24 sata Vučić
- Post n°576
Re: 24 sata Vučić
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°577
evo zašto je bilo potrebno
Prvo Vučić bukvalno svaki dogadjaj napravi da se tiče lično njega, onda opozicija provede dane potvrdjujući da je to tačno i da se sve zaista tiče samo njega. Neshvatljivo.
Da li neko pomisli kako se osećaju porodice žrtava kad prate ovaj nedostojni rat oko fotografija? Saberimo se.
Bukvalno je neshvatljivo - i Aleksićevo prozivanje da Vučić laže da je bio u školi i njegovo pravdanje objavljivanjem fotografije, pa onda raspojasana Tviter/Tabloid rasprava o foto-šopu, zatim Vučičeva objava dodatnih fotki, samo da bi na kraju Aleksić i Nova proveravali boju kravate i broj piksela na slikama, a sve to gledaju majke mrtve dece, aman!
ako nije išao prvog dana, zabole me da li jeste išao, a još više me zabole za imbecilnu priču o fotošopu, aman više svi!
onda ide poentiranje na protestu, sa zgroženom sestrom poslanice tasić:
Srbija punim gasom srlja u QAnon poredak diskursa, bukvalno je poslednji stadijum pred raspad politike i ulazak u haos multiplikovanih zavera, od kojih - sve i da su tačne - ni jedna nije baš nimalo važna.
"Poznati hrvatski novinar" je lik koji je bio u zatvoru zato što je odavao identitete zaštićenih svedoka na sudjenju Tihomiru Blaškiću osudjenom za ratne zločine nad Bošnjacima. Eto uzmimo samo to, na primer.
=AZVLqOi-jqdflTDLHxwBZ52GNoPnULuxYJEEXzNnk8D_m7GCJikUgXfzdPj97kdKEM-Wr6ccMo_jq9_n1vQY2yUvNXL5TgYzUmmBZvaYpqCe6j38nw-wb5-5CKTls5seIarb7DJmd0srhFS4INvce2ea&__tn__=R]-R]Natasa Tasic Knezevic
Ja sam danas dobila tahikardiju i tešku aritmiju od svega sto sam videla
leya.keller
Prvo Vučić bukvalno svaki dogadjaj napravi da se tiče lično njega, onda opozicija provede dane potvrdjujući da je to tačno i da se sve zaista tiče samo njega. Neshvatljivo.
Da li neko pomisli kako se osećaju porodice žrtava kad prate ovaj nedostojni rat oko fotografija? Saberimo se.
Bukvalno je neshvatljivo - i Aleksićevo prozivanje da Vučić laže da je bio u školi i njegovo pravdanje objavljivanjem fotografije, pa onda raspojasana Tviter/Tabloid rasprava o foto-šopu, zatim Vučičeva objava dodatnih fotki, samo da bi na kraju Aleksić i Nova proveravali boju kravate i broj piksela na slikama, a sve to gledaju majke mrtve dece, aman!
ako nije išao prvog dana, zabole me da li jeste išao, a još više me zabole za imbecilnu priču o fotošopu, aman više svi!
onda ide poentiranje na protestu, sa zgroženom sestrom poslanice tasić:
Srbija punim gasom srlja u QAnon poredak diskursa, bukvalno je poslednji stadijum pred raspad politike i ulazak u haos multiplikovanih zavera, od kojih - sve i da su tačne - ni jedna nije baš nimalo važna.
"Poznati hrvatski novinar" je lik koji je bio u zatvoru zato što je odavao identitete zaštićenih svedoka na sudjenju Tihomiru Blaškiću osudjenom za ratne zločine nad Bošnjacima. Eto uzmimo samo to, na primer.
=AZVLqOi-jqdflTDLHxwBZ52GNoPnULuxYJEEXzNnk8D_m7GCJikUgXfzdPj97kdKEM-Wr6ccMo_jq9_n1vQY2yUvNXL5TgYzUmmBZvaYpqCe6j38nw-wb5-5CKTls5seIarb7DJmd0srhFS4INvce2ea&__tn__=R]-R]Natasa Tasic Knezevic
Ja sam danas dobila tahikardiju i tešku aritmiju od svega sto sam videla
- Post n°578
ne, stvarno mislim da je narativ preteska rec, jer svasta implicira. on to radi zato sto to jedino zna da radi a ne zato sto misli da je to pametno. misim ja sam ozloglasen kao potcenjivac vucica ali valjda niko ne misli, pa ni vucic, da je fantaziranje o svojoj mrtvoj deci, uz sladostradno nabrajanje, u ovom nasem kontekstu, neka politicka taktika il stavec?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°579
Cowboy/Caligula na PPP-u:
Pa ovo je onda jos gore ako nije fotosop - svoju predsednicku duznost umesto pred kamerama obavlja u tajnosti, u zatvorenoj skoli, ko zna kada. Valjda se predsednik pred kamerama i ljudima upisuje u knjigu zalosti?
Ali zato pred kamerama na dan masakra licitira sa platama i zanimanjima roditelja decaka, njegovim punim imenom i prezimenom, podacima koji su potpuno irelevantni, pravi Pink spektakl od tragedije iako to nije njegov posao niti duznost.
Dakle ne radi ono sto mu je zaista duznost vec skuplja politicke poene ulazeci u ulogu koja mu nije dodeljena.
Ali tako bi razmisljao neko normalan, u Srbiji su normalni u ozbiljnoj manjini.
- Post n°580
zvezda je zivot wrote:boomer crook wrote:ono sto oni rade je da se stalno pomera narativ ka autoviktimizaciji. vucic i SNS ne trpi bilo kakvu situaiju u kojoj oni nisu primarne zrtve protiv kojih se urotiko kuso i repato.
narativ je preteska rec.
Беше се спомињала реч дречитатив, па ми сад пала на ум.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°581
Kad predsednik i premijerka kazu da je nesto ukinuto.. pic.twitter.com/ndSirAFRg2
— Žaklina Tatalović (@zaklina_prva) June 8, 2023
- Post n°582
-zameniče, vi još treba da živite! https://t.co/chvYGZkLMh pic.twitter.com/dBjb6XSou3
— Šesta kolona (@haarppp) June 10, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°583
Notxor wrote:Vraćam se jednom kasno noću iz grada, prolazim pored restorana Savanova, kad izlazi Aleksandar Vučić sa nekom grupom ljudi, pozdravljaju se, oni odlaze a on ostaje da stoji na ulazu. Kad su se oni udaljili, kaže on "Dolazi ovamo", i za 5 sekundi se tu stvori Ivica Dačić.
Kaže Vučić "Umoran sam odnesi me do auta", Dačić kreće da ga obuhvati i ponese, Vučić ga odgurne i kaže "Ne tako, tako mi je neudobno" i pokaže kažiprstom na zemlju. U tom trenutku skapiram da me ne vide i da se dešava nešto čudno pa se sakrijem iza drveta. Dačić se spusti na sve četiri kao konj i Vučić ga tako zajaše i krenu tačno prema meni. Nosio ga tako jedno desetak metara, i kad su mi se skroz približili ja šta ću drugo nego izadjem iza drveta, Vučić naglo poskoči na noge i uleti u auto, Dačić, još na zemlji me tužno pogleda i kaže "Ubiće me ako se ovo pojavi u novinama". Dugo sam razmišljao da li da uopšte napišem sve ovo.
oklen ovo, nema na guglu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°584
Copypasta. U originalu je u glavnoj ulozi Jelena Đoković.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°585
ako nije neumesno da pitam, koga jaše jelena
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°586
cepaj niz tredinu
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°587
Ooooj @avucic "Sivi tiću"...
— Dragan Vidaković Mrki P.S.Gerila (@protivdictature) June 11, 2023
Vidiš da znam i kud se "šećeš"...#vunakico pic.twitter.com/ahjouzvkZx
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
Svadba Šešeljevog sina, ako dobro shvatam?
- Post n°589
Koliko je sve ogavno u ovoj sceni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°590
beatakeshi wrote:Svadba Šešeljevog sina, ako dobro shvatam?
Ajoj, genijalno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°591
Btw, gde mu je zena?
_____
- Post n°592
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°593
_____
- Post n°594
poslednji put nam se obratila iz pariza iz diorovog muzeja
- Post n°595
Pa jeste to prijatnije okruzenje nego ovo...
- Post n°596
Nema ni Andjelkove zene a ni bivse kandidatkinje za predsednicu Srbije, koja je sama uzela vise glasova od partije njenog muza. Zene valjda sede u drugoj prostoriji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°597
_____
- Post n°598
5 i po sati od teksta na Indexu a jos nemamo paljbu po njima
VIDEO Vučić na rođendanu Šešeljevog sina uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-vucic-na-rodjendanu-seseljevog-sina-uz-pjesmu-koja-velica-cetnickog-vojvodu/2470725.aspx
PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić bio je na rođendanu sina osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.
Društvenim mrežama širi se snimka koja prikazuje njih dvojicu u društvu uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu Pavla Đurišića.
"Vučić i Šešelj su potpuno jednaki"
Beogradski odvjetnik Čedomir Stojković objavio je snimku na Twitteru i napisao da je "sramota čovječanstva što se predsjednik Srbije napija zajedno sa zločincem Vojislavom Šešeljem". Njih dvojica su potpuno jednaki, dodao je Stojković.
"To što se napija s njim dok slušaju pjesmu koja slavi Pavla Đurišića, četnika čije su jedinice činile zločine tokom II. svjetskog rata, a poslije on lično se udružio s jedinicama NDH i konačno u operaciji Vajs 1943. se udružio s nacističkim snagama radi napada na naše stanovništvo je druga stvar, koju je mogao znati svako tko je htio. To što ta pjesma ima primitivni melos vojnih jedinica koje su činile genocid u Srebrenici je treća stvar", tvitao je Stojković.
Međutim, uz sve navedeno, Stojković je jednu stvar izdvojio kao posebno sramotnu.
"Ali to što predsjednik Srbije vino drži kao da je pivo, a dok ga pije glavu krivi kao da je rakija je posebna sramotna stvar koja svjedoči da ova sramota čovječanstva nije uspio za 11 godina vlasti da stekne ni jednu maniru, makar slučajno da je pokupi od stranaca s kojima se protiv njihove želje sastaje. Tužno", napisao je Stojković na Twitteru.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°599
[/quote]ficfiric wrote:Međutim, uz sve navedeno, Stojković je jednu stvar izdvojio kao posebno sramotnu.
"Ali to što predsjednik Srbije vino drži kao da je pivo, a dok ga pije glavu krivi kao da je rakija je posebna sramotna stvar koja svjedoči da ova sramota čovječanstva nije uspio za 11 godina vlasti da stekne ni jednu maniru, makar slučajno da je pokupi od stranaca s kojima se protiv njihove želje sastaje. Tužno", napisao je Stojković na Twitteru.
- Post n°600
_____