https://twitter.com/CharlieWafflees/status/1664243467428544514
24 sata Vučić
- Post n°402
Re: 24 sata Vučić
(od 0:23)
Last edited by rumbeando on Thu Jun 01, 2023 11:04 am; edited 1 time in total
- Post n°403
Jbg i od nas dobijaju nesto, taman toliko da moze rukovanje
- Post n°404
aće sutra da masti kako je izgrmeo kevu midžetliji jedva čekam
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°405
Objasno, ali mora da se čita na hrvatskim portalima jer srpskim Suzana nije poslala mišljenje
"Ukrajina nije priznala neovisnost Kosova i poštuje teritorijalni integritet Srbije, kao što i Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine. Imali smo kratak i korektan razgovor, ali odluku o sankcijama donose građani Srbije preko svojih vođa", izjavio je Vučić novinarima koji prate summit Europske političke zajednice u Kišinjevu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°406
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°407
"Ukrajina nije priznala neovisnost Kosova i poštuje teritorijalni integritet Srbije, kao što i Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine. Imali smo kratak i korektan razgovor, ali odluku o sankcijama donose građani Srbije preko svojih vođa", izjavio je Vučić novinarima koji prate summit Europske političke zajednice u Kišinjevu.
A on je mukica jedan od 6 koma 5 miliona gradjana, nema nikakve veze sa vodjama gradjana Srbije niti je on jedan od vodja. Hahaha.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°408
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°409
Левој или десној?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°410
Vučić najavljuje svoj protest ispred RTS-a: „Možda i nas primete da postojimo“!
Hulju za kralja!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°411
I kao što napisah: ON je doneo odluku.
— Fortuneteller (@SilverB89630825) June 3, 2023
Što inače u Ustavu i piše:
Predsednik predstavlja državu u inostranstvu, komanduje oružanim snagama i određuje koliko traje školska godina. pic.twitter.com/eSGCU40QHl
Sa PPP-a:
Ovako sam ja saznala, na casu:
Kaze mi ucenica da joj je tata poslao poruku da je u Kuriru procitao da se raspustamo u utorak .
Bilo je svega i svacega, zivimo ovde i sve znamo, ljudi trpe nepravde, teske nepravde koje su od zivotnog znacaja pa da ne zvuci da kukam i pravim dramu u svoje ime, ali moram reci.
Ja ovakvo ponizenje u skoli do sada nisam dozivela, osetila sam se tako jadno
- Post n°412
Cousin Billy wrote:Četvrto, neko nešto kaže Vučiću na tu temu, a on se brecne i izbeči onim buljavim očima i onda ga više ni ne pitaju. A on nema vremena da se bavi time jer mikromenadžuje sve u zemlji.
ficfiric wrote:To bi objasnilo jucerasnje gasenje skolske godine, da se juce izdrao u telefon: - Zatvaraj te jebene skole, sta me jebete sa tim svakog dana. Tako ce da bude i sa prevozom u bg
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°413
Tako je isto obezglavljen i GSP, impulsivnim odlukama jedne osobe.
To stanje ne može da traje naročito dugo, pošto nije praćeno pravom diktaturom. E sad, šta znači "naročito dugo"...
To stanje ne može da traje naročito dugo, pošto nije praćeno pravom diktaturom. E sad, šta znači "naročito dugo"...
- Post n°414
Систем опстаје на средњем управљачком слоју по предузећима и установама, онима који нису довољно битни да би били замењени кадровима, а умеју да возе посао. Е сад колико ће ти кадрови да им се мешају у посао, питање је политичке одлуке. У опису радног места им ионако пише да се не мешају превише у свој посао, одмах после оне клаузуле где пише да ни не морају да долазе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°415
Tačno je da se svi u gradu znamo. Znamo da si u Branku voleo da maltretiraš mlađe. I znamo da je, posle jednog takvog maltretiranja, došao Kića, inače 2 godine mlađi od tebe, i nalupao ti šamare. I znamo da su posle dovodio tata Anđelka da se obračuna sa Kićom. Jbg, znamo se... https://t.co/YASUPLxCJy
— Miloš Adamović (@AdamovicMilos) June 3, 2023
- Post n°416
Steta sto niko ne radi popis sta je sve citirao ovako iz glave secam se Vebera, Lajbnica, Kur'ana, Platona i sad Giska
- Post n°417
Jbt ja sam ugasio cim sam cuo da pominje Ljilju Smajlovic, mislio sam da je lik koji je okacio video karikirao svojim komentarom o Giski, tek sada kada si napisao da ga je ovaj pominjao sam pogledao do kraja i imam sta da vidim I to nakon sto je parafrazirao Aleksu Santica pa Njegosa
- Post n°418
Vučić napao Koja i glumce koji podržavaju proteste, a branio Karleušu: Pojma nemaš ni o čemu, zloupotrebljavate svoju popularnost https://t.co/ltytUzku8d
— Misa Janjic (@lunkingnight) June 3, 2023
- Post n°419
Ovo verovatno nije tačno (prema mojim izvorima).
- Post n°420
ne mogu da dokučim šta je cilj ovog vučićevog ranta na dan novih protesta koji će da dovuče ponovo ljude na ulicu u ozbiljnim brojevima. da li je realno da je on takav mag realpolitike da ovim pravi sebi odstupnicu, mada ne znam ni sam od čega više sem od svega.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°421
vucic je prilicna politicka talija a inace je bolid. ono sto je makijeveli zvao fortuna (shvacena kao licna karakteristika).
tako je to u zivotu neki se davitelji rode pod srecnom zvezdom a neki ne.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°422
beatakeshi wrote:Ovo verovatno nije tačno (prema mojim izvorima).
Potpuno se slazem. Karleusina popularnost je precenjena samo tako.
- Post n°423
Izvinjavam se, moj post se odnosio na tvit Miloša Adamovića.
- Post n°424
boomer crook wrote:vucic je prilicna politicka talija a inace je bolid. ono sto je makijeveli zvao fortuna (shvacena kao licna karakteristika).
Ah, nema te sreće koja ne istekne, pogotovu ako je neko izaziva
- Post n°425
umesto da precednik izađe juče pa da se obrati građanima, on izašo jutros da im se obrati, kad nije bilo nikog
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 4, 2023
(i reko da ne ruše oni srbiju zbog vučića, nego ruše vučića zbog srbije, kao što je govorio onaj što pije kajsiju al nije pijanac) pic.twitter.com/on0R4fVIix
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije