku četiri meseca nije imala nijednu sekundu kritike ili negativnog stava prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saopštio je danas Biro za društvrena istraživanja (BIRODI).
„Tokom četvoromesečnog monitoringa izveštavanja o Aleksadru Vučiću u Dnevniku 2 RTS-a, od 1. decembra 2022. do 30. marta 2023. godine, BIRODI je utvrdio da je navedeni akter predstavljen sa 77,9 odsto pozitivnog, 22,1 odsto neutralnog vremena, odnosno nijedne sekunde negativnog/kritičnog vremena“, naveo je BIRODI.
U toj organizaciji smatraju da je takvim izveštavanjem uredništvo RTS-a, pored Kodeska novinara Srbije, prekršilo i Ustav Srbije, Zakon o javnom informisanju, Zakon o elektronskim medijima, Zakon o javnom medijskom servisu i Pravilnik o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga.
Kako su naveli u saopštenju, BIRODI se predstavkom obratio Regulatornom telu za elektronske medije (REM), koji ima zakonsku obavezu da po podnetoj prijavi postupi i utvrdi da li su prekšeni članovi Pravilnika o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga.
BIRODI se, kako su dodali, obratio i Upravnom odboru RTS, za koji navode da ima obavezu postavljanja i smene urednika u RTS-u.
„Smatramo da promotivno izveštavanje o predsedniku Aleksandru Vučiču u Dnevniku 2 je suprotno članu 4 stav 1 Zakona o javnom medijskom servisu, koji garantuje istinito, nepristrasno, potpuno i blagovremeno informisanje, odnosno da je prekršen član 6 Statuta RTS-a, koji takođe garatuje istinito, nepristrasno, potpuno i blagovremeno informisanje građana Srbije“, naveli su iz BIRODI-ja u saopštenju i dodali da tom incijativom ne utiču na uređivačku politiku RTS-a, već koriste rezultat međunaorodno uporedivog monitoringa medija kao indikator za ukazivanje na kršenje zakona.
- Post n°247
Ne znam za njega al ovo dole smo svi mi:Tovar wrote:Nego, Vučićev drugi mandat završava 2027. Šta će se onda dogoditi? Neki manevar kojiim će promijeniti Ustav i sebi omogućiti još koji mandat ili smanjiti predsjedničke ovlasti, a povećati premijerske, pa će se vratiti na premijersku funkciju? Instaliranje nasljednika kojeg će kontrolirati (makar mi to izgleda malo vjerojatno)? Nešto treće?
— Bibawen (@asimbawe) May 8, 2023
_____
- Post n°249
Nije pobegao nego se obesio ali ga je ŽM oživeo na jaku struju.
_____
Sweet and Tender Hooligan