Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 sata Vučić

Notxor

24 sata Vučić - Page 9 Empty Re: 24 sata Vučić

Post by Notxor Sat May 06, 2023 11:53 am

24 sata Vučić - Page 9 U9Tg7aA

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ficfiric

Post by ficfiric Sat May 06, 2023 5:28 pm

24 sata Vučić - Page 9 513177329

OD PONEDELJKA HAOS NA POLITIČKOJ SCENI SRBIJE Vučić donosi važne odluke, ovo su tri opcije

Alo!/Informer

Danas je održana sednica proširenog sastava Izvršnog odbora Srpske napredne stranke na kojoj je posle dužeg vremena učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Na toj sednici šef države je govorio o poslednjim tragičnim događajima i pripremama za Skupštinu SNS 27. maja, ali i po prvi put pripremao stranku za opoziciono delovanje.

Kao nikada ranije, predsednik Vučić je govorio o periodu posle 2000. godine i o paklu koje su mnogi u SRS, SPS i SNS morali da prođu u vreme dosovskog režima. On je svojim saradnicima rekao da će biti iznenađujućih odluka u danima pred nama.

- Nikada nisam, kao što znate, pristajao na ucene i laži političkog ološa u Srbiji koji nema nikakvu ideju, plan i program, ali sam sit naših ljudi koji u svakoj kriznoj situaciji pronađu dovoljan razlog da se dodvoravaju drugoj strani, onima najgorima u Srbiji - rekao je Vučić na sednici IO SNS.

Predsednik je konkretno govorio o direktorima javnih preduzeća čije žene imaju više krokodilskoh tašni nego što je aligatora u Everglejdsu, ali im je uvek sistem nešto kriv, ali im je država uvek i za sve kriva!

Inače, prema svim svojim članovima, Vučić se danas odnosio na posebno ljubazan način, što su mnogi razumeli kao siguran znak i najavu velikih političkih promena.

Moguće je da će već u ponedeljak uveče na TV Hepi predsednik Vučić saopštiti dalekosežne političke odluke koje će promeniti Srbiju, navodi Informer, dodajući:

Postoje tri varijante Vučićeve odluke:

Prihvatanje ostavke celog kabineta Ane Brnabić,
    Zajednička ostavka i Vlade i predsednika i izlazak na opšte izbore u kojima Vučić ne bi mogao da se kandiduje za predsednika,
    Ostavka samo predsednika.
    Svakako, svaka odluka biće potvrđena na Skupštini SNS 27. maja.

Predsednik Aleksandar Vučić je članovima IO SNS na kraju svog govora poručio:

- Dok sam živ boriću se sa svima vama protiv najgoreg ološa koji svoju jedinu političku šansu vidi u tragediji Srbije. Moraćete uvek da se borite protiv ovih hijena za spas i budućnost naše zemlje!

_____

Uprava napolje!

Notxor

Post by Notxor Sat May 06, 2023 5:32 pm

Neće da se besi?

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ficfiric

Post by ficfiric Sat May 06, 2023 5:36 pm

Pise da je bio posebno ljubazan i da to nije dobar znak 24 sata Vučić - Page 9 4135669698

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Sat May 06, 2023 6:31 pm

Notxor wrote:Neće da se besi?

Нема кад, знаш колико још има места где није пребројао алигаторе.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat May 06, 2023 6:56 pm

Pajac

Post by MNE Sun May 07, 2023 9:10 am

on daje ostavku ali oni neće da prihvate pa se on jadan nevoljno vraća
    ficfiric

Post by ficfiric Sun May 07, 2023 9:18 am

Svaki put kad ljudi izlaze na ulicu on svasta najavljuje - kazne za totalne idiote iz vrha gradske vlasti, itd

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun May 07, 2023 10:29 am

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Cowboy

Post by Cowboy Sun May 07, 2023 4:35 pm

Bas gori pod nogama.

Goveda radikalska.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun May 07, 2023 4:35 pm

Izgleda su se bas uplasili.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

plachkica

Post by plachkica Sun May 07, 2023 4:47 pm

zbunjujuće je to što im prvi put pr ne radi kako treba, na 12h menjaju narative u nadi da će neki da upali, ali izgleda da fokus grupe ne reaguju, ne pali ni strane službe, ni zapadne vrednosti, ni napad na vučića, ni opozicija kriva, ni tražio sam smrtnu kaznu, jedina izjava koja je 2x ponovljena je razoružavanje srbije. ne mislim da im se bliži kraj već ni mi, a ni oni, nismo imali iskustva sa nečim sličnim i da ljudi (građani, narod - mislim da trenutno nema razlike) u ovom trenutku instinktivno shvataju da ono što nam treba jeste sistemska država a ne kosovo, najbolji u regionu evropi svetu kosmosu jer svi decu sutra treba da pošalju u školu
    nije isključeno da će do sledećeg vikenda sve biti zaboravljeno, žrtve će patiti, ostatak će pokušati da se vrati uobičajenoj rutini, jer to jeste u prirodi čoveka (pod uslovom da se ne desi još neko veliko sranje), samo eto sad je previše besa i beznađa u ljudima
    plachkica

Post by plachkica Sun May 07, 2023 4:51 pm

istovremeno ide i satanizacija opozicije, još jedna u nizu i đukino moramo zajedno
    (a i tako je svugde u svetu mantra)

disident

Post by disident Sun May 07, 2023 4:52 pm

plachkica wrote:zbunjujuće je to što im prvi put pr ne radi kako treba, na 12h menjaju narative u nadi da će neki da upali, ali izgleda da fokus grupe ne reaguju, ne pali ni strane službe, ni zapadne vrednosti, ni napad na vučića, ni opozicija kriva, ni tražio sam smrtnu kaznu, jedina izjava koja je 2x ponovljena je razoružavanje srbije. ne mislim da im se bliži kraj već ni mi, a ni oni, nismo imali iskustva sa nečim sličnim i da ljudi (građani, narod - mislim da trenutno nema razlike) u ovom trenutku instinktivno shvataju da ono što nam treba jeste sistemska država a ne kosovo, najbolji u regionu evropi svetu kosmosu jer svi decu sutra treba da pošalju u školu
    nije isključeno da će do sledećeg vikenda sve biti zaboravljeno, žrtve će patiti, ostatak će pokušati da se vrati uobičajenoj rutini, jer to jeste u prirodi čoveka (pod uslovom da se ne desi još neko veliko sranje), samo eto sad je previše besa i beznađa u ljudima
    Ja volim da ponavljam da je drustvo u Srbiji jos uvek osetljivo samo na decu, na neki cudan nacin. 
    Ali da, ne sacam se kada je nesto u skorijijoj istoriji ovako izbacilo celo drustvo i drzavu iz koloseka

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by MNE Sun May 07, 2023 4:53 pm

plachkica wrote:istovremeno ide i satanizacija opozicije, još jedna u nizu i đukino moramo zajedno
    (a i tako je svugde u svetu mantra)

klačarenje na kvadrat
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun May 07, 2023 4:53 pm

Bila je jednom slicna mobilizacija, kad su tukli ljude u Sapcu. Ali su uspeli da ishendlaju.

Inace, mislim da je kljucno bilo to sto se Vucic pojavio na TVu posle prve pucnjave, rekao da je sve pod kontrolom, a onda se desila druga pucnjava. Postoji jedna stvar koju svaki rezimmora da radi ako hoce da sacuva kakav takavlegitimitet, a to je da bude u stanju da garantujebezbednost dece. Ovi su fejlovali, i sad ide kazna.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun May 07, 2023 4:57 pm

Disident brzi

_____

Post by MNE Sun May 07, 2023 5:18 pm

Erős Pista wrote:Bila je jednom slicna mobilizacija, kad su tukli ljude u Sapcu. Ali su uspeli da ishendlaju.

Inace, mislim da je kljucno bilo to sto se Vucic pojavio na TVu posle prve pucnjave, rekao da je sve pod kontrolom, a onda se desila druga pucnjava. Postoji jedna stvar koju svaki rezimmora da radi ako hoce da sacuva kakav takavlegitimitet, a to je da bude u stanju da garantujebezbednost dece. Ovi su fejlovali, i sad ide kazna.
    kakva kazna?
    kondo

Post by kondo Sun May 07, 2023 5:34 pm

stidim se priznati ali ću sutra otići na miting u 18h. nikada nisam bio na mitingu protiv vučića a sada ni opravdanje tipa boško nije dovoljno da se ostane kod kuće. ovo prosto nisu izbori pa da se jadam što nemam autentičnog predstavnika i ostanem kod kuće. boška ću da dočekam sa nečim prigodnim, ne baš boško turčine jer će to da se zloupotrebi ali jednako znakovitim. a bitno je da nas bude mnogo i da se ovi dodatno saseru da krenu da prave još masovnija sranja iz jadnosti, baklje na krovovima i tome slično. i nije baš da nemam kome da dam glas, jeste ne sviđa mi se bliskost za nemačkim zelenima ali ndm bgd mika baš raste u politici. nadam se da nisam jedini odavde za sutra.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE Sun May 07, 2023 5:43 pm

ja bih došao ali nisam u BG, šuška se da će se nešto i ovamo organizovati doduše jer i mi imamo potpuno isti problem
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun May 07, 2023 5:53 pm

kondo wrote:stidim se priznati ali ću sutra otići na miting u 18h. nikada nisam bio na mitingu protiv vučića a sada ni opravdanje tipa boško nije dovoljno da se ostane kod kuće. ovo prosto nisu izbori pa da se jadam što nemam autentičnog predstavnika i ostanem kod kuće. boška ću da dočekam sa nečim prigodnim, ne baš boško turčine jer će to da se zloupotrebi ali jednako znakovitim. a bitno je da nas bude mnogo i da se ovi dodatno saseru da krenu da prave još masovnija sranja iz jadnosti, baklje na krovovima i tome slično. i nije baš da nemam kome da dam glas, jeste ne sviđa mi se bliskost za nemačkim zelenima ali ndm bgd mika baš raste u politici. nadam se da nisam jedini odavde za sutra.

+1

Idem i ja. Jeste, zarekao sam se da više neću ići na šetnje i slično, al bože moj. Zarekao sam se da za slavu neću jesti slatko, pa ih evo dve šnite torte ispod monitora.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun May 07, 2023 5:59 pm

24 sata Vučić - Page 9 3579118792

_____

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Sun May 07, 2023 6:06 pm

ne treba povezivati Boška sa ovim protestom. Dveri su jedine od desne koalicije imale predstavnika na sastanku opozicije, ali se njihova aktivnost svela na to da su konstatovali kako su zahtevi protesta u skladu sa zahtevima koje su izneli na svojoj kzš *pre* sastanka opozicije. dss i zavetnici ne učestvuju, a mislim da neće ni dveri, makar zbog jedinstva u svojoj koaliciji. jeste suptilno, ali mislim da nije beznačajno.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sun May 07, 2023 6:17 pm

Erős Pista wrote:Bila je jednom slicna mobilizacija, kad su tukli ljude u Sapcu. Ali su uspeli da ishendlaju.

Postoji jedna stvar koju svaki rezimmora da radi ako hoce da sacuva kakav takavlegitimitet, a to je da bude u stanju da garantujebezbednost dece. 
    Da garantuje bezbednost ljudi. Zbog toga postoje i tolerisu organi sile (vojska, policija). Kada nema garancije bezbednosti na nivou drzave, pojavljuju se lokalne bande koje patroliraju delovima grada koje drze pod kontrolom (Bejrut).

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 07, 2023 6:35 pm

Ružić podneo ostavku.

Ova vlast bi kolabirala posle 7 dana žestokih demonstracija. Bummer.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:01 am